Renault Assistance

HJÆLP DØGNET RUNDT:

Renault assistance:

For hjælp i Danmark: ring +45 80 88 93 53 (gratis)

For hjælp i udlandet: ring +46 8-4111132

For hjælp til el-biler: ring +45 70 20 80 95

Der er Renault assistance på din bil, så længe

  • du har fabriksgaranti på bilen
  • du har en Renault Care serviceaftale, som dækker bilen, eller
  • du har Renault Security + på bilen (udvidet garanti)

Renault assistance omfatter hjælp døgnet rundt i alle vesteuropæiske lande, hvor det grønne EU-kort gælder. De fleste reparationer udføres på stedet. Hvis din bil ikke kan køre videre, foreslår Renault en løsning, der passer til din situation. Det kan f.eks. være en erstatningsbil, videretransport eller indkvartering.

Vi hjælper dig på stedet, ved produktrelaterede driftsstop som f.eks. mekaniske eller elektriske fejl. Du får desuden hjælp ved uheld som punktering, afladet batteri, hvis du løber tør for brændstof, hvis du ved en fejl kommer til at påfylde forkert brændstof, hvis du har miste din nøgle eller hvis denne er knækket.

RENAULT Assistance dækker din Renault i hele garantiperioden, hvis din RENAULT har et uheld, så du ikke kan fortsætte kørslen.

Efter garantiperioden er der mulighed for at fortsætte med Renault vejhjælp i Danmark, hvis du får udført dine foreskrevne eftersyn på autoriseret værksted.

Et uheld, så kørslen ikke kan fortsættes, defineres som: Et pludseligt og uforudsigeligt uheld som følge af en fejl i en mekanisk, elektrisk eller elektronisk komponent, som resulterer i, at bilen ikke kan fortsætte kørslen, og at det ikke skyldes mangelfuld vedligeholdelse, samt at dette RENAULT-køretøj er blevet serviceret i overensstemmelse med oplysningerne i RENAULT-servicehæftet

 

HJÆLP PÅ STEDET
Vi hjælper dig inden for rimelig tid og udfører reparationer på stedet, hvis dette er praktisk muligt. Vores mål er, at du kan fortsætte rejsen - og dette helst i egen bil.

VED BUGSERING
Bugsering er inkluderet og udføres enten af sikkerhedshensyn, eller hvis reparation på stedet ikke er mulig inden for rimelig tid.

Hvis afstanden er mindre end 50 km til dit hjem, bugseres bilen til din egen forhandler. Hvis afstanden er større end 50 km, eller hvis du befinder dig i udlandet, bugseres bilen til nærmeste Renault-værksted.

For at være berettiget i henhold til følgende afsnit, skal køretøjet bugseres af RENAULT ASSISTANCE / RENAULT Z.E. ASSISTANCE. Hvis køretøjet ikke kan repareres samme dag, eller hvis den nødvendige tid til reparationen i henhold til Renaults tidsskema overstiger 3 timer*, vil du, alt efter omstændighederne, være berettiget til én af følgende alternativer:

  • Transport tilbage til hjemmet eller fortsætte til destinationen
  • Indlogering på hotel i op til 3 nætter
  • Billeje i kategori B i op til 3 nætter (Renault Clio – kategori)

Du kan vælge én af ovennævnte alternativer efter aftale med RENAULT ASSISTANCE / RENAULT Z.E. ASSISTANCE.

* For Laguna, Espace og Koleos gælder denne regel, hvis reparationstiden er over 1 time

Knæk Cancer