Tryghed og vejhjælp

Volvo Assistance

Volvo Assistance er et tilbud om international vejhjælp i Europa. Aftalen er inkluderet i nybilsprisen og gælder 1 år efter bilens første registreringsdato med mulighed for forlængelse. Hvis du overholder de foreskrevne serviceeftersyn på autoriseret Volvo værksted, forlænges aftalen automatisk indtil bilen er 10 år.

Læs mere

Renault Assistance

Renault assistance omfatter hjælp døgnet rundt i alle vesteuropæiske lande, hvor det grønne EU-kort gælder. De fleste reparationer udføres på stedet. Hvis din bil ikke kan køre videre, foreslår Renault en løsning, der passer til din situation. Det kan f.eks. være en erstatningsbil, videretransport eller indkvartering.

Læs mere

Dacia Assistance

Med Dacia Assistance får du hjælp i forbindelse med produktrelaterede driftsstop, for eksempel mekaniske/elektriske fejl. Gælder i alle europæiske lande med undtagelse af Hviderusland.

Læs mere

Renault & Dacia vejhjælp

Hvis du efter udløb af Dacia / Renault Assistance fortsætter med at få udført de fabriksbestemte serviceeftersyn hos os, giver vi dig gratis Dacia og Renault vejhjælp på din bil i perioden indtil næste fabriksbestemte eftersyn. 

Læs mere

Renault & Dacia -
Udvidet garanti

Med Renault og Dacia Security forlænger du din bils nybilsgaranti med næsten samme dækning (op til i alt 72 måneder) og får endda en masse tryghed med i købet. 

Læs mere

Knæk Cancer