Aircondition

-service og rens

Aircondition-rens | kr. 550,-
Din aircondition er som et drivhus for bakterier. Her samles støv og fugt, hvilket giver en fantastisk grobund for mug og mikrober, som udvikler lugt og et usundt miljø.
Ved Aircondition-rens vaskes og desinficeres hele dit aircondition-anlæg. For at luften skal forblive ren og frisk anbefaler Renault rengøring af air-condition-anlægget én gang om året.

Serviceeftersyn på bilens airconditions anlæg
Vi anbefaler, at der udføres serviceeftersyn på bilens aircondition- eller klimaanlæg mindst hvert andet år for at sikre, at anlæggets kølefunktion fungerer optimalt. Et Aircondition-anlæg mister typisk 10-20 % kølemiddel årligt, og det forringer også køleevnen væsentligt.

Vi tilbyder service på bilens airconditionanlæg inkl. alle materialer, herunder olie, spore- og kølemiddel som følger 

  • Aircondition-service med R134A kølemiddel: 
    fast lav pris kr. 995,- kr.* (OBS! Inklusiv væske)

  • Aircondition-service med 1234YF kølemiddel: 
    fast lav pris kr. 1.495,- kr.** (OBS! Inklusiv væske)

Undgå dårlig lugt og skimmelsvampe med Aircondition-rens
De fleste nye biler er i dag monteret med aircondition. Gennem tiden samles kondensvand i bilens aircondition anlæg, og når kondensvandet varmes op og ned mange gange, kan der udvikles svampe, bakterier, vira og dårlige lugte. Test fra almindelige bilers aircondition anlæg viser, at bakterieindholdet ofte er meget stort og direkte sundhedsskadeligt-

For at minimere risikoen for spredning af bakterier og dårlig lugt i bilen anbefaler vi ligeledes, at du jævnligt og mindst hvert 2. år får renset dit aircondition anlæg.

Vi tilbyder Aircondition-rens som omfatter rengøring og desinficering af bilens aircondition anlæg og fjernelse dårlig lugt fra dyserne i hele systemet.

*Hvis du sammenligner priser - så husk at få oplyst prisen på kølemiddel. Den gennemsnitlige pris på kølemiddel ved service/udskiftning af kølevæske R134A udgør nemlig typisk over 500 kr. Vore priser ovenfor indeholder kølemiddel. 

**Helt nye bilmodeller, fx. Twingo III, Megane IV, Kadjar, Scenic IV, Talisman og Espace V indeholder et nyt og mere miljøvenligt kølemiddel - 1234YF. Det nye kølemiddel er desværre mere end dobbelt så dyrt som R134A. 

Book tid til service eller rens online

Trænger din aircondition til et sericeeftersyn, eller trænger den måske blot til en rensning? Så har du her mulighed for at bestille tid online.

Knæk Cancer