Privatleasing

Renault logo

Med Renault Privatleasing får du din drømmebil for en lav månedlig ydelse og en lille førstegangsydelse, der varierer alt efter, hvilken model, du vælger. Når du leaser en bil er aftalen inklusive service og vejhjælp, så du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter og uventede problemer.
 

 

Volvo logo

Når du privatleaser en Volvo får du en lav førstegangsydelse og ingen gebyrer. Herunder kan du se vores store udvalg af Volvomodeller til privatleasing – vælg blandt andet mellem citybilen V40, den kompakte SUV XC60 eller den helt nye Volvo XC40. Find den rette Volvo til dine ønsker og behov. Ønsker du at lease en model som ikke fremgår på siden, så kontakt en af vore sælgere, så finder vi en løsning!

 

Dacia Logo

Med Dacia Privatleasing får du din danmarks bedste leasingpriser. En utroligt lav månedlig ydelse i forhold til bilernes størrelse og udstyr. Det varierer selvfølgelig alt efter, hvilken model, du vælger. Når du privatleaser din bil er aftalen inklusive service og Dacia Assistance, så du ikke behøver at bekymre dig om uforudsete udgifter og uventede problemer.