Ny Volvo XC60

Volvo XC60

Privat

Priser fra: 637.780,-

Erhverv

Beskatning fra: 485.600,-

Volvos mest sælgende model nogensinde, Volvo XC60, er blevet opdateret. Men den nye Volvo XC60 får du en premium SUV, der i høj grad har forstået at sammenkoble sikkerhed og Design. Den større akselafstand i forhold til den forrige Volvo XC60, hvilket giver markant bedre plads på 2. sæderække. Så nu kan du uden problemer have hele familien med på ferie. Der er så meget plads i den nye Volvo XC60, at du let kan have voksne mennesker på bagsædet, uden at knæene støder mod sæderyggen.

I den nye Volvo XC60 får du også fornyede sikkerhedsteknologier, forbedret komfort og forbedrede køreegenskaber. Volvo XC60 er en lækker SUV, hvor du sidder højt og derfor får et bedre udsyn over vejen, dine medtrafikanter og fodgængere? Dette er nogle af de mange fordele du får ved at vælge Volvo XC60.

I en travl hverdag, med lange køreture og tæt trafik, er Volvo XC60 det perfekte sted at koble fra. Premium interiør i en afdæmpet atmosfære, giver dig sammen med de mange sikkerheds- og komfort-teknologier en behagelig oplevelse. Slå den adaptive fartpilot og "Pilot Assist" til, så du kan slappe helt af, hvad end du cruiser på motorvejen, eller du kører i tæt trafik i storbyen. Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, samtidig med at "Pilot Assist" holder dig i vejbanen. Slip for stress med Volvo XC60.

Motorudvalg

Benzin

  • Volvo XC60 T5  (250 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 T5 AWD (250 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 T6 AWD (310 hk med automatisk gearkasse)

Diesel

  • Volvo XC60 D4 (190 hk med manuel gearkasse)
  • Volvo XC60 D4 (190 hk med automatisk gearkasse)
  • Vovlo XC60 D4 AWD (190 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 D5 AWD (235hk med automatisk gearkasse)

Plug-in-Hybrid

  • Volvo XC60 T8 Twin Turbo Engine AWD (400 hk med automatisk gearkasse) - Midlertidig lukket for bestilling

Se flere billeder af Volvo XC60

Du kan konfigurere bilen som det passer dig med det store udvalg af Volvos omhyggeligt forarbejdede Diamond Cut alufælge, forskellige typer af interiør i forskellige lædertyper. Der er lidt til en hver smag, hvad end man ønsker nappa-læder, sportslæder, perforeret læder osv.

Volvo XC60 2017 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer, som eksempelvis ægte træ, det fineste læder, samt andre smukke detaljer som gør enhver køretur til noget specielt. Den moderne touchscreen som vi kender fra Volvo XC90, S90, V90 og V90 CC er nu også integreret i Volvo XC60. Det gør det enklere at interagere med din Volvo XC60, samtidig med at det er brugervenligt for alle i bilen. Navigation og underholdning er nu kun et enkelt tryk væk.

Med det fantastiske Bowers & Willkins anlæg kan du nyde musikken på præcis den måde kunstneren ønskede at det skulle nydes. En uovertruffen lødoplevelse med krystalklar lyd, som sad du til live koncert med Avicii eller Bon Jovi.

Med hydrautisk affjedring får du den perfekte balance på vejen. Med Volvo XC60 får du en komfortabel og jævn rejse uanset vejens overflade, så du altid føler at du har kontrol over bilen.

Som altid har Volvo sikkerheden i fokus, og med den nyeste teknologier hjælper dig med at undgå kollisioner og andre trafikanter. Ved høje hastigheder hjælper den ny XC60 dig med at holde dig inden for vejstriberne, for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Med Sensus Navigation bliver det nemt at følge anvisningerne fra navigationssystemet. grundet det stående format vises kortet som et atlas, hvilken kræver mindre scrolling og hjælper dig med at holde øjnene på vejen.

Du kan åbne og lukke bagagerummet i bilen ved at vifte med foden under bilens bagkofanger. Så undgår du at skulle stille dine varer på jorden, hvis du har hænderne fulde. 

Vi fokuserer på dine behov

Book din prøvetur allerede nu

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo XC60