Ny Volvo XC60

Oplev Volvo XC60 2017, en opdateret version af den elegante og sporty, svenske SUV. Et utroligt flot svensk design understøttet af et luksuriøst interiør, hvor den nyeste teknologi indgår i alle elementer af bilen. Som sin forganger, så er hver en tur i Volvo XC60 en sand fornøjelse - nu bare med et mere ny-moderne og luksuriøst design.

Volvo XC60 er en perfekt balance mellem elegance og magtfuld attitude. Med de karakteristiske T-formede Full-LED lygter (Thors Hammer) og Active High Beam får du det bedste lys og udsyn over vejen, uden at blænde modkørende. Desuden tilføjer de nye muskuløse hjulkasser og de nye skarpe linjer, at Volvo XC60 endnu engang drejer hoveder når du cruiser forbi.

Power uden kompromis

Volvo XC60 2017 fås med den kraftfulde T8 Twin Turbo Engine, som er plug-in hybrid. En brændstofeffektiv motor med høj performance og lavt CO2-udslip. Det er hvad vi kalder for Power uden kompromis. Fra hele verden kan du styre din Volvo XC60 hvis du køber Volvo On Call. Fra din telefon kan du forvarme eller nedkøle din bil, eller du kan indstille navigationen, tjekke brændstofniveauet, låse og oplåse den.

Benzin

  • Volvo XC60 T5  (250 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 T5 AWD (250 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 T6 AWD (310 hk med automatisk gearkasse)

Diesel

  • Volvo XC60 D4 (190 hk med manuel gearkasse)
  • Volvo XC60 D4 (190 hk med automatisk gearkasse)
  • Vovlo XC60 D4 AWD (190 hk med automatisk gearkasse)
  • Volvo XC60 D5 AWD (235hk med automatisk gearkasse)

Plug-in-Hybrid

  • Volvo XC60 T8 Twin Turbo Engine AWD (400 hk med automatisk gearkasse) - Midlertidig lukket for bestilling

Se flere billeder af Volvo XC60

Vi fokuserer på dine behov

Du kan konfigurere bilen som det passer dig med det store udvalg af Volvos omhyggeligt forarbejdede Diamond Cut alufælge, forskellige typer af interiør i forskellige lædertyper. Der er lidt til en hver smag, hvad end man ønsker nappa-læder, sportslæder, perforeret læder osv.

Volvo XC60 2017 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer, som eksempelvis ægte træ, det fineste læder, samt andre smukke detaljer som gør enhver køretur til noget specielt. Den moderne touchscreen som vi kender fra Volvo XC90, S90, V90 og V90 CC er nu også integreret i Volvo XC60. Det gør det enklere at interagere med din Volvo XC60, samtidig med at det er brugervenligt for alle i bilen. Navigation og underholdning er nu kun et enkelt tryk væk.

Med det fantastiske Bowers & Willkins anlæg kan du nyde musikken på præcis den måde kunstneren ønskede at det skulle nydes. En uovertruffen lødoplevelse med krystalklar lyd, som sad du til live koncert med Avicii eller Bon Jovi.

Med hydrautisk affjedring får du den perfekte balance på vejen. Med Volvo XC60 får du en komfortabel og jævn rejse uanset vejens overflade, så du altid føler at du har kontrol over bilen.

Som altid har Volvo sikkerheden i fokus, og med den nyeste teknologier hjælper dig med at undgå kollisioner og andre trafikanter. Ved høje hastigheder hjælper den ny XC60 dig med at holde dig inden for vejstriberne, for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Med Sensus Navigation bliver det nemt at følge anvisningerne fra navigationssystemet. grundet det stående format vises kortet som et atlas, hvilken kræver mindre scrolling og hjælper dig med at holde øjnene på vejen.

Du kan åbne og lukke bagagerummet i bilen ved at vifte med foden under bilens bagkofanger. Så undgår du at skulle stille dine varer på jorden, hvis du har hænderne fulde. 

Book din prøvetur allerede nu

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo XC60

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk