Volvo XC60

Premium SUV / Luksuriøs SUV

Privat

Priser fra: 600.445,-

Er du interesseret i beskatningsgrundlaget for volvo XC60?
Beskatningsgrundlag - Volvo XC60 firmabil

Plug-in Hybrid | Recharge

Priser fra: 875.290,-

 
 

Luksuriøs og højt udstyret SUV

Volvos mest sælgende model nogensinde, Volvo XC60, er blevet opdateret. Men den nye Volvo XC60 får du en premium SUV, der i høj grad har forstået at sammenkoble sikkerhed og Design. Den større akselafstand i forhold til den forrige Volvo XC60, hvilket giver markant bedre plads på 2. sæderække. Så nu kan du uden problemer have hele familien med på ferie. Der er så meget plads i den nye Volvo XC60, at du let kan have voksne mennesker på bagsædet, uden at knæene støder mod sæderyggen.

I den nye Volvo XC60 får du også fornyede sikkerhedsteknologier, forbedret komfort og forbedrede køreegenskaber. Volvo XC60 er en lækker SUV, hvor du sidder højt og derfor får et bedre udsyn over vejen, dine medtrafikanter og fodgængere? Dette er nogle af de mange fordele du får ved at vælge Volvo XC60.

I en travl hverdag, med lange køreture og tæt trafik, er Volvo XC60 det perfekte sted at koble fra. Premium interiør i en afdæmpet atmosfære, giver dig sammen med de mange sikkerheds- og komfort-teknologier en behagelig oplevelse. Slå den adaptive fartpilot og "Pilot Assist" til, så du kan slappe helt af, hvad end du cruiser på motorvejen, eller du kører i tæt trafik i storbyen. Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, samtidig med at "Pilot Assist" holder dig i vejbanen. Slip for stress med Volvo XC60.

City Safety
Volvo XC60 er udstyret med den smarte teknologi 'City Safety', som sørger for at sikkerheden er helt i top. 'City Safety' hjælper dig med at holde øje med omgivelserne. Hvis det er nødvendigt kan teknologien både hjælpe med at bremse eller styre udenom objekter.

'City Safety' kan identificere køretøjer, fodgængere, cyklister og større dyr, også selvom det er ved at være mørkt. Systemet er programmeret til at advare dig, og om nødvendigt tage styringen og bremse eller dreje uden om objekter eller personer. Dette sikkerhedselement er der for at undgå eller reducere effekten af en eventuel kollision.

Volvo XC60 kan hjælpe med at støtte dig, hvis du skal undvige et objekt og tvinges ud i en hurtig undvigemanøvre, hvis du kører mellem 50 og 100 km/t. Den kan hjælpe med at bremse de indre hjul individuelt for at forstærke din styring og kontrol over bilen.

Se flere billeder af Volvo XC60

Energiklasse A - D   |   Brændstofforbrug 10,3 - 17,0 km/l   |   CO2-udledning 153 - 221 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Er du interesseret?

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Plug-in Hybrid

Volvo XC60  |  Sikkerhed

Review - Carwow

Volvo XC60  |  Gennemgang af bilen

Premium udstyr og lyd

Du kan konfigurere bilen som det passer dig med det store udvalg af Volvos omhyggeligt forarbejdede Diamond Cut alufælge, forskellige typer af interiør i forskellige lædertyper. Der er lidt til en hver smag, hvad end man ønsker nappa-læder, sportslæder, perforeret læder osv.

Volvo XC60 2017 er skabt af naturlige, luksuriøse materialer, som eksempelvis ægte træ, det fineste læder, samt andre smukke detaljer som gør enhver køretur til noget specielt. Den moderne touchscreen som vi kender fra eksempelvis Volvo XC90 er nu også integreret i Volvo XC60. Det gør bilen meget mere brugervenlig for både fører og passagerer. Navigation og underholdning er nu kun et enkelt tryk væk.

Med det fantastiske Bowers & Willkins anlæg kan du nyde musikken på præcis den måde kunstneren ønskede at det skulle nydes. En uovertruffen lødoplevelse med krystalklar lyd, som sad du til live koncert med Avicii eller Bon Jovi.

Sikkerhed og komfort har været første prioritet

Med hydrautisk affjedring får du den perfekte balance på vejen. Med Volvo XC60 får du en komfortabel og jævn rejse uanset vejens overflade, så du altid føler at du har kontrol over bilen.

Som altid har Volvo sikkerheden i fokus, og med den nyeste teknologier hjælper dig med at undgå kollisioner og andre trafikanter. Ved høje hastigheder hjælper den ny XC60 dig med at holde dig inden for vejstriberne, for at minimere ulykker og andre stressende situationer.

Med Sensus Navigation bliver det nemt at følge anvisningerne fra navigationssystemet. grundet det stående format vises kortet som et atlas, hvilken kræver mindre scrolling og hjælper dig med at holde øjnene på vejen.

Du kan åbne og lukke bagagerummet i bilen ved at vifte med foden under bilens bagkofanger. Så undgår du at skulle stille dine varer på jorden, hvis du har hænderne fulde. 

Vi fokuserer på dine behov

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo XC60

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk