Volvo XC40

Premium SUV

Priser på Volvo XC40

Priser fra: 393.950,-

Er du interesseret i beskatningsgrundlaget for volvo XC40?
Beskatningsgrundlag - Volvo XC40 firmabil

Plug-in Hybrid | Recharge

Priser fra: 373.070,-

 
 

Premium SUV

Volvo kan for første gang nogen sinde tilbyde en SUV i "Small SUV"-klassen. Men Volvo XC40 er bare ikke lille. Den er næsten lige så høj og bred som Volvo XC60, men ikke helt så lang.

Volvo XC40 er moderne, kreativ og muskuløs. Du tilpasser den selv efter din stil. Med et utal af farvekombinationer, kan du gøre din XC40 helt unik. Det samme gælder med interiør og indtræk, hvor du også kan vælge mellem flere forskellige designs. Den nye Volvo XC40 imødekommer de fleste personligheder, men alle har mulighed for at deres præg på stilen.

Med det flotte Premium-design, harmonerer den godt med resten af den nye Volvo-familie. Men samtidig skiller den sig ud fra mængden, ved at du som kommende XC40 ejer har et utal af muligheder for at præge designet. Grundet det kreative design, var det naturligt at lade Volvo XC40 blive introduceret i Milano, som er Europas store modeby.

Selvom Volvo XC40 er en "mindre" SUV, så fås den alligevel med de prisbelønnede teknologier fra 90-serien og 60-serien. Herunder gælder både infotainment- tilslutnings- og ikke mindst sikkerhedsteknologierne, Adaptiv fartpilot og Pilot Assist. Den adaptive fartpilot hjælper dig med at holde afstand til forankørende, samtidig med at Pilot Assist hjælper med at holde dig i vognbanen. Specielt i tæt trafik er disse teknologier uundværlige, da de giver dig mulighed for at slappe helt af, og lade bilen gøre største delen af arbejdet. Når du første gang ankommer på arbejdet i din Volvo XC40, har du med garanti aldrig været mere afstresset.

SUV markedet er verdens hurtigst voksende segment i bilbranchen og salgstallene forventes at vokse yderligere. Volvo XC40 er den første bil, som bygges på den nye CMA platform. Denne platform forventes at give Volvo nogle af de sikreste biler på markedet, efter at Volvo XC40 blev testet med de nye Euro NCAP standarder. Samlet set fik den nye Volvo XC40 den højeste score af alle biler, der er testet under de nye regler, hvilket selvfølgelig også gav 5 stjerner.

Se flere billeder af Volvo XC40

Energiklasse A - C   |   Brændstofforbrug 11,8 - 18,2 km/l   |   CO2-udledning 143 - 194 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Er du interesseret?

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Plug-in Hybrid

Review - Carwow

Kvalitet

Sæt dit eget præg

Match din personlighed med Volvo XC40

Med det ungdommelige design, det store tilvalg af styling-optioner, og det tilpasselige ekstraudstyr, kan du tilpasse din Volvo XC40 efter dine ønsker. Du kan gøre den unik, elegant, sporty, ungdommelig, rå, frisk eller hvad der bedst matcher din personlighed. Ønsker du at høre mere om de mange tilpasningsmuligheder, så kontakt en af vore sælgere!

Volvo XC40 har mange intelligente og store opbevaringsrum, som kan tilgåes fra fører- og passagersæde. Det smarte indvendige design give mere funktionelle opbevaringsrum i døre og under sæder, en speciel plads til telefoner med trådløs opladning, samt en udtagelig affaldsbeholder mm.

Styling og intelligens

Med uendelige muligheder af tilbehør og styling-kits til både eksteriør og interiør, kan du style bilen præcis som du ønsker. Med et utal af farver og farvekombinationer (2 farvet karosseri), får bilen ikke bare din personlighed, men også sin egen. For at kvalitetsoplevelsen bliver maksimal, har Volvo XC40 fået nogle af de nyeste og smarteste teknologier fra 90'er-serien. Herunder gælder eksempelvis Volvos intelligente op og nedblænding der sørger for optimalt lys i din vejbane, mens den blænder ned for modkørende i modsatte vejbane.

SUV med massere af udstyr

Teknlogierne i Volvo XC40 gør den til en af de bedst udstyrede modeller på markedet for "mindre" premium-SUV'er. Førersupports- og sikkerhedssystemerne inkluderer eksempelvis:

  • Pilot Assist System
  • City Safety
  • Run-off Road protection and mitigation
  • Cross Traffic alert with brake support
  • 360 kamera

Harman Kardon
Volvo etablerede et samarbejde med Harman Kardon i forbindelse med udviklingen af den Volvo XC40. Me dette lydanlæg får du et system der fordeler 600 watt på 14 højttalere via en 12-kanals forstærker. Med denne forstærker optimeres lydkvaliteten fra hver højtaler. Afhængigt af hvor meget støj der er i kabinen, justerer 'Automatic Level Adjustment' lydstyrke og intensitet, så du knapt bemærker støj i kabinen. 

Vi fokuserer på dine behov

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den nye Volvo XC40

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk