Volvo VISTA

Volvos globale kompetence udviklingsaktivitet

Dahl Pedersen A/S besætter 40% af finalefeltet i Danmark i 2020

VISTA er Volvos globale kompetence udviklingsaktivitet, som gennemføres hvert 2. år i form af en verdensomspændende konkurrence. Konkurrencen gennemføres i teams. Forud for finalen har alle holdene gennemført 3 runder med en række teoretiske opgaver. 

I 2020 besætter Dahl Pedersen ligesom i 2018 hele 2 ud af de 5 pladser i Vista finalen i Danmark, som også populært betegnes som DM for Volvo teams. Vi er stolte af at have hele 40% af finalefeltet i vores medarbejderstab, når vi kun udgør ca. 5% af det samlede eftermarked i Danmark.

Finalen skulle have fundet sted i marts, men blev udskudt p.g.a. COVID-19, og da finaletidspunktet endnu ikke er fastlagt, så kunne vi ikke vente længere med at offentliggøre de flotte resultater. Det er Dahl Pedersens dedikerede Volvo teams fra Viborg og Holstebro, der begge har kvalificeret sig til finalen.

Vi har altid vægtet uddannelse højt. Men uddannelse gør det ikke alene. VISTA kræver også både tekniske evner, samarbejdsevner og en god portion engagement. Så vores medarbejdere har grund til at være stolte. Det har selvfølgelig også stor betydning, at vi har en meget stabil medarbejderstab, der ikke arbejder med 20 forskellige mærker, men kan koncentrere sig 100% om Volvo. -Og mange af medarbejderne har været hos os i rigtig mange år. Den viden og de kompetencer, som de har erhvervet gennem mange års dedikeret arbejde med Volvo, kommer i den sidste ende kunderne til gode.

Vi håber at det bliver til endnu et DM, så Dahl Pedersen kommer til at repræsentere Danmark til verdensfinalen.

Læs mere om vores autoriserede Volvo værksted