Ny Volvo V60 | 2018

-Årets Business Bil 2019

Privat

Priser fra: 492.450,-

Erhverv

Beskatning fra: 364.201,-

Ny Volvo V60 | 2018 - Den perfekte familiebil

Sætter du pris på at have en flot bil, som stadig sørger for at hele familien er godt beskyttet? I den nye Volvo V60 får du en stor lækker familiebil, hvor der selvfølgelig har været ekstra fokus på sikkerheden. Den nye Volvo V60 er noget større end sin forgænger. Den er blevet længere og har fået større akselafstand. Det betyder, at du nu uden tvivl kan have plads til de store børn på bagsædet, samtidig med at I kan pakke den store kuffert når I skal på ferie.

Den nye Volvo V60 er udstyrret med de nyeste sikkerhedsteknologier. Ikke blot sikkerhedsudstyr der hjælper ved kollisioner, men sikkerhedsudstyr som forebygger kollisioner. Volvo V60 hjælper dig med at være opmærksom i trafikken, så I let kan køre lange hyggelige ture med familien, uden at du behøver at stresse over trafik mm.

Her kommer den adaptive fartpilot og Volvos "Pilot Assist" ind i billedet. Forestil dig, at du har haft en stresset dag på arbejde, og at du nu skal gennem den tætte trafik og hjem til familien. I stedet for at trafikken stresser dig, kan du lade op, ved at lade bilen gøre størstedelen af arbejdet på hjemturen.

Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, mens "Pilot Assist" holder dig inden for vejbanen. Hvil blot dine hænder på rattet, mens i stille glider gennem den tætte trafik. Standser bilen foran dig bremser du også i Volvo V60. Når den forankørende sætter i gang, starter Volvo V60 selv, så du afstresset kommer gennem den tætte trafik.

Se flere billeder af den nye Volvo V60

Stig Holm - Fysioterapeut

"Volvo V60 adskiller sig markant fra de andre biler i feltet og er en meget helstøbt bil. Sæderne er rigtig gode, rattet er let at indstille, og betjeningen fungerer intuitivt. Den har en lidt smallere indstigningsplads end Opel Insignia og VW Passat, men det opvejes af supergode sæder"

Michael Olsen - LeasePlan (adm. direktør)

"Volvo V60 er en fuldt fortjent vinder. Volvo har altid været en god bil, men der er virkelig sket noget i de senere år, hvor især designet har fået et løft. Ovenikøbet er V60 en bil, der byder på lige så god plads som den tidligere V70, og hvor importøren har fået nogle gode priser."

Energiklasse D - A+   |   Brændstofforbrug 11,0 - 19,6 km/l   |   CO2-udledning 134 - 187 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Populær Mekanik

"Verdens mest sexede bil"

Book din prøvetur allerede nu

Loading...

Design og udstyr

De dynamiske linjer på Volvo S60, giver et råt, samtidlig luksuriøst, look, hvilket kendetegner de nyere modeller fra Volvo. Volvo S60 afviger ikke meget fra denne designlinje, som har haft stor succes i S90, V90, V90 CC, XC90, XC60, og nu i XC40 og V60.

Derfor er udstyrsmulighederne i Volvo S60 lige så store som i eksempelvis Volvo S90 eller Volvo V60. Herunder gælder eksempelvis de elektrisk indstillelige sæder med optioner som massage og ventilation, samt de velkendte "Thors Hammer" LED-lygter og Full LED-lygter med AHB (Active High Beam) & ABL (Active Bending Lights).

Den nye og opdaterede Pilot Assist snakker sammen med navigationen for at give en mere afbalanceret styring, så du komfortabelt kan slappe af i selv den tætteste trafik.

Premium lydoplevelse

Bowers & Wilkins
Skal du have det ypperste er der mulighed for at tilkøbe Bowers & Wilkins lydanlæg til Volvo S60. Intet mindre end 1.100 watt fordeles blandt bilens 14 højtalere og den luftventilerede subwoofer. Alle højtalere indstilles individuelt i kabinen for at optimere akustikken. Dette leverer en exceptionel lydoplevelse, som du kan indstille afhængigt af dit humør og/eller musiksmag. Det vides endnu ikke med sikkerhed, om Harman Kardon anlægget bliver en mulighed i den nye Volvo S60

Harman Kardon
Da Volvo udviklede Volvo XC40, etablerede de et samarbejde med Harman Kardon, som er en af verdens førende producenter af premium højtalere. Vælger du Harman Kardon i din Volvo S60 får du 14 højtalere der sammen med en 12-kanals forstærker kan fordele hele 600 watt i kabinen. Med 'Automatic Level Adjustment' justerer højtaleren selv lydstyrke og intensitet, afhængigt af støjniveauet i kabinen.

Vi fokuserer på dine behov

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den nye Volvo V60

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk