Volvo V60

Årets Business Bil 2019

Den perfekte familiebil

Sætter du pris på at have en flot bil, som stadig sørger for at hele familien er godt beskyttet? I den nye Volvo V60 får du en stor lækker familiebil, hvor der selvfølgelig har været ekstra fokus på sikkerheden. Den nye Volvo V60 er noget større end sin forgænger. Den er blevet længere og har fået større akselafstand. Det betyder, at du nu uden tvivl kan have plads til de store børn på bagsædet, samtidig med at I kan pakke den store kuffert når I skal på ferie.

Den nye Volvo V60 er udstyrret med de nyeste sikkerhedsteknologier. Ikke blot sikkerhedsudstyr der hjælper ved kollisioner, men sikkerhedsudstyr som forebygger kollisioner. Volvo V60 hjælper dig med at være opmærksom i trafikken, så I let kan køre lange hyggelige ture med familien, uden at du behøver at stresse over trafik mm.

Her kommer den adaptive fartpilot og Volvos "Pilot Assist" ind i billedet. Forestil dig, at du har haft en stresset dag på arbejde, og at du nu skal gennem den tætte trafik og hjem til familien. I stedet for at trafikken stresser dig, kan du lade op, ved at lade bilen gøre størstedelen af arbejdet på hjemturen.

Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, mens "Pilot Assist" holder dig inden for vejbanen. Hvil blot dine hænder på rattet, mens i stille glider gennem den tætte trafik. Standser bilen foran dig bremser du også i Volvo V60. Når den forankørende sætter i gang, starter Volvo V60 selv, så du afstresset kommer gennem den tætte trafik.

Se flere billeder af den nye Volvo V60

Energiklasse A+ - C   |   Brændstofforbrug 11,8 - 18,9 km/l   |   CO2-udledning 139 - 192 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Populær Mekanik

"Verdens mest sexede bil"

Er du interesseret?

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Vi fokuserer på dine behov

Stationcar med massere af udstyr

Volvo V60 har fået et nyt og moderne design. Det er råt, elegant og luksuriøst. Det er blevet tydeligt at Volvo V60 er fra den nye designlinje. De nye modeller fra Volvo har fået mange roser og vundet flere designpriser end nogensinde før. Dette er ikke uden grund. Se eksempelvis Volvo XC60XC90S90, V90, V90 CC, XC40 og S60.

Volvo V60 er blevet større. Den øgede afstand mellem for- og bagaksel betyder ikke blot, at Volvo V60 er blevet mere elegant, men også mere komfortabel og dynamisk.

Udstyrsmulighederne i Volvo V60 er på ingen måder begrænset. Den fås med næsten lige så meget udstyr som de større i familien. Her gælder eksempelvis Pilot Assist, som nu snakker sammen med navigationen. Dette giver en mere afslappende og afbalanceret styring, når Volvo'en selv overtager styringen. Desuden kommer den med LED-lygterne "Thors Hammer", og Full LED-lygter.

Som altid går Volvo ikke på kompromis med sikkerheden, så hele familien kan føle sig tryg, når I kører i den nye Volvo V60.

Familiebil med lækker lyd

Bowers & Wilkins
Når du køber en Volvo, skal du selvfølgelig have muligheden for at få det ypperste inden for lydsystemer til biler. Derfor kan du nyde dine favoritnumre på lydanlægget fra Bowers & Wilkins. Uanset om du leder efter den dybeste bas, eller de klareste høje toner, så leverer Bowers & Wilkins en helt sublim lydoplevelse, som med garanti vil efterlade dig tom for ord. Du har selv mulighed for at indstille anlægget til forskellige "oplevelser". Du kan vælge mellem Stockholms koncertsal, Studio og flere andre lydoplevelser. Og det er virkelig en lydoplevelse. Lukker du øjnene og lytter til musikken, føler du virkelig at du sidder til en live koncert.

Harman Kardon
Vil du gerne have lækker lyd med ekstremt klare toner? Bassen er ikke så dyb som i førnævnte lydanlæg, men de klare og mellemlæggende toner spiller helt perfekt. Harman Kardon er en af verdens førende producenter af premium lydanlæg. Dette kommer også til udtryk i Volvo V60. Ikke blot lyden er premium, men også designet er elegant og lækkert. Samtidig har Harman Kardon-anlægget systemet 'Automatic Level Adjustment' der selv justerer lydstyrke og intensitet efter støjniveauet i kabinen.

Ny Volvo V60 | A Driver's Car

Ny Volvo V60 | Interiør

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den nye Volvo V60

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk