Ny Volvo V60 | 2018 - Den perfekte familiebil

Den nye Volvo V60 erstatter både sin forgænger, Volvo V60, men også sin tidligere storebror, Volvo V70. I den nye Volvo V60 har du et bagagerum, der rummer næsten lige så meget som Volvo V70, samt endnu bedre benplads på 2. sæderække. Det betyder at du komfortabelt kan køre på familieferie, uden at du behøver at bekymre dig.

Den nye Volvo V60 har samme DNA som de andre nyere modeller fra Volvo. Som du kan se på billederne, har den nye Volvo V60 fået en mere markant front med en større 'Grill', der giver en mere luksuriøst look. Desuden er akselafstanden mellem hjulene forlænget med hele 15 cm, hvilket giver dig en mere stabil kørsel på landevejene.

Når den nye Volvo V60 lander i Danmark, vil den i starten være tilgængelig med følgende 2 motorer. På et senere tidspunkt bliver den tilgængelig med flere motorer (også som hybrid):

D4 190 HK Diesel
Som det også fremgår af prislisten vil du kunne vælge mellem en 6-trins manuel gearkasse (22,7 km/l) eller en 8-trins automatisk gearkasse (21,7 km/l).

T6 AWD 310 HK Benzin
Denne kommer med en 8-trins automatisk gearkasse. Volvo V60 - T6 AWD er med firehjulstræk og har 400 Nm. Den er opgivet til 14,3 km/l. Denne motor fås kun i udstyrsniveauet, Inscription.

Se flere billeder af den nye Volvo V60

Populær Mekanik

"Verdens mest sexede bil"

Vi fokuserer på dine behov

Moderne design

Både udvendigt og indvendigt finder du detaljer, som viser at den nye Volvo V60 er af den nye generation. Herunder tæller eksempelvis den markante kølergrill, den intuitive touchscreen, de elektrisk indstillelige sæder med mulighed for siddehyndeforlængelse og meget mere. Samtidig giver bilens kurver et helt nyt, robust og luksuriøst indtryk af bilen.

Med de velkendte "Thors Hammer" LED-lygter, der giver brandet sin egen identitet, er du ikke i tvivl om at det er en Volvo der kommer kørende. Med Thors Hammer LED-lygterne får du det bedst mulige syn om natten. LED-teknologien blænder automatisk op og ned, så du både får et forbedret udsyn, samt du undgår at blænde andre i trafikken.

Tilvælger du Full LED forlygterne får du Volvos egen ABL-teknologi, hvår lysmønstret tilpasses med fuld belysning og giver et større lysområde. Her får du også de såkaldte Cornering-lights, som drejer lyset i samme retning som rattet, hvilket giver dig et bedre udsyn i skarpe sving.

Premium lydoplevelse

I den nye Volvo V60 kan du tilkøbe premium lydanlæg fra 2 af de mest anerkendte højtaler-producenter i verden.

Bowers & Wilkins
Volvo har siden Volvo XC90 udkom haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system der fordeler 1100 watt på 15 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Harman Kardon
Volvo etablerede et samarbejde med Harman Kardon i forbindelse med udviklingen af den Volvo XC40. Me dette lydanlæg får du et system der fordeler 600 watt på 14 højttalere via en 12-kanals forstærker. Med denne forstærker optimeres lydkvaliteten fra hver højtaler. Afhængigt af hvor meget støj der er i kabinen, justerer 'Automatic Level Adjustment' lydstyrke og intensitet, så du knapt bemærker støj i kabinen. 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om den nye Volvo V60

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk