Volvo forhandlingen genoptages i Holstebro

Forhandlingen af nye Volvo modeller genoptages hos Dahl Pedersen A/S i Holstebro

Vi kan nu offentliggøre, at vores samarbejdsaftale med Volvo Car Danmark A/S er blevet udvidet, så vi nu har fået forhandlingen af nye Volvo modeller tilbage i Holstebro. Det betyder, at vi fra d.d. kan sælge fabriksnye Volvo modeller fra vores flotte nye forretning på Nybovej 39 i Holstebro.

Vi har tidligere solgt fabriksnye Volvo modeller i Holstebro, men i slutningen af nullerne da finanskrisen ramte, faldt salget af Premium biler. Samtidig var der krav til investeringer i nye faciliteter fra leverandørens side, hvorfor vi blev enige med Volvo Car Danmark A/S om at lukke ned for nyvognssalget, men at vi kunne fortsætte som autoriseret service værksted.

Nu er finanskrisen ovre, Volvo Cars har fået fantastisk gang i salget af nye biler, og vi har fået investeret i nye faciliteter i Holstebro, hvor faciliteterne i dag lever op til kravene fra importøren. Å.T.D. er antallet af registreringer af nye Volvo modeller i Danmark steget en del i forhold til 2016, og der kommer løbende nye modeller fra Volvo Cars.

Den nye og opdaterede Premium SUV, Volvo XC60, blev lanceret i september 2017, og inden længe lanceres den helt nye model, Volvo XC40, så der er basis for et godt salg af nye Volvo modeller. Dette gælder både salg til de trofaste Volvo ejere, men også de mange nye potentielle kunder, som Volvo nu når ud til med det roste, elegante og luksuriøse modelprogram.

”Vi har jo gennem mange år haft et godt og konstruktivt samarbejde med Volvo i Danmark via vores 3 forretninger: I skive, hvor vi har værksted, I Viborg hvor vi har salg og service af Volvo og her i Holstebro, hvor vi nu også får mulighed for at sælge nye biler, til de mange potentielle kunder, der findes her i byen.” udtaler Direktør Jørgen Dahl Pedersen.

Adm. Direktør for Volvo Car Denmark A/S, Magnus Boman supplerer: ” Dahl Pedersen A/S har gennem alle årene været en god samarbejdspartner for Volvo. Firmaet er kendt for at yde en fantastisk god service både i forbindelse med salg og servicering af bilerne. Deres teknikere er af flere omgange blevet kåret til landets bedste Volvo teknikere, og Lene og Jørgen Dahl Pedersen har også forstået, hvor vigtigt det er, at have en god personalepolitik, der munder ud i et fantastisk godt arbejdsklima, og det kan kunderne mærke, når man møder medarbejderne hos Dahl Pedersen A/S. Vi ser samtidig en generel vækst i Holstebro området der betyder, at vi ser masser af muligheder for et øget salg af Premium biler i Holstebro”

Om Dahl Pedersen

Vi er autoriseret forhandler af Volvo, Renault og Dacia, og har forretninger i Holstebro, Skive og Viborg. I 2016 solgte vi 2500 nye og 1200 brugte biler. Vi har i dag ca. 75 fuldtidsansatte. Vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder. De seneste mange år har vi ligget helt i toppen på kundetilfredshed blandt de danske forhandlere. Vi kan i 2018 fejre 90 års fødselsdag, hvor vi har været autoriseret Volvo forhandler i hele 61 år, hvilket gør os til Danmarks ”mest erfarne” Volvo forhandler.

CSR og sponsorater
Dahl Pedersen A/S fører en aktiv CSR og sponsorstrategi, som primært kommer til udtryk i form af en række sponsorater i lokalsamfundet inden for kultur og i særdeleshed sportens verden. Vi ønsker dermed at bidrage til at lokalsamfundet har et rigt udbud af kultur og sportsaktiviteter, til gavn for borgerne og samfundsudviklingen

Om Volvo Car Group

Volvo blev grundlagt i 1927. I dag er Volvo Cars et af de mest kendte og respekterede bilmærker i verden med et salg på 534.332 biler i 2016 i omkring 100 lande. Volvo Cars har siden 2010 været ejet af Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) i Kina. Firmaet var en del af den svenske Volvo-koncern frem til 1999, hvor selskabet blev købt af Ford Motor Company i USA. I 2010 blev Volvo Cars købt af Geely Holding.

Ved udgangen af december 2016 havde Volvo Cars omkring 30.000 ansatte på verdensplan. Volvo Cars hovedkontor, produktudvikling, markering og administrative funktioner er hovedsagligt placeret i Göteborg, Sverige. Volvo Cars hovedkontor for Kina ligger i Shanghai. Selskabets vigtigste fabrikker er placeret i Göteborg (Sverige) Gent (Belgien) Chengdu og Daqing (Kina) og i Olofström i Sverige, hvor der presses pladedele til de forskellige fabrikker.

Nybovej 397500 Holstebroholstebro@dahlpedersen.dk97 42 26 66
Viborgvej 27800 SkiveSkive@dahlpedersen.dk97 52 25 55
Lundvej 18800 Viborgviborg@dahlpedersen.dk86 62 44 44

Knæk Cancer