.
Volvo hos Dahl Pedersen A/S

Volvo er et brand i fremgang med ambitiøse visioner om at skabe verdens bedste og sikreste eksklusive biler ud fra et skandinavisk livssyn. 

Modelprogrammet understreger Volvos unikke, innovative og luksuriøse tilgang til at skabe biler, hvor mennesket og brugeroplevelsen er i centrum.

Privatleasing

Volvo Viborg

 
Når du privatleaser din Volvo, kender du alle omkostningerne ved at have din bil. Måske står du ikke som ejer af bilen, men du kan bruge den præcist, som hvis du ejede den selv.

  • Serviceaftale er inkluderet i prisen
  • Du hæfter ikke for nogen restgæld

Under hele leasingperioden er du dækket af Volvo Assistance, som dækker i hele Europa. Volvo Assistance dækker reparation på stedet (hvis muligt indenfor 45 min.) og bugsering til et autoriseret værksted.

Service / Værksted

Volvo Service

 
Skal du på værkstedet? Når du kontakter vores værkstede ang. din Volvo skal du tage kontakt til din personlige servicetekniker. Med teknikeren aftaler du selv tidspunkt, samt hvad der skal foretages på din bil.

På vores værksted tilbyder vi mange løsninger. Om det gælder service, reparation, AC-rens eller -service, hjulskifte, rudeskift eller reparation af stenslag samt skader og Polestar effektoptimering.

Vil du vide mere så klik dig videre ind via knappen herunder.