Dacia Sandero

Et godt køb

Priser

fra: 109.990,-

Med Dacia Sandero for du meget bil for pengene

Stor på mange måder
Dacia Sandero er fleksibel og rummelig og udstyret med et bagagerum på 320 liter samt et splitbagsæde (1/3-2/3), som giver dig mulighed for at skabe ekstra bagagerumsplads, når der er behov for det. I kabinen er der tilføjet yderligere opbevaringsplads, blandt andet et nyt opbevaringsrum under instrumentbordet og opbevaringsrum i alle døre.

Sandero Stepway
Hvis du leder efter en bil med en stærk personlighed, vil denne bil med sit karakteristiske design indvendigt og udvendigt forføre dig! Med et nyt frontparti og helt specielle karaktertræk ved karosseriet – afdækning foran og bagpå, tågelygter og tofarvet kofanger, større hjulkasser, 16" Flexwheels-fælge og tofarvede tagbøjler som standardudstyr – udtrykker Sandero Stepway en homogen og meget markant stil som pioner. Med sin ekstra frihøjde, afdækninger foran og bagpå og skørter bibeholder Sandero Stepway alle sine allroad-egenskaber. Sandero Stepway er robust og driftssikker og designet til at klare selv de mest krævende vejforhold og klimatiske udfordringer. Den er ideel til offroad-kørsel.

 

Energiklasse B - A+   |   Brændstofforbrug 13,5 - 22,2 km/l   |   CO2-udledning 118 - 167 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Dacia-modeller

Knæk Cancer