.
Stort udvalg af familiebiler

Familiebiler  |  Også med 7 sæder

Hvad kendetegner en familiebil?

Generelt kan man jo sige, at det, der kendetegner en familiebil, er, at den har plads til hele familien. Men der er jo familier i alle størrelser - både baseret på antal og på alder. Derfor kan selv en Renault TWINGO i teorien anses som værende familiebil. 

Vi har her forsøgt at opsætte nogle af de kriterier, som en familiebil skal opfylde for at gøre sig gældende som en egentlig familiebil. For der er flere parametre end blot størrelsen, der spiller ind, når du skal vælge en familiebil.

En familiebil skal være RUMMELIG

For at der skal være plads til hele familien, bagage og eventuelt en barnevogn, skal familiebilen være rummelig. Derfor har bilproducenterne de senere år fokuseret meget på at anvende kabinen bedst muligt, hvilket har betydet, at der rundt i kabinen er mange rum til opbevaring.

Rummeligheden skal selvfølgelig også være til stede i bagagerummet, hvor der eksempelvis skal kunne være plads til en barnevogn. Længere nede på siden finder du vores Barnevognstest, hvor vi tester, om en Odder barnevogn kan være i vore familiebiler

Det giver også mulighed for at udnytte bagagerummet fuldt ud. I mange af vore familiebiler har du et 'plant' bagagerum, men med mulighed for at justere "gulvet" og gøre bagagerummet større og dybere.

En familiebil skal være PRAKTISK

Hos både Volvo og Renault får du funktioner, der gør din dagligdag lettere. Renault designer deres biler efter princippet "Easy Life", hvilket man også skulle tro var tilfældet hos Volvo.

Dette kommer til udtryk ved de praktiske løsninger som eksempelvis at kunne nedfælde sæder med et enkelt tryk. På nogle af modellerne er det også muligt at justere 2. sæderække (frem og tilbage), så man kan tilpasse bilen efter, om der skal være bedre plads til passagerer eller bagage. Ydermere er det på nogle modeller muligt at få elektrisk bagklap.

En familiebil skal være SIKKER

Alle familiebilerne fra Volvo og Renault har fået 5 stjerner i Euro NCAP. Sammenligner man Dacia med lidt ældre biler, som prismæssigt ligger i samme kategori, så klarer Dacia det godt. De mange sikkerheds og crash-test, der foretages i dag, stiller højere krav for at opnå 5 stjerner, end de gjorde for 5 år siden.

Hos både Volvo og Renault får du intelligente aktive sikkerhedsteknologier som eksempelvis adaptiv fartpilot, Pilot Assist, 'City Brake' og meget mere. Volvo er stadigt ledende på markedet inden for sikkerhed.

En familiebil skal være PÅLIDELIG

Når børnene skal i skole, til sport eller over at besøge en kammerat, er det vigtigt, at familiebilen er "kampdygtig". Vore mekanikere uddannes løbende for at sikre kvaliteten i service og vedligeholdelse af din familiebil.

Hvis du vil være sikker på, at din bil bliver vedligeholdt på bedste vis, anbefaler vi, at du tegner en serviceaftale på din nye bil.

Se vores store udvalg af familiebiler

Dahl Pedersen A/S er autoriseret forhandler og reparatør af Volvo, Renault og Dacia.
Derfor kan vi tilbyde familiebiler i alle prisklasser både som traditionelt brændstofdrevne biler og som plug-in hybrider. 

Volvo Værksted
Renault Værksted
Dacia Værksted

Familiebiler med høj siddeposition

SUV & MPV

Efterspørgslen for SUV'er er fortsat stigende. Inden for dette segment har vi derfor også biler fra alle vore mærker. En familiebil med en høj siddeposition giver dig et bedre overblik over trafikken. Samtidig får du en bil, du sætter dig ind/op i.

Renault opfandt deres egen kategori - netop for at tilgodese familier. MPV er navnet for den kategori, og det står for "Multi Person Vehicle". Som navnet antyder, så er det biler hvor der er plads til mange personer. I dag har Renault en ny MPV klar. Den nye Renault Espace har plads til 7 personer og meget mere, der gør bilen utroligt familievenlig. Dacia har også fulgt med i kategorien MPV, hvor man i dag har Dacia Jogger. En stor MPV til en lille pris. 

Renault CAPTUR
5 personer
Familiebiler Fra Renault
Renault SCENIC E-Tech Electric
5 personer
Renault Scenic E-Tech Electric
Renault AUSTRAL
5 personer
Renault Austral
Volvo XC40
5 personer
Volvo Familiebil
Volvo XC60
5 personer
Familiebiler Fra Volvo
Volvo XC90
5 - 7 personer
7 Personers Volvo Familiebil
Dacia Jogger
5 - 7 personer
Dacia Jogger
Dacia DUSTER
5 personer
Dacia Familiebil

.
.

Familiebiler med lav siddeposition

Stationcar og Sedan

Stationcars er uden tvivl den mest praktiske kategori inden for familiebiler. Store og lange biler med masser af plads til både bagage og personer. Du sidder lidt lavere, hvilket giver en bedre køreoplevelse. Bilen ligger mere stabilt på vejen, bliver ikke påvirket så meget af vinden og giver bedre kontrol.

Ved en Sedan gør det samme sig gældende, når der er tale om køreroplevelsen. Dog har du typisk ikke samme størrelse bagagerum, som du har i en stationcar. Har du ikke brug for den ekstra plads, og vil du have en bil med lidt mere elegance og et premium-udtryk? Så er en sedan det oplagte valg.

Renault MEGANE
Elbil
5 personer
Renault Megane Electric
Renault MEGANE st.
Stationcar
5 personer
Renault Stationcar
Volvo V60
Stationcar
5 personer
Volvo Stationcar
Volvo V90
Stationcar
5 personer
Stationcar Fra Volvo
Volvo S60
Sedan
5 personer
Volvo Sedan
Volvo S90
Sedan
5 personer
Sedan Fra Volvo

Er du interesseret og vil du i kontakt med os?

Her kan du bestille et tilbud, en prøvetur, eller blot stille spørgsmål. Valget er dit!

.

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Hvorfor skal du købe din familiebil hos os?

Troværdig Bilforhandler
.
Høj kundetilfredshed

Vores vision er, at vi vil have Danmarks mest tilfredse kunder! Vi scorer 4,8 på Trustpilot. Ingen er perfekte, men vi benytter enhver kritik til at blive bedre.

I interne kundetilfredshedsundersøgelser hos Renault og Volvo ligger Dahl Pedersen A/S helt i toppen blandt landets forhandlere. Dette gælder både salg og service.

Erfaren Personale
.
Erfaren personale

Vi vægter kompetencer og uddannelse højt blandt vore medarbejdere. Derfor bliver både sælgere og mekanikere uddannet løbende i de nye modeller fra Renault. For både Volvo og Renault gælder det, at flere af vore medarbejdere har mere end 25 års erfaring.

God Bilforhandler
.
Årets Renault forhandler - 2020

Vi blev i januar 2020 kåret som 'Årets Renault Forhandler'. En titel, der uddeles af Renault Danmark, hvor kundetilfredshed vægtes meget højt. Det er 5. gang på blot 9 år, at vi modtager denne titel. Dette betyder dog også, at der skal leves op til nogle høje forventninger.

Serviceaftale - Udvid garantien på din bil

Hos Dahl Pedersen A/S kan du tegne en lokal serviceaftale til en lav månedlig ydelse. Den månedlige ydelse dækker alle serviceeftersyn samtidig med, at du udvider garantien i hele aftaleperioden. Det betyder, at du kan udvide din garanti i op til 6 år. Så behøver du ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter.

Barnevognstest

For mange familier er det vigtigt, at der er plads til en barnevogn i bilen. Derfor har vi testet bagagerummet på flere af vore modeller for at vise, hvor meget plads der faktisk er i bilen. Vi har både prøvet at sætte barnevognen ind uden at skille den alt for meget ad, og så har vi prøvet at skille den så meget ad som muligt. Det giver en god indikation af pladsen til hverdag, på weekendture og på ferier.

Renault KADJAR
Renault MEGANE Stationcar