Volvo V60
Volvo V60 Plug In Hybrid

Volvo V60

Den alsidige Premium stationcar

Sætter du pris på at have en flot bil, som stadig sørger for, at hele familien er godt beskyttet? I Volvo V60 får du en stor, lækker familiebil, hvor der selvfølgelig er ekstra fokus på sikkerheden. Volvo V60 har en stor akselafstand, hvilket forbedrer køredynamikken og giver god plads på bagsædet.

Volvo V60 er udstyret med de nyeste sikkerhedsteknologier. Ikke blot sikkerhedsudstyr, der hjælper ved kollisioner, men sikkerhedsudstyr som forebygger kollisioner. Volvo V60 hjælper dig med at være opmærksom i trafikken, så I let kan køre lange hyggelige ture med familien, uden at du behøver at stresse over trafik mm.

Her kommer den adaptive fartpilot og "Pilot Assist" ind i billedet. Forestil dig, at du har haft en stresset dag på arbejde, og at du nu skal gennem den tætte trafik og hjem til familien. I stedet for at trafikken stresser dig, kan du lade op ved at lade bilen gøre størstedelen af arbejdet på hjemturen.

Den adaptive fartpilot holder afstanden til den forankørende, mens "Pilot Assist" holder dig inden for vejbanen. Hvil blot dine hænder på rattet, mens i stille glider gennem den tætte trafik. Standser bilen foran dig, bremser du også i Volvo V60. Når den forankørende sætter i gang, starter Volvo V60 selv, så du afstresset kommer gennem den tætte trafik.

Volvo V60 - Plug-in hybrid

Drivmiddel
Benzin + El

Elektrisk rækkevidde:
81 - 88 km

Opladning
6A: 12 timer
10A: 5 timer
16A: 3 timer

Forbrug:
18-22 gram CO2/km
100 - 125 km/l

Volvo V60 R Design

 
Plug-in Hybrid

T6 - 398 HK

Fra: 559.005,-

Volvo V60 Plugin Hybrid

 
Plug-in Hybrid

T8 - 455 HK

Fra: 609.002,-

Volvo V60 Danmark

 
Firmabil  |  Beskatning

-

Vejl. beskatning: Se link

Stig Holm - Fysioterapeut

"Volvo V60 adskiller sig markant fra de andre biler i feltet og er en meget helstøbt bil. Sæderne er rigtig gode, rattet er let at indstille, og betjeningen fungerer intuitivt. Den har en lidt smallere indstigningsplads end Opel Insignia og VW Passat, men det opvejes af supergode sæder"

Michael Olsen - LeasePlan (adm. direktør)

"Volvo V60 er en fuldt fortjent vinder. Volvo har altid været en god bil, men der er virkelig sket noget i de senere år, hvor især designet har fået et løft. Ovenikøbet er V60 en bil, der byder på lige så god plads som den tidligere V70, og hvor importøren har fået nogle gode priser."

.
.

Volvo V60 Navigation
Volvo V60 Sikkerhed

En stationcar for hele familien

Designet på Volvo V60 oser af selvtillid og elegance. For at sikre at dette også er helhedsindtrykket af Volvo V60, kommer den med Premium-udstyr i alle afskygninger. Både hvad angår sikkerhed, komfort og køreegenskaber.

Den føromtalte teknologi, 'Pilot Assist', snakker sammen med navigationsanlægget for at give en blødere og mere komfortabel køretur. Men for at 'Pilot Assist' fungerer optimalt, skal den kunne aflæse vejstriberne, hvorfor du også får Full LED-lygter som standard. Alt ved Volvo V60 er 100% gennemtænkt.

Sikkerheden i en Volvo V60 er som forventeligt helt i top. Sæderne er udviklet på baggrund af teknologien WHIPS, der forebygger piskesmæld. Sæderne er støbt i ét, og bliver du påkørt bagfra, vil sædebunden glide frem og sædet tippe bagover for at absorbere energien ved sammenstødet og mindske skader ved uheld.

Disse sikkerhedsteknologier finder du overalt i Volvo V60. Derfor er Volvo V60 også den perfekte familiebil i alle aspekter. Den er rummelig, komfortabel, sikker og elegant. 

Familiebil med Premium Sound

Bowers & Wilkins
Når du køber en Volvo, skal du selvfølgelig have muligheden for at få det ypperste inden for lydsystemer til biler. Derfor kan du nyde dine favoritnumre på lydanlægget fra Bowers & Wilkins. Uanset om du leder efter den dybeste bas, eller de klareste høje toner, så leverer Bowers & Wilkins en helt sublim lydoplevelse, som med garanti vil efterlade dig tom for ord. Du har selv mulighed for at indstille anlægget til forskellige "oplevelser". Du kan vælge mellem Stockholms koncertsal, Studio og flere andre lydoplevelser. Og det er virkelig en lydoplevelse. Lukker du øjnene og lytter til musikken, føler du virkelig, at du sidder til en live koncert.

Harman Kardon
Vil du gerne have lækker lyd med ekstremt klare toner? Bassen er ikke så dyb som i førnævnte lydanlæg, men de klare og mellemliggende toner spiller helt perfekt. Harman Kardon er en af verdens førende producenter af premium lydanlæg. Dette kommer også til udtryk i Volvo V60. Ikke blot lyden er premium, men også designet er elegant og lækkert. Samtidig har Harman Kardon-anlægget systemet 'Automatic Level Adjustment', der selv justerer lydstyrke og intensitet efter støjniveauet i kabinen.

.
.

Volvo V60 Bowers & Wilkins
Volvo V60 Harman Kardon

Volvo V60

"There's more to life than a Volvo,
that's "why you drive one"

Volvo V60  |  A Driver's Car
Volvo V60  |  Interiør
Oplev Bowers & Wilkins i din Volvo V60
Oplev Harman Kardon i din Volvo V60 

Book en prøvetur, få et tilbud eller få svar på dine spørgsmål

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver