Volvo Polestar effektoptimering

Vil du gerne have en ny bil uden at skulle betale for en ny? Så er en Polestar effektoptimering måske lige, hvad du leder efter. Da Volvo Cars er partner i motorsport, tilbyder vi en Volvo autoriseret effektoptimering, der helt sikkert vil give dig en stærkere køreoplevelse. Efter download af ny software udført af din Volvo-forhandler, øges bilens drejningsmoment og effekt. Optimeringen giver endvidere din Volvo en større gensalgsværdi og fås nu til en reduceret pris. Du kan derfor gå sommeren i møde med en masse fantastiske køreoplevelser.

Du kan se frem til en motor med mere større effekt. Volvo Polestar optimering er for dig der nyder en bile med gode køreegenskaber. Ønsker du at blive trykket ind mod sædet, når du træder speederen i bund, eller ønsker du blot at have mere kraft i dine overhalinger, så er Polestar Engineered lige noget for dig!

Pris inkl. moms & montering : 7.995,-

Prisen gælder udvalgte modeller fra 2005 og fremefter. Læs mere om Polestar effektoptimering på polestar.com eller kontakt os for at bestille tid til Volvo Polestar-effektoptimering eller for yderligere information.

Fem grunde til at optimere din bil:

  • Stærkere køreoplevelse.
  • Øget effekt og drejningsmoment.
  • Påvirker ikke bilens brændstofforbrug og CO2- udslip ved normal kørsel.
  • Godkendt af Volvo Car Corporation.
  • Øget gensalgsværdi.

Se om din bil kan effektoptimeres eller læs mere om Polestar her: Volvo Polestar