Opladning
Gratis installation af Clever Ladeboks ved privatleasing

For at det skal være endnu billigere at komme i gang med at køre i din elbil, så får du lige nu installation af en Clever ladeboks med i prisen, når du privatleaser din Renault hos Dahl Pedersen.

Ved privatleasing er du kørende til en fast månedlig ydelse, og med et Clever abonnement kan du oplade bilen til et fast månedligt beløb, så du ved præcist, hvad det koster at være kørende i din nye Renault. Samtidigt får du med Clever adgang til Danmarks største ladenetværk.

 

Renault hos Dahl Pedersen A/S

Renault er et etableret brand på det danske marked. De har produceret biler til hele verden i mere end 120 år. Hos Dahl Pedersen har vi solgt og serviceret Renault siden 1982. 

Vi har 5 gange på kun 10 år vundet titlen som Årets Renault forhandler (2012, 2014, 2016, 2018 og 2020).

Renault tilbyder en bred palette af personbiler til alle segmenter. Uanset om du er på jagt efter en stationcar, hatchback, MPV eller SUV, så har vi med garanti en model, der opfylder dine behov.

Privatleasing

Renault CAPTUR Plugin Hybrid

.
Hos os kan du privatlease din Renault til en fast månedlig ydelse og med en lav udbetaling. Når du privatleaser din bil hos os, kender du alle omkostningerne ved at have bil. Du vil ikke stå som ejer af bilen, men du kan anvende den præcis, som hvis du selv ejede den.

  • Serviceaftale er inkluderet i prisen, når du privatleaser
  • Du hæfter ikke for nogen restgæld på bilen efter udløb aftalens udløb

Du er i hele perioden dækket af Renault Assistance, som er en udvidet vejhjælp. Hvis muligt hjælper de med reparation på stedet, og alternativt bugserer de bilen til nærmeste autoriserede værksted. Renault Assistance gælder i hele Europa.

Erhverv

Renault Erhverv

.
Vi er klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den rette mobilitetsløsning, uanset om det gælder en standardløsning, eller om du har behov for en speciel opbygning. Vores erfarne erhvervsrådgivere står klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning.

  • Varebiler
  • PC-VAN
  • Firmabiler
  • Specielle opbygninger

Vi forhandler Renault varebiler, som er det førende LCV-brand i Europa med mere end 120 års erfaring med produktion af erhvervsbiler.
.