Volvo XC90

Luksuriøs SUV

Privat

Priser fra: 1.060.285,-

Erhverv

Beskatning fra: 823.003,-

Luksuriøs SUV til hele familien

Volvo XC90 er en premium SUV på alle punkter og et stykke håndværk udover det sædvanlige. Alle delene og detaljerne er udvalgt og skabt med nøje omhu, og sammen arbejder de i perfekt harmoni. XC90 en bil, der udstråler selvtillid, men uden at have et arrogant udtryk. Elementerne er fremstillet af de fineste og mest raffinerede materialer for at gøre XC90 endnu mere luksuriøs end hidtil, og som det kendetegner skandinavisk design, er linjerne rene og gennemførte.

Som det kun kan forventes af en bil fra Volvo, er sikkerheden i XC90 i første klasse. Dette blev også bekræftet i en femstjernet bedømmelse i sin Euro NCAP-test (2015), og dette var endda med standardudstyr. Der er altså på ingen måde gået på kompromis med sikkerheden

XC90 bliver dit nye fristed
Læn dig tilbage, slap af og nyd hvert øjeblik af din køretur, for den kan næsten ikke blive bedre, end når du sidder bag rattet i en XC90. Med Volvos anerkendte teknologier og sikkerhedssystemer, får du en køretur ud over det sædvanlige. Med systemer som City Safety skærpes dine sanser, og du kommer let gennem tæt myldretrafik. Systemet hjælper også med at holde øje på trafikken og bremser, hvis det skulle blive nødvendigt.

Volvo XC90 er også lig førsteklasses komfort. Kabinen er stor og rummelig uden at være mørk og mangle belysning, men tilvælger du soltag får du mulighed for at lukke endnu mere lys ind. Du får altså en bil, der sikrer køreglæde under selv de længste køreture.

Energiklasse B - F   |   Brændstofforbrug 9,6 - 14,9 km/l   |   CO2-udledning 174 - 236 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Er du interesseret?

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Premium SUV med fantastiske køreegenskaber

Tilpasser sig til din kørsel
Der hersker ingen tvivl om, at Volvo XC90 er en luksuriøs bil med raffinerede detaljer, men med det sagt indeholder den også alle de gode egenskaber, der kendetegner Volvos SUV-serie. XC90 er en bil, der lader dig opleve verden på helt nye måder Den kan nemlig fås med luftaffjedring, der omfatter et meget avanceret elektronisk system, som lader dig vælge køremåde alt efter dit humør. Eksempelvis øges frihøjden med 40 mm ved lave hastigheder i off road-tilstand

Stejle bakker er ikke et problem
Med Hill Start Assist og Hill Descent Control er stejle bakker og skråninger ikke længere et problem. Hill Start Assist gør det lettere for dig at starte på stejle bakker. Skal du derimod ned ad bakke, er det Hill Descent Control, der giver en hjælpende hånd med.

Føl musikken

Premium lydoplevelse med Harman Kardon
Et lydsystem fra Harman Kardon er lig med en lydoplevelse udover det sædvanlige. Klare, rene toner er det, der kendetegner Harman Kardon, og det er også det, du kommer til at opleve i XC90, hvis du vælger dette lydsystem. Sammen med hi-fi-specialister fra Harman Kardon er de 14 højttalere nøje udvalgt og placeret, så både du og dine passagerer kan nyde den fantastiske lyd.

Bowers & Wilkins bringer musikken tættere på dig
Hvis fantastisk ikke er godt nok, kan du vælge et lydsysten fra Bowers & Wilkins, der er noget af det ypperste, du kan få til din bil. Med dette lydsystem kommer musikken helt tæt på dig takket være innovativ lydbehandlingsteknologi, så du i din Volvo kan genskabe akustikken fra forskellige rum. De 19 højttalere spiller perfekt sammen, og du kan få følelsen af at sidde til en livekoncert, når du sidder i din XC90 fra Volvo.

Vi fokuserer på dine behov

 

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo XC90

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk