Renault CAPTUR

Pris fra: 166.990,-

Inklusiv leveringsomkostninger.

Populær af gode grunde
Renault CAPTUR er Danmarks mest populære crossover i B segmentet, og det er ikke uden grund. Den er flot, den kører fremragende og den er spækket med udstyr. Nu har den fået et facelift, hvilket har gjort den endnu mere attraktiv. Desuden fås Renault CAPTUR med den anerkendte EDC-gearkasse (automatgear). Desuden fås den med op til 120 HK.

Multimedie for alle
Når det kommer til innovation, er Captur overlegen med mulighed for forskellige multimediesystemer i bilen fra standard multimedie system til MEDIA NAV eller det avancerede Renault R-Link, som fås med Android Auto. Renault R-Link gør det muligt helt enkelt at få adgang til innovative og praktiske funktioner som navigation TomTom LIVE®, multimedie, telefoni, bilinformationer og et udvalg af applikationer, der kan downloades via R-Link Store.

Alle radioer i Captur er udstyret med Bluetooth®, USB- og jackstik, så du kan telefonere håndfrit og lytte til musik via audio-streaming.

Book din prøvetur her!

Loading...

Energiklasse A - A+   |   Brændstofforbrug 16,1 - 18,9 km/l   |   CO2-udledning 138 - 139 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Renault-modeller