#CaptureYourAdventure med den helt nye

Renault CAPTUR

5 ★★★★★ i EURO NCAP

Renault CAPTUR
Benzin

Effekt: 100hk
Udstyrsniveau: Zen
3-cylindre - 1,0 liter

Manuel gearkasse (5-trin)

Priser fra: 198.900,-

Renault CAPTUR
Benzin

Effekt: 130hk
Udstyrsniveau: Zen
4-cylindre - 1,3 liter
EDC-Automatgear (7-trin)

Priser fra: 233.900,-

Vil du vide mere om bilen?

Bilerne ankommer meget snart

Loading...

En SUV der er moderne og sikker

Ny Renault CAPTUR  |  Større på alle måder
Renault CAPTUR er blevet bredere, højere og hele 10,5 cm længere end sin forgænger. Pga. sin størrelse blev Renault CAPTUR før (primært) omtalt som en crossover. Med den nye Renault CAPTUR kan man dog uden problemer tale om bilen som en ægte SUV (Sports Utility Vehicle). Den høje siddeposition giver et fantastisk udsyn over trafikken, samtidig med at den er behagelig at stige ind i.

Ny Renault CAPTUR  |  Bedre på alle måder
Den nye CAPTUR har også fået et markant kvalitetsløft. Indvendigt er der anvendt flere bløde materialer, der giver en bedre kvalitetsoplevelse. Derudover er hele interiøret blevet udskiftet, så den både er mere moderne, samt bedre teknologisk. Det nye EASY LINK Multimediesystem er tilkoblet 4G-netværket, så du altid er connected. Dertil får du også Smartphone-deling (Apple CarPlay) som standard, og ellers kan der opgraderes til en større skærm med navigation, der altid er opdateret med det nyeste Google Maps.

Ny Renault CAPTUR  |  Udfordrer Premium-segmentet
Den nye Renault CAPTUR sætter også nye standarter for eksklusivt udstyr i sit segment. Eksempelvis kommer den som standard med det automatiske nødbremsesystem 'City Brake', hvor bilen selv forsøger at bremse, hvis en fodgænger træder ud foran bilen, eller hvis man er ved at køre op i den forankørende.

Den fås også med adaptiv fartpilot (hvor bilen selv holder afstand til forankørende), vejbaneassistent (hvor bilen selv forsøger at rette op, hvis man utilsigtet krydser vejbanelinjerne), samt køassistent (hvor bilen selv holder sig i vejbanen og følger trafikken (bilen kan selv stoppe og starte).

Vil du vide mere om bilen?

Vi har netop været til produkttræning på den nye Renault CAPTUR. Alle vore specialiserede Renault sælgere er derfor top-tunet og klar til at besvare alle dine spørgsmål, og vi stiller gerne bilen klar, hvis du skulle have lyst til at prøve den.

Loading...

Knæk Cancer