Volvo Personbiler

Volvo blev grundlagt i 1927 og var dengang ejet af SKF. Assar Gabrielsson.

Dengang blev det tydeliggjort at:
"Biler køres af mennesker. Derfor er sikkerhed grundprincippet bag alt, vi laver hos hos Volvo - Og sådan skal det altid være".

Dette er tydeligvis ikke blevet forlagt, og idag passer Volvo ikke bare på passagererne, men også med-trafikanter, cyklister og dyr.

Volvo Personbiler

Renault Personbiler

Renault blev i 1899 grundlagt af Louis Renault og hans to brødre. Dengang startede det hele med en prototype som blev solgt til en ved af Louis far.

I 1905 bestilte Société des Automobiles de Place en del biler fra Renault, som skulle køre som Taxi. Disse blev efterfølgende brugt til at transportere det franske militær under 1. Verdenskrig. 
Brødrene var store motorsports-entusiaster, hvilket også betød at de producerede biler til racerløb. Den første store sejr kom i 1906, hvor Ferenc Szisz vandt det der idag hedder Formula1, i en Renault AK90CV.

Renault Personbiler
Dacia

Dacia Personbiler

Dacia blev grundlagt i 1966. Navnet kommer fra den historiske region Dacia.

Dacia har siden 1999 været ejet af Renault, men allerede tilbage i 1968 indgik Renault og den rumænske regering en aftale, som betød at Dacia 1100 blev designet og udviklet på bagrund af Renault 8. Samarbejdet fortsatte indtil 1978.

Dacia - En ny bil, til en brugt bils pris!

Dacia Personbiler

Book en prøvetur - så sørger vi for at sælger og bil står klar

Loading...