DACIA HOS DAHL PEDERSEN A/S

Dacia er det nye brand i Danmark, hvor der er fokus på pris og driftsikkerhed. Med teknologi og gennemtestede dele fra Renault leverer Dacia value-for-money.

Hos Dahl Pedersen A/S har vi forhandlet og serviceret Dacia i Skive, Viborg og Holstebro, siden det kom til Danmark i 2013. 

"EN STOR BIL TIL EN LILLE BILS PRIS"

PRIVATLEASING

Dacia

.
Vælger du at privatlease din Dacia hos os, så kender du alle omkostningerne ved at have bil. Du vil ikke stå som ejer af bilen, men ellers kan du anvende bilen præcist, som hvis du selv ejede den.

  • Prisen inkluderer serviceaftale
  • Du hæfter ikke for restgæld på bilen

I hele leasingperioden dækker Dacia Assistance reparation på stedet (hvis muligt inden for 45 min.) eller bugsering til et autoriseret værksted. Dacia Assistance gælder i hele Europa, og dækker også evt. lånebil, så rejsen kan fortsættes (ved nedbrud).

VAREBILER

Dacia Varebiler

.
Hos Dacia har vi et fornuftigt udvalg af PC-vans. Vi har desværre måttet sige farvel til Dacia Dokker som ikke længere produceres, men som er blevet erstattet af Renault Express.

Men uanset, om du har brug for en stor rummelig bil, en alsidig SUV eller en mindre bil til at køre rundt i byen. Så har Dacia helt sikkert en erhvervsbil der matcher dit behov

Se vores udvalg af Dacia erhvervsbiler lige her!