Dahl Pedersen Værksted

Bestil tid på værkstedet

Skal du i kontakt med værkstedet, så kan du enten kontakte os online, ringe til os eller sende os en e-mail.

Har du en travl hverdag, hvor du er forhindret i at kontakte os indenfor vore åbningstider, kan du med fordel bestille tid på værkstedet online. Vi kontakter dig efterfølgende for at bekræfte din henvendelse.

Ønsker du evt. en lånebil, mens din bil er på værkstedet, kan du også tilvælge dette online.

Volvo værksted

Hos Dahl Pedersen har vi serviceret Volvo siden 1953. Vi har mekanikere med mere end 30 års erfaring med reparation af Volvo personbiler.

Flere af vores medarbejdere har vundet titler i forbindelse med Volvo Vista, hvor man finder Danmarks bedste Volvo mekaniker og eftermarkedsteam.

Du kan her læse mere om:

 • Service 2.0
 • Polestar effektoptimering
 • Meget mere

Renault værksted

Hos Dahl Pedersen har vi forhandlet og serviceret Renault siden 1982. Også her har vi medarbejdere, der har mere end 30 års erfaring med reparation af Renault-modellerne.

Her på siden finder du information om:

 • Service 4+
 • Automatisk lysstyring
 • Hjælp til opdatering af navigation
 • Renault Assistance
 • Meget mere

Dacia værksted

Dacia kom til Danmark i 2013 og er en del af Groupe Renault. Motorer og andre komponenter er gennemtestede Renault dele, og derfor har vore medarbejdere også stor erfaring med reparation af Dacia modellerne.

Her på siden finder du information om:

 • Automatisk lysstyring
 • Hjælp til opdatering af navigation
 • Dacia Assistance
 • Meget mere
Polestar Værksted

Polestar værksted

Vi er autoriseret Polestar værksted. Da Polestar anvender samme teknologi og motorer som Volvo, var det oplagt, at de autoriserede Volvo værksteder også blev autoriserede værksteder for Polestar bilerne, da de kom til Danmark i 2021.

Derfor kan du bestille dit serviceeftersyn hos os og lade nogle af Danmarks bedste Volvo-mekanikere tage hånd om din bil. 

Serviceaftale

Med en serviceaftale ved du, hvad det koster at vedligeholde din bil. Du betaler en fast månedlig ydelse, og du slipper for uforudsete omkostninger.

 • Tryghed - Serviceaftalen dækker slid som bremser, tandrem, vinduesvisker m.m.
 • Økonomisk overblik - Med en fast månedlig ydelse får du et bedre overblik over dine vedligeholdelsesomkostninger
 • Færre bekymringer - Vi servicerer og vedligeholder din bil, uden at du skal bekymre dig om regningen

Service og rens af din bils aircondition

Pga. støv og fugt dannes der grobund for mug og mikrober i din bils aircondition. Det er derfor vigtigt, at bilens aircondition jævnligt rengøres, da det eller kan give lugt og et usundt miljø.

Ved AC-rens renser vi din bils aircondition og desinficerer hele anlægget.

Ved AC-service udskifter vi kølemiddel og foretager en vacuum-test, så vi sikrer, at din aircondition er tæt og køler optimalt.

Stenslag og glasskader

Forruden i din bil er vigtig for den strukturelle styrke i bilen. Derfor er det foruden udsynet også vigtigt for din sikkerhed, at eventuelle glasskader repareres, eller at ruden udskiftes.

Ofte kan vi reparere stenslag, men andre gange kan det være nødvendigt at udskifte forruden.

Læs mere om, hvornår vi kan reparere stenslaget, og hvornår det er nødvendigt at udskifte ruden.

Polering, vask, støvsugning  | Klargøring af din bil

Trænger din bil til en kærlig hånd? Vi hjælper dig med alt fra fjernelse af lugt til vask af fælge eller polering og lakforsegling.

 • Polering
 • Lakforsegling
 • Sæderens
 • Fælgvask

Sommer- og vinterdæk fra Continental

Dine dæk er det eneste, som er i direkte kontakt med vejen, og de er derfor vigtige for din bils evne til at bremse og styre udenom objekter. 

Vi anbefaler, at du anvender dæk, der er tilpasset årstiderne (vinterdæk/sommerdæk), så du altid opnår optimal friktion/vejkontakt. Det er ikke blot dækmønster, der er forskelligt, men også selve gummiblandingen.

Vi har valgt at samarbejde med Continental, som har 150 års erfaring med dæk og hjul. Continental leverer kvalitetsdæk til fornuftige priser.

Garanti Paa Brugte biler

Vil du have garanti på din brugte bil?

Har du en brugt bil, eller overvejer du at købe en brugt bil? Så kan du med fordel tilkøbe en garanti til bilen. Vi sørger selvfølgelig for at gennemgå bilen inden vi leverer den. Men vil du gerne være på den sikre side, så er en garantiløsning fra FRAGUS Group det fornuftige valg.

FRAGUS Group tilbyder flere forskellige garantiløsninger, som passer til forskellige biler alt efter drivlinje, alder og kilometer stand. Det kan være en jungle for dig som kunde at vælge den rette garanti til din bil. Derfor har vi forsøgt at gøre valget mere simpelt.

Vintertjek af bilen

De hårde forhold og kulden, som du møder om vinteren er hårde ved bilen og stiller større krav for at bilen er funktionsdygtig og sikker. Skal du på ferie? -hvad end turen går nord på eller syd på, så vil du måske endda opleve endnu lavere temperaturer, hvilket stiller endnu højere krav.

Med vores vintertjek, forbygger vi, at du pludselig står i en irriterende situation, som måske kunne være undgået.