VOLVO
Vælg hvilken model du er interesseret i

Elbiler

Plug-in Hybrider

Book en prøvetur

Bestil din prøvetur online, så sørger vi for, at bil og sælger står klar.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Hvad og hvem er Volvo?

Historien om Volvo

Volvo blev grundlagt i 1927, hvor den første serieproducerede bil ’Volvo ÖV4’ forlod fabrikken. Med tiden fulgte også produktion af lastbiler og busser. I dag er Volvo opdelt i Volvo Cars og Volvo Trucks, men de drager stadig nytte af hinanden, når det kommer til teknologi, udvikling og sikkerhed.

Volvo har siden en tidlig alder været et af de stærkeste brands inden for bilproduktion. Dette skyldes det enorme engagement for udvikling af sikkerhed, men også at de gerne deler deres viden på området.

Det var eksempelvis Volvo, der opfandt 3-punktsselen, som de valgte ikke at tage patent på. Volvo har et ønske om, at alle kan køre i sikre biler, uanset om de kørte i en Volvo eller ej. Hos Volvo har man for nyligt offentliggjort en database, der tillader alle adgang til de trafik og sikkerhedsdata, som Volvo har opsamlet gennem mere end 40 år. 

Når der tales om sikkerhed i biler, vil Volvo altid være det første, der tænkes på. Derfor har Volvo også anvendt slogans, der har fokus på dette område.

” There’s more to life than a Volvo,
That’s why you drive one”

Volvo i moderne tider

I moderne tid har Volvo for alvor kæmpet sig ind i premium-segmentet med det nye modelprogram:

 • Plug-in Hybrider: Volvo V60, Volvo V90, Volvo XC60 og Volvo XC90
 • Elbiler: Volvo EX30, Volvo XC40, Volvo C40 og Volvo EX90

Den nye generation fra Volvo indbyder til luksuriøse køreture med høj komfort og med et sikkerhedsniveau, der er højere end tidligere set. Når det kommer til Design, er Volvo også for alvor begyndt af være med på moden. Derfor har de da også vundet flotte internationale samt nationale priser:

 • Car of the year (Europe)
  • Volvo XC40
 • Car of the year (World)
  • Volvo XC60
 • Business Bilen 2019 (Danmark)
  • Volvo V60