Garanti På Brugte Biler

Tilkøb af garanti til brugte biler

Din garanti mod uventede omkostninger

Når du køber en brugt bil hos os, kan du med fordel tilkøbe en garanti til bilen. Vi sørger selvfølgelig for at gennemgå bilen inden vi leverer den. Men vil du gerne være på den sikre side, så er en garantiløsning fra FRAGUS Group det fornuftige valg.

FRAGUS Group tilbyder flere forskellige garantiløsninger, som passer til forskellige biler alt efter drivlinje, alder og kilometer stand. Det kan være en jungle for dig som kunde at vælge den rette garanti til din bil. Derfor har vi forsøgt at gøre valget mere simpelt.

Dahl Pedersen Serviceaftale

Uanset hvilken brugt bil du kigger på, finder du en GOSafe-garanti der passer

Herunder kan du klikke ind på de forskellige garantiløsninger og læse mere om hver enkelt. Vi har også forsøgt at gøre det simpelt at overskue, hvilken løsning der passer til hvilke biler. Længere nede på siden kan du se, hvilke modeller der kræver GOSafe Sport, og de få modeller/bilmærker, man ikke kan tegne garanti på.

Hvilken garantiløsning er den rette til min bil?

 • GOSafe Basic kan tegnes på biler til de bliver 20 år gamle eller til de har kørt 250.000 kilometer (alt efter hvad der indtræffer først). 'Basic'-løsningen er den mest basale garantidækning. Som udgangspunkt anbefaler vi kun denne garantiløsning, hvis bilen er over 10 år gammel eller har kørt mere end 200.000 km. GOSafe Basic har et reparationsloft på 25.000 inkl. moms pr. skade.

  Se de generelle betingelser her

 • GOSafe Extended er en garanti som modsvarer fabriksgarantien på bilen, dog med enkelte undtagelser såsom: Olieoverforbrug og LED lygter. Der er samtidigt et reparationsloft på 45.000 inkl. moms pr. skade. GOSafe Extended er vores bedst dækkende garanti.

  Hvis du har en bil eller overvejer at købe en bil, som stadig er omfattet af bilens fabriksgaranti, så kan du med fordel vælge 'Extended'-løsningen. Betingelsen for at kunne tegne denne garanti er, at bilen stadig er omfattet af fabriksgaranti, samt at den har kørt mindre end 120.000 km.

  Se de generelle betingelser her

 • Hvis du har en bil eller overvejer at købe en bil, der er under 10 år gammel, ikke længere har fabriksgaranti og har kørt mindre end 200.000 kilometer, så anbefaler vi at du tilkøber 'Premium'-løsningen.

  GOSafe Premium er en komponent specifik garanti til biler som ikke længere har fabriksgaranti. Den tager 80% ca. af hvad der kan gå i stykker på en brugt bil, og er altså derfor ikke det samme som en fabriksgaranti. GOSafe Premium tager fx ikke ting som fabriksmonteret udstyr, olieforbug, LED lygter, sliddele, kosmetiske fejl og lignende. GOSafe har endvidere et reparationsloft på 45.000 inkl. moms pr. skade. 

  Se de generelle betingelser her

   

 • GOSafe Sport dækker i princippet det samme som 'Premium'-løsningen, men den er en smule dyrere, da luksusbiler ofte er dyrere at vedligeholde. Derudover kan garantien kun tegnes til om med 10 år eller 150.000 kilometer. GOSafe Sport er den rette garantiløsning, hvis din bil er nævnt blandt modellerne længere nede på siden.

  GOSafe Sport har et reparationsloft på denne på 75.000 inkl. moms pr. skade og kan tegnes på ALLE biler der også er godkendt til en Premium. Så den kan i princippet også være velegnet til dyre biler, som ikke er nævnt i listen.

  Se de generelle betingelser her

 • GOSafe Electric er den rigtige løsning, hvis du ønsker at tegne en garantiløsning til en brugt elbil. GOSafe Electric har et Reparationsloft på 45.000 inkl. moms pr. skade.

  Se de generelle betingelser her

Har du brug for hjælp?

Ønsker du hjælp med valg af den rette pakke, kan du kontakte os ved at udfylde nedenstående formular.
Vi kontakter dig, så vi i fælleskab finder den rette løsning til din bil.

Udfyldes kun, hvis bilen du vil tegne garanti på allerede er indregistreret. (Husk at trykke "Hent")
Udfyldes kun, hvis bilen allerede er indregistreret
Udfyldes kun, hvis du ikke har udfyldt registreringsnummer. Er du på udkig efter en brugt bil og vil tegne garanti på den? Så oplys mærke, modelnavn, 1. indregistreringsdato og kilometerstand.

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Følgende bilmærker/modeller kræver GOSafe Sport

Alfa Romeo Q-modeller og 4C
Audi Alle S-modeller og RS-modeller
Alpina / Alpine Alle modeller
BMW Alle M-modeller og V12-modeller
Corvette Alle modeller
Cupra Alle modeller
Ford Focus RS og Mustang (over 400 hk)
Jaguar Alle modeller
Land Rover Alle modeller
Range Rover Alle modeller
Lotus Alle modeller
Mercedes Alle AMG-modeller og V12 modeller
Opel Alle OPC-modeller
Porsche Alle modeller
Subaru WRX Sti
Volkswagen Alle GTR-modeller og R-modeller
Amerikanerbiler / USA-biler Alle biler over 400 Hk

Følgende bilmærker/modeller kan man ikke tegne garanti på

Aston Martin Alle modeller
Audi R8
Bentley Alle modeller
Ferrari Alle modeller
Lamborghini Alle modeller
Maserati Alle modeller
Mitsubishi EVO
Nissan GT-R
Rolls-Royce Alle modeller

Fragus forbeholder sig retten til at nægte at tegne garanti på enkelte køretøjer