Reparation Af Forrude

Reparation af bilens forrude

7 ud af 10 stenslag kan repareres

Hvis der er tale om en mindre skade, f.eks. et stenslag, kan vi ofte foretage en reparation med det samme. - Og jo hurtigere skaden ordnes, jo bedre. Alternativt kan det blive nødvendigt at udskifte hele forruden.

Pris for reparation af stenslag: kr. 370,-

Stenslag repareres med forudsætning for, at der altid er en risiko for, at forruden revner, når reparationen udføres.

Få et plaster til at afdække stenslag
Det er en god ide altid at have et lille "glas-plaster" liggende i bilen, så du straks kan afdække eventuelle stenslag og dermed øge chancen for, at stenslaget kan repareres. Du kan få et plaster, hvis du henvender dig på en af vore værksteder.

Forrude
Kvalitetsruder og original lim

For at opretholde bilens strukturelle styrke, er det vigtigt, at en ny forrude er af samme kvalitet, har samme dimensioner og kurver samt de samme egenskaber som den originale forrude.

Der er flere årsager til, at forruden skal monteres 100% korrekt
Har bilen eksempelvis adaptiv fartpilot, skiltegenkendelse, eller andre kamera/radar i forruden, er det vigtigt, at disse kalibreres efter udskiftning. 1-2mm forkert kan være fatalt for systemets evne til at læse skilte, vejstriber og afstand korrekt.

Derudover er det vigtigt, at ruden ikke løsner sig ved en kollision. En dårlig monteret forrude kan udgøre en alvorlig risiko for din sikkerhed. Når du lader os udføre udskiftningen, ved du, at du får en forrude af høj kvalitet, der monteres med original lim og efter producentens forskrifter.

Det er ikke alle skader, der kan repareres

Bilens forrude er vigtig for sikkerheden. Den udgør en væsentlig del af bilens strukturelle styrke og er derfor vigtig for din beskyttelse. Vi anbefaler derfor, at kun skader under 25 mm i diameter inden for det grønne felt på billedet overfor bliver repareret (i de gule felter max. 15mm).

Hvis skaden er større eller befinder sig direkte i synslinjen, tæt på taget eller A-stolperne (de røde felter), bør du straks udskifte forruden.

Kontakt dit lokale skadecenter

Vælg i telefonmenuen, at du vil tale med vores skadecenter