Renault Værksted

Book service til din Renault

Skal din bil snart til service? Ved at bestille dit serviceeftersyn online, kan du springe telefonkøen over og booke en aftale direkte i vores kalender.

Er du leasingkunde, eller har du tegnet en serviceaftale på din bil, skal du se bort fra de oplyste priser. Du skal stadig vælge, at du vil bestille et serviceeftersyn.

Priser på service

Hos Dahl Pedersen vil vi gerne gøre det nemt og trygt at bestille serviceopgaver. Vi ved, at mange kunder gerne vil vide, hvad det koster, før de bestiller eftersyn og tillægsydelser.

Se priser på serviceeftersyn her:

Service 4+

Service 4+ er til dig, der har en bil, som er ældre end 4 år. Selve serviceeftersynet er mere enkelt og bedre tilpasset til lidt ældre biler. Det har også den positive indvirkning, at dette serviceeftersyn er betydeligt billigere. Med et originalt Service 5+ eftersyn er din bil i trygge hænder.

 • Prisgaranti
 • Gratis vejhjælp
 • Originale materialer
 • Stempel i servicehæfte

Hvis du vælger at tegne en serviceaftale på din Renault, slipper du for at bekymre dig om uforudsete regninger.

En serviceaftale giver dig:

 • Tryghed - Serviceaftalen dækker slid som bremser, tandrem, vinduesvisker m.m.
 • Økonomisk overblik - Med en fast månedlig ydelse ved du præcist, hvad det koster at vedligeholde din bil
 • Færre bekymringer - Vi servicerer og vedligeholder din bil, uden at du skal bekymre dig om regningen

Rens og service af bilens aircondition

I bilens aircondition samles der støv og fugt, hvilket giver grobund for mug og mikrober. Dette udvikler lugt og et usundt miljø. Derfor skal bilens aircondition jævnligt rengøres og serviceres.

Når vi renser din aircondition, vaskes og desinficeres hele anlægget.

Når vi servicerer din aircondition, udskifter vi kølemiddel og foretager en vacuum-test for at tjekke, at dit airconditionanlæg er tæt, så det køler optimalt.

Autoriseret Renault værksted

Når du vælger at servicere din Renault på vores autoriserede Renault værksteder, så er du sikker på, at din bil er i gode hænder.

Vi anvender udelukkende Renault originale reservedele, og vi giver garanti på det udførte arbejde. Samtidig får du mulighed for at søge kulance efter endt garantiperiode.

Flere af vore medarbejdere har mere end 20 års erfaring med Renaults modeller.

Dæk og hjul til din Renault

Din bils dæk er en væsentlig del af bilens sikkerhed. Vælger du at anvende dæk, der er tilpasset årstiderne, så opnår du optimal friktion/vejkontakt. Dette forbedrer bilens bremseevne samt evnen til at styre uden om objekter.

Vi har valgt at samarbejde med Continental, som har 150 års erfaring med dæk og hjul. Continental leverer kvalitetsdæk til fornuftige priser.

Reparation af bilens forrude

Bilens forrude er vigtig for sikkerheden. Den udgør en væsentlig del af bilens strukturelle styrke og er derfor vigtig for din beskyttelse.

I nogle tilfælde kan vi reparere et stenslag - i andre tilfælde kan vi ikke. Læs her mere om, hvornår vi kan reparere stenslaget, og hvornår det er nødvendigt at udskifte ruden. Du kan også læse, hvorfor det er vigtigt, at ruden er af ordentlig kvalitet.

Originalt eftermonteret bakkamera

Vil du gerne kunne se, hvad der sker bag bilen? Det kan være, når du parkerer, eller når du skal forlade en parkeringsplads. Med et originalt bakkamera fra Renault kan du slappe helt af, når du skal bakke / parkere.

Billedet vises i multimedieskærmen midt i instrumentbordet. Derfor er det kun muligt at montere et originalt bakkamera i bilen, hvis den har en integreret multimedieskærm.

Automatisk lysstyring til din Renault

På nogle modeller skal man selv tænde lygterne, når det bliver mørkt. På andre modeller er der automatisk lys, hvor en sensor vurderer, om der skal være lys på eller ej.

Nogle modeller har ikke fast baglys, så selvom du har sat bilen på "auto", så er der ikke nødvendigvis lys bag på bilen. Så hvis det er tåget, kan man hurtigt blive overset.

En del kunder har derfor et ønske om, at lyset på deres bil tænder automatisk, når det bliver mørkt eller at baglygterne altid er tændt. Vi er derfor glade for, at vi nu har mulighed for at tilbyde fuldautomatisk lysstyring til din Renault.

Klargøring og polering af din bil

Er din bil falmet i farven, eller trænger den bare til en kærlig hånd? Så lad os klare det for dig. Vi hjælper med alt fra fjernelse af lugt til vask af fælge eller polering og lakforsegling.

 • Polering
 • Lakforsegling
 • Sæderens
 • Fælgvask

Opdatering af dit navigationsanlæg

Har du brug for hjælp til at opdateret kort eller software på dit navigationssystem? Her finder du video-guides, der viser, hvordan du opdaterer dit navigationsanlæg.

Få hjælp til opdatering af følgende systemer:

 • Media Nav / Media Nav Evolution
 • R-Link 2

Renault Assistance - når du har garanti på bilen

I hele garantiperioden er din bil dækket af Renault Assistance.  Det betyder, at Renault tilbyder at:

 • Reparere bilen på stedet eller få den bugseret til nærmeste autoriserede Renault-værksted
 • Giver dig mulighed for at fortsætte din rejse med alternative mobilitetsløsninger eller betaler for din indkvartering, hvis du har driftstop.

Du kan læse meget mere om Renault Assistance lige her!

Kontaktinformationer til dit lokale Renault værksted