Dacia Værksted

Dahl Pedersen A/S - Autoriseret Dacia værksted

-i Skive, Viborg og Holstebro

BESTIL TID PÅ VÆRKSTEDET

Skal du bestille tid til service, hjulskifte eller har du problemer med bilen? Bestil tid online lige her. 

Vi anbefaler, at du bestiller i god tid, så du er sikker på, at der er ledige tider. I travle perioder kan vi være fuldt booket flere uger frem.

PRISER PÅ SERVICE

Når du holder service hos Dahl Pedersen, skal det være nemt og trygt at bestille serviceopgaver på værkstedet.

Vi er klar over, at flere af vore kunder ønsker at kende priserne, inden de booker service. Derfor kan du her finde priserne på vores serviceydelser:

AUTORISERET DACIA VÆRKSTED
SKIVE  |  VIBORG  |  HOLSTEBRO

Hos Dahl Pedersen A/S har vi solgt og serviceret Dacia siden 2013, hvor Dacia blev lanceret i Danmark. Men i teorien har vi arbejdet med Dacias motorer og elektronik meget længere end dette, da det er samme mange af de samme motorer og komponenter, som anvendes i Renault.

Vi har erfaring og ekspertise ang. service og reparation på Dacia. Vores personale uddannes løbende i nye modeller, hvilket er din garanti for, at din bil er i gode hænder.

RENS OG SERVICE AF BILENS AIRCONDITION

I bilens aircondition samles der støv og fugt, hvilket giver grobund for mug og mikrober. Dette udvikler lugt og et usundt miljø. Derfor skal bilens aircodition jævnligt rengøres og serviceres.

Når vi renser din aircondition, vaskes og desinficeres hele anlægget.

Når vi servicerer din aircondition, udskifter vi kølemiddel og foretager en vacuum-test for at tjekke, at dit airconditionanlæg er tæt, så det køler optimalt.

REPARATION AF BILENS FORRUDE

Bilens forrude udgør en væsentlig del af bilens strukturelle styrke og er derfor vigtig for sikkerheden i din Dacia.

Ofte kan et stenslag repareres - andre gange er det nødvedigt at udskifte forruden. Her kan du læse, hvorfor det er vigtigt, at ruden er af ordentlig kvalitet. Du kan også læse mere om, hvornår et stenslag kan repareres

AUTOMATISK LYSSTYRING TIL DIN DACIA

Vil du gerne, at din Dacia automatisk tænder for lygterne, når det bliver mørt, eller vi du gerne bare have, at baglygterne altid er tændte?

Med automatisk lysstyring kan vi indstille dine lygter efter dit ønske. Uanset om du vil have fast lys hele tiden, eller om det bare skal tænde, når mørket bryder frem, så har vi løsningen.

ORIGINALT EFTERMONTERET BAKKAMERA

Vil du gerne kunne se, hvad der sker bag bilen? Det kan være når du parkerer, eller når du skal forlade en parkeringsplads. Med et originalt bakkamera fra Dacia kan du slappe helt af, når du skal bakke / parkere.

Billedet vises i multimedieskærmen midt i instrumentbordet. Derfor er det kun muligt at montere et originalt bakkamera i bilen, hvis den har Media Nav multimedieskærm.

KLARGØRING OG POLERING AF DIN BIL

Er din bil falmet i farven, eller trænger den bare til en kærlig hånd? Så lad os klare det for dig. Vi hjælper med alt fra fjernelse af lugt til vask af fælge eller polering og lakforsegling .

  • POLERING
  • LAKFORSEGLING
  • SÆDERENS
  • FÆLGVASK

DACIA ASSISTANCE
-SÅ LÆNGE DER ER GARANTI PÅ BILEN

I hele garantiperioden er din bil dækket af Renault Assistance.  Det betyder, at Dacia tilbyder:

  • Reparation på stedet eller bugsering til nærmeste autoriserede værksted
  • Du kan fortsætte din rejse med alternative mobilitetsløsninger, eller Dacia kan betale for din indkvartering i tilfælde af driftstop.

Du kan læse meget mere om Dacia Assistance lige her!

OPDATERING AF NAVIGATION

Vil du opdatere kortet på bilens navigationsanlæg (Media Nav)?

Her på siden finder du en step-by-step guide til, hvordan du selv kan opdatere kortet med det nyeste tilgængelige kort. 

Du vil også kunne opdatere Media Nav software, så du er sikker på, at du altid har den nyeste opdatering.

KONTAKTINFORMATIONER PÅ DIT LOKALE VÆRKSTED