Start eller fortsæt din karriere hos Dahl Pedersen A/S
 

Ledige stillinger

Skive
Mekaniker

Tiltrædelse hurtigst muligt
Samtaler afholdes løbende

 
Vi søger en ny kollega til en stilling som mekaniker hos Dahl Pedersen i Skive, der også fremadrettet vil være Renault og Dacia forhandler.

Jobbet omfatter alle opgaver på et moderne værksted, herunder diagnose, service og reparation af person- og varevogne af mærket Renault og Dacia.

Da Dahl Pedersen A/S fortsætter som Renault og Dacia forhandler, vil du blive en del af vores Renault og Dacia team. Her vil du få forskellige arbejdsopgaver som diagnose, service, reparation og garantiarbejde på biler af mærkerne Renault og Dacia. Til at udføre dette arbejde har du alt det udstyr, der kræves af et topmoderne værksted, til rådighed.

Skriv: "Ansøgning - Mekaniker til Skive" i emnefeltet

Holstebro
Mekaniker

Tiltrædelse hurtigst muligt
Samtaler afholdes løbende

 
Vi har travlt og søger derfor en Volvo mekaniker til vores Volvo Team i Holstebro.

Jobbet omfatter alle opgaver på et moderne værksted, herunder diagnose, service og reparation af biler. Som Volvo Personlig Service Tekniker har du selv kontakten til kunden.

Du bliver en del af vores Volvo Team i Holstebro, hvor du vil få forskellige arbejdsopgaver som diagnose, service, reparation og garantiarbejde. Dertil vil du som Volvo PST have en del kundekontakt, hvor du bl.a. skal booke service, lave arbejdskort og fakturere. Til at udføre dette arbejde har du alt udstyr, der kræves af et topmoderne værksted, til rådighed.
 

Skriv: "Ansøgning - Volvo Mekaniker til Holstebro" i emnefeltet

Holstebro
Pladesmed

Tiltrædelse hurtigst muligt
Samtaler afholdes løbende

 
Vi søger en ny kollega til en stilling som pladesmed hos Dahl Pedersen i Holstebro.

Er du uddannet pladesmed eller mekaniker og har erfaring inden for opretning og andet inden for karrosseri er vi også interesserede.

Som en del af vores skadescenter vil du få forskellige arbejdsopgaver, som kan være adskillelse, samling og opretning af skader, opgørelse af skader, svejsningsopgaver, rudeskift og stenslags reparationer på alle bilmærker. Til at udføre dette arbejde har du alt det udstyr, der kræves af et topmoderne værksted, til rådighed.

Skriv: "Ansøgning - Pladesmed til Holstebro" i emnefeltet

Holstebro
Salgselev

Tiltrædelse 1. august
Ansøgningsfrist: 31. maj

 
Vi oplever en stigende interesse for vores bilmærker og har nye spændende modeller på vej. Derfor får vi brug for en hjælpende hånd i salgsafdelingen.

Tænder du på glade kunder - så er du måske vores nye salgselev.

Med reference til salgschefen, skal du indgå i vores salgsteam i Holstebro. Du vil primært blive beskæftiget med salg, finansiering og leasing af nye Renault og Dacia personbiler samt brugte biler af alle mærker. Du vil endvidere tage del i og få ansvaret for en del af de forefaldende opgaver i salgsafdelingen, f.eks. ajourføring af brugtvognsdatabaser, optagelse og redigering af video og billeder af vores biler m.v.. Jobbet omfatter weekend-arbejde.

Skriv: "Ansøgning - Salgselev til Holstebro" i emnefeltet

Viborg
Volvo Kundeambassadør

Tiltrædelse 1. august
Ansøgningsfrist: 1. juni

 
Bliv en del af vores Volvo team og vær med til at skabe en imødekommende og positiv oplevelse for alle besøgende hos Volvo i Viborg.

Som Volvo kundeambassadør hos Dahl Pedersen A/S, er din primære opgave at sikre, at alle Volvo kunder, der træder ind i vores showroom, får en fremragende kundeoplevelse.

Du vil være ansigtet udadtil for Volvo og repræsentere vores forpligtelse til sikre premium kundeservice, brand excellence og høj kundetilfredshed.

Skriv: "Ansøgning - Volvo Kundeambassadør i Viborg" i emnefeltet

.
Uopfordret ansøgning

Hos Dahl Pedersen er vi altid på udkig efter dygtige kolleger.

Så hvis du synes, at du har noget, vi kunne bruge hos Dahl Pedersen A/S, så modtager vi med kyshånd din ansøgning.

Du kan sende din ansøgning til job@dahlpedersen.dk

Jørgen Dahl Pedersen - Direktør