Dahl Pedersen Erhvervscenter Renault Trafic
Dahl Pedersen Erhvervscenter Renault Master
Dahl Pedersen Erhvervscenter Renault Kangoo

Dahl Pedersen Erhvervscenter | Varebiler og firmabiler

Vi har løsningen på dit behov!

Hos Dahl Pedersen står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi både sælger og servicerer varebiler i både Skive, Viborg og Holstebro. Uanset om du har brug for en standardløsning, eller om du har behov for en speciel opbygning, så står vore erfarne erhvervsrådgivere klar til at hjælpe dig med at finde løsningen på dit behov.

Vore erhvervsrådgivere har opnået både national og international anerkendelse:

  • Fleet Elite 2017
    • Årets Renault erhvervssælger i Europa (målt på kundetilfredshed)
  • Årets erhvervssælger i Danmark 2017 (Renault)

Europas førende LCV-brand

Vi forhandler Renault varebiler, som er det førende LCV-brand i Europa med mere end 120 års erfaring med produktion af erhvervsbiler. 

I Viborg er vi en af de få udvalgte Renault Pro+ Specialister i Danmark. At være Renault Pro+ Specialist indbefatter udvidede åbningstider på værkstedet, diagnose inden for en time uden forudgående tidsbestilling, samt service/reperation inden for 8 timer uden forudgående tidsbestilling.

Varevogne

Hos Dahl Pedersen A/S forhandler og servicerer vi Renault varevogne. Renault har mere end 120 års erfaring med produktion af erhvervsbiler og var også first movers, da det kom til elektrificerede varebiler. Om lidt kommer også den hydrogendrevne Renault Master, som vi ser meget frem til at præsentere. 

  • Renault TRAFIC
  • Renault MASTER
  • Renault KANGOO

PC-Van

PC-Vans er personbiler, som bliver ombygget til varebiler.

PC-Vans er for dig, der har brug for lidt ekstra plads i bagagerummet, men ikke nødvendigvis har brug for en stor varevogn. 

Tidligere har det været populært at have en Volvo på gule plader i 3 år for så at ombygge den til en personbil igen. Dette kan stadig lade sig gøre, men der er ikke samme besparelser længere, hvorfor vi ikke viser priserne online.

Renault Pro+

Forhandler og servicecenter

Leder du efter den fulde pakkeløsning for alle dine erhvervsbiler? Så er Renault Pro+ formentlig svaret derpå.

Renault Pro+ Specialist er et spændende og professionelt koncept, der har til formål at sikre, at forretnings- og flådekunder kan finde alt, hvad de behøver på ét sted og kan få hjælp, når de har brug for det.

Priser på service af Renault varebiler

Hos Dahl Pedersen skal det være nemt og trygt at bestille serviceopgaver på værkstedet. Vi er klar over, at mange kunder gerne vil vide, hvad det koster, før de bestiller eftersyn og tillægsydelser.

Se priser på serviceeftersyn her:

Specielle opbygninger

Tilpasset dit behov

Vi er specialiserede i at opbygge varebiler efter specielle behov. Vi tilpasser bilen, så den lever op til de krav, som din virksomhed har brug for. Hvad end det gælder køletransport, værktøj, catering eller pakketransport, så kan vi helt sikkert opbygge en bil i fællesskab, som tilpasser sig netop dit behov!