RENAULT
ERHVERVSCENTER

DAHL PEDERSEN A/S
Renault Varebiler

 
Hos Dahl Pedersen A/S forhandler og servicerer vi Renault varevogne. Renault har mere end 120 års erfaring med produktion af erhvervsbiler og var også first movers, da det kom til elektrificerede varebiler.

Service På Renault Og Dacia Varebiler

 
Hos Dahl Pedersen skal det være nemt og trygt at bestille serviceopgaver på værkstedet. Vi er klar over, at mange kunder gerne vil vide, hvad det koster, før de bestiller eftersyn og tillægsydelser.

Renault Pro+

 
Leder du efter den fulde pakkeløsning for alle dine erhvervsbiler? Så er Renault Pro+ formentlig svaret derpå. Renault Pro+ Specialist er et spændende og professionelt koncept, der har til formål at sikre, at forretnings- og flådekunder kan finde alt, hvad de behøver på ét sted og kan få hjælp, når de har brug for det.

Renault Varebiler Specielle Opbygninger

 
Vi er specialiserede i at opbygge varebiler efter specielle behov. Vi tilpasser bilen, så den lever op til de krav, som din virksomhed har brug for. Hvad end det gælder køletransport, værktøj, catering eller pakketransport, så kan vi helt sikkert opbygge en bil i fællesskab, som tilpasser sig netop dit behov!

Vi har løsningen på dit behov!

Hos Dahl Pedersen står vi klar til at hjælpe dig og din virksomhed. Vi både sælger og servicerer varebiler i både Skive, Viborg og Holstebro. Uanset om du har brug for en standardløsning, eller om du har behov for en speciel opbygning, så står vore erfarne erhvervsrådgivere klar til at hjælpe dig med at finde løsningen på dit behov.

Vore erhvervsrådgivere har opnået både national og international anerkendelse:

  • Fleet Elite (Årets Renault erhvervssælger i Europa (målt på kundetilfredshed)
  • Årets erhvervssælger i Danmark (Renault)

Europas førende LCV-brand

Vi forhandler Renault varebiler, som er det førende LCV-brand i Europa med mere end 120 års erfaring med produktion af erhvervsbiler. 

I Viborg er vi en af de få udvalgte Renault Pro+ Specialister i Danmark. At være Renault Pro+ Specialist indbefatter udvidede åbningstider på værkstedet, diagnose inden for en time uden forudgående tidsbestilling, samt service/reperation inden for 8 timer uden forudgående tidsbestilling.