Renault Værksted

Autoriseret Renault værksted i Midtjylland

Skive  |  Viborg  |  Holstebro

 

Når du servicerer din Renault på autoriseret Renault værksted i Skive, Viborg eller Holstebro, så er du sikker på, at det er byens bedste Renault-mekanikere, der tager hånd om din bil.

Som Renault mekaniker på autoriseret Renault værksted skal man ikke servicere 20 forskellige bilmærker. Derfor kan de koncentrere sig om Renault, og det betyder, at de uddannelsesmæssigt altid er 100% opdaterede på Renault. Det betyder også, at de har alle de specialværktøjer, der kræves for at kunne udføre arbejdet hurtigt og effektivt. Så undgår du som kunde at skulle betale for flere timer end nødvendigt. Flere af vores mekanikere har i øvrigt vundet titler som ”Danmarks bedste mekaniker” inden for deres respektive mærker.

Som autoriseret Renault værksted følger vi altid fabrikkens forskrifter og anvender originale reservedele. Derfor er du sikker på, at du opretholder garantien på din Renault, samt at din Renault forbliver en Renault. Det er kun autoriserede værksteder, der kan udføre garantiarbejde, der betales af producenter. Derfor er du også sikker på, at du ikke kommer til at betale for reparationer, som producenten ellers ville have betalt. Vores faste og loyale kunder bliver prioriteret, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din bil unødvendigt længe.

Book Service Renault

 
Bestil til til Service

Er det ved at være tid til, at din Renault skal til service? Book dit serviceeftersyn eller hjulskifte online, så kontakter vi dig og bekræfter den valgte tid.

Renault Serviceaftale

 
Serviceaftale på din Renault

Slip for bekymringer og store regninger med en serviceaftale på din Renault. Serviceaftaler kan tegnes på din bil, indtil den er ét år gammel.
 

Værksted Renault

 
Kontakt dit Renault værksted

Er du i tvivl, om din bil skal have lavet almindeligt service, eller har du en mistanke om, at der noget galt med bilen? -så kontakt os på mail eller tlf.

Fordele hos dit autoriserede Renault værksted

Hver gang din Renault besøger vores værksted, tjekker vi, om der er fabrikskampagner på din bil. Dette gælder både små tjek og forbedringer, som udføres uden beregning for dig, og disse forebygger, at der ikke senere opstår unødvendige problemer med din Renault.

Renault indsamler løbende data om biler fra hele verden, som de anvender i deres kvalitetsarbejde. Ligeledes modtager vi løbende informationer om små forbedringer, der skal udføres på din bil, næste gang du besøger et af vores værksteder.

Der er 12 års rustgaranti på din Renault, men for at opretholde garantien skal vi udføre rustinspektion på bilen i.h.t. kravene i garantihæftet. Vi udfører denne inspektion gratis og samtidig med, at du får udført serviceeftersyn.

Er du loyal kunde på vores Renault værksted, så er der gode muligheder for at få kulance – selv efter garantien er udløbet. Vælger du at benytte et andet værksted, bortfalder muligheden for kulance hos os. Du skal i stedet søge kulance hos det andet værksted, du har anvendt.

Prisgaranti

Hos Dahl Pedersen A/S kører vi med faste lave priser. Skulle du få et tilbud et andet sted, som er billigere, har vi prisgaranti på alle serviceeftersyn og reparationer, så længe du kommer med et skriftligt tilbud, der opfylder disse krav:

  • Tilbuddet må ikke være ældre end 3 uger
  • Det andet værksted skal ligge inden for 20 km fra vores værksted
  • Tilbuddet skal lyde på samme stykke arbejde og være ved brug af originale reservedele
  • Olier og væsker skal være af den tilsvarende kvalitet, som Renault foreskriver anvendt

Lejebil

Hos os har du mulighed for at leje en bil, mens vi arbejder på din Renault. Afdækning af selvrisiko er inkluderet i prisen. Det betyder, at hvis du får en skade på bilen du lejer, så er der ingen selvrisiko på efterfølgende reparationer.

Dertil er der inkluderet 100 km dagligt i lejeaftalen, så du også er dækket ind, hvis dit arbejde ikke ligger lige i nærheden vores Renault værksted. Husk dog at leje bilen i god tid.

Standardpriser på leje af bil pr. dag kan du se herunder.

 
Standardbil
Renault Clio, Dacia Sandero

Pris: 200 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 2,00 kr/km.

 
Mellem bil
Renault Captur, Megane, Scenic etc.

Pris: 350 kr./dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 2,50 kr/km

 
Stor bil
Renault Austral og alle Volvo

Pris: 450 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 3,00 kr/km

Varebil
Renault Trafic

Pris: 400 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 3,00 kr/km

Varebil
Renault Master

Pris: 500 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 3,00 kr/km

Kontaktinformationer til dit lokale Renault værksted