Renault CAPTUR
Renault CAPTUR Interiør

#CaptureYourAdventure med

Renault Captur

★★★★★ i EURO NCAP

Priser på Renault Captur

Renault Captur
Benzin - 90 hk

Udstyrsniveau: Equilibre
Manuel gearkasse (6-trin)

Pris: 214.990,-
Førpris: 224.990,-

Renault Captur
Plug-in Hybrid - 160 hk

Udstyrsniveau: Equilibre
E-TECH Automatgear

Pris: 279.990,-
 

Ny Renault Captur
Større på alle måder

Renault Captur er blevet bredere, højere og hele 10,5 cm længere end sin forgænger. Pga. sin størrelse blev Renault Captur før (primært) omtalt som en crossover.

Med den nye Renault Captur kan man dog uden problemer tale om bilen som en ægte SUV (Sports Utility Vehicle). Den høje siddeposition giver et fantastisk udsyn over trafikken, samtidig med at den er behagelig at stige ind i.

Ny Renault Captur
Bedre på alle måder

Den nye Captur har også fået et markant kvalitetsløft. Indvendigt er der anvendt flere bløde materialer, der giver en bedre kvalitetsoplevelse. Derudover er hele interiøret blevet udskiftet, så den både er mere moderne, samt bedre teknologisk.

Det nye EASY LINK Multimediesystem er tilkoblet 4G-netværket, så du altid er connected. Dertil får du også Smartphone-deling (Apple CarPlay) som standard, og ellers kan der opgraderes til en større skærm med navigation, der altid er opdateret med det nyeste Google Maps.

Ny Renault Captur
Udfordrer Premium-segmentet

Den nye Renault Captur sætter også nye standarder for eksklusivt udstyr i sit segment. Eksempelvis kommer den som standard med det automatiske nødbremsesystem 'City Brake', hvor bilen selv forsøger at bremse, hvis en fodgænger træder ud foran bilen, eller hvis man er ved at køre op i den forankørende.

Den fås også med adaptiv fartpilot (hvor bilen selv holder afstand til forankørende), vejbaneassistent (hvor bilen selv forsøger at rette op, hvis man utilsigtet krydser vejbanelinjerne), samt køassistent (hvor bilen selv holder sig i vejbanen og følger trafikken (bilen kan selv stoppe og starte).

Renault CAPTUR
Renault CAPTUR Plug In Hybrid
Captur Interiør
Renault CAPTUR Navigation

Kontaktformular

Har du nogle spørgsmål ang. Renault Captur, vil du prøve en tur, eller vil du gerne bare have et tilbud?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Videoer
Renault Captur

Design
360⁰ Kamera
Multi Sense
Connectivity
 • Priserne på Renault Captur starter normalt fra 224.090 kr. I øjeblikket er der dog tilbud, hvor priserne i stedet starter fra 214.990 kr. Renault Captur fås i forskellige udstyrsvarianter og med forskellige motorer, hvorfor prisen kan variere. De forskellige priser kan ses på prislisten.

 • Det har indtil nu været muligt at bestille en ny Renault Captur som Plug-in Hybrid, som har 160 hk og kan køre op til 50 km på ren el. Denne model udgår dog fra det danske marked, men der er stadig få Plug-in Hybrider tilbage i Danmark - så er du interesseret i én af dem, så kontakt os hurtigst muligt. 

 • Priserne for Renault Captur som Plug-in Hybrid starter fra 279.090 kr. Den fås i forskellige udstyrsvarianter, som alle er med den samme 160 hk motor. Priserne kan ses på prislisten.

 • Lige nu har vi Renault Captur på lager til omgående levering.

 • Det har tidligere været muligt at købe en ny Renault Captur med diesel-motor. Det er det ikke længere, men vi får engang imellem en brugt Captur diesel i bytte. Kontakt en af vore salgsrådgivere, hvis du vil informeres, når der kommer en brugt Captur diesel i bytte.

 • Serviceintevallet på en Renault Captur kan variere fra bil til bil. Det afhænger både af motor og produktionsdato. Serviceintervallet kan kun fastlægges, hvis man kender stelnummeret på bilen. Oftest vil serviceintervallet være som en af følgende:

  • 1 år / 20.000 km
  • 2 år / 20.00 km
  • 1 år / 30.000 km
  • 2 år / 30.000 km
 • Renault Captur er en fremragende bil. Renault Captur er en kompakt SUV, hvor du sidder højt og har et godt overblik over trafikken. Køreegenskaberne er virkelig gode. Den ligger godt på vejen og har en god komfort. Dertil er den praktisk og rummelig.

  • Længde: 4227 mm
  • Bredde: 2003 mm
  • Højde: 1576 mm
  • Akselafstand: 2639 mm
  • Bagagerum: 536 liter
 • Der kan sagtens være en barnevogn i en Renault Captur. Med den fleksible bagagerumsbund har du endda mulighed for at gøre bagagerummet større. Derudover står bagsæderne på en skinne, så man kan rykke sæderne frem for at gøre bagagerummet endnu større.

 • Den egentlige volumen i bagagerummet på Renault Captur hedder 536 liter. Men du kan tilpasse bagagerummet efter behov. Sæderne kan skydes frem for at give ekstra plads, samt bagagerumsgulvet kan justeres for at gøre bagagerummet større endnu. Du kan se meget mere om bagagerummets størrelse her.