Renault EASY LINK

Lær dit multimediesystem at kende og udnyt det fuldt ud

Renault EASY LINK

Tag et kig rundt i simulatoren. Har du brug for yderligere assistance, så se mere under simulatoren

Det smarte multimediesystem

Renault har lavet et partnerskab med TomTom og Google. Det har resulteret i, at dit navigationssystem tilbyder dig de bedste redskaber for at finde vej til din destination hurtigst muligt.

Du bliver advaret om trafikproblemer og bliver påmindet om at tanke bilen, når tanken er ved at være tom. Her vil navigationssystemet foreslå tankstationer baseret på de billigste priser, som ligger på din rute*.

Du har også mulighed for at indtaste bestemte steder som eksempelvis 'Det Kongelige Teater' mm.

*Fås afhængigt af versionen

.
.

Apple CarPlay TM og Android Auto TM

Tilslut din smartphone med USB-kabel og få adgang til nogle af din telefons features via Apple CarPlay TM eller Android Auto TM

Når du har givet tilladelse via telefonen, så deler du din telefons indhold med bilens integrerede skræm. Herefter vil du eksempelvis kunne styre:

  • Spotify
  • Maps
  • Kalender
  • Podcast
  • Opkald
  • Beskeder (med oplæsning)

En fantastisk løsning, som gør din hverdag og kørsel lettere og mere komfortabel!

Renault EASY LINK Nødopkald

Automatisk assistance - Nødopkald

Med det smarte EASY LINK system får du SOS-nødopkald* i bilen. Det betyder, at hvis du er ude for et uheld, så kan du få hjælp hurtigt og effektivt. Du kan tilkalde hjælp ved et enkelt tryk på SOS-knappen.

Hvis du er ude for et uheld og airbaggen springer,  så kalder ringer bilen automatisk op til alarmcentralen og deler din live-lokation, så hjælpen hurtigst muligt når frem til ulykkesstedet.

Hurtig hjælp kan i sidste ende være afgørende for ulykkens omfang.

*Fås afhængigt af version og køretøj

My Renault App

Tilslut din bil til My Renault App'en

Har du en Plug-in Hybrid eller en Elbil, så kan du udnytte My Renault App'en fuldt ud. Så får du mulighed for at lade bilen, når elpriserne er lavest.

Du får samtidig mulighed for at forvarme bilen via appen, samt du kan sende rutebeskrivelse/destinationsadresse, inden du sætter dig i bilen.

Derudover kan du booke service online via appen. Dette kan du, uanset om du har en traditionelt brændstofdreven bil, en Plug-in Hybrid eller en elbil.