7 personers biler hos Dahl Pedersen A/S

Familiebil med plads til 7 personer
Volvo XC90

7 Personers Bil
Familiebil Med 7 Sæder
Volvo 7 Personers Bil
Interiør I En 7 Personers Familiebil
Volvo XC90 Med Plads Til 7 Personer
Volvo XC90 Med 7 Sæder
7 Sæders Familiebil

 
Volvo XC90 er en 7 personers familiebil i Premium klassen. Her får du en stor luksuriøs SUV, hvor alle elementer er fremstillet af de fineste og mest raffinerede materialer. Som kendetegnet ved det skandinaviske design er linjerne rene og gennemførte.

Sikkerheden i XC90 er i top, hvilket også blev fremhævet ved Euro NCAP-testen i 2015, hvor den fik 5 stjerner. Man er ingen steder gået på kompromis med sikkerheden, og derfor er alle  sikkerhedsteknologierne standard på Volvo XC90. Med sikkerhedspakken 'City Safety' har du automatisk nødbremse og Steering Support, der kan hjælpe med at undvige objekter ved evt. at styre udenom eller bremse op. Derudover er bilen også udstyret med adaptiv fartpilot og Pilot Assist (hjælper med at holde dig midt i vejbanen). Alt dette er standardudstyr i en Volvo XC90.

Volvo XC90 er den ultimative 7 personers bil, hvis ikke budgettet holder dig tilbage.

Familiebil med plads til 7 personer
Dacia Jogger

Dacia Jogger 7 Personers Bil
7 Personers Bil Fra Dacia
Dacia Familiebil Med 7 Sæder
Dacia Familiebil Med Plads Til 7
Interiør I 7 Personers Bil Fra Dacia
Dacia Jogger 7 Personers Familiebil

 
Dacia Jogger er den mere budgetvenlige 7 personers bil. Du får ikke luksus, men du får en bil der leverer det du har brug for. Du får en familiebil med 7 sæder, hvor der endda er utroligt god plads på alle sæderækker. Samtidig er den modulær, så du kan folde bagsæderne ned, og rejse dem op ad midterste sæderyg, så du ikke behøver at fjerne sæder for at få god plads i bagagerummet.

Dacia Jogger er aldrig blevet testet i Euro NCAP, da bilen er bygget på samme platform som Dacia Sandero Stepway. Derfor får den samme score som Sandero Stepway. Den får ikke i nærheden af 5 stjerner, men selve crash-testen er slet ikke så ringe som scoren antyder. Det der trækker scoren gevaldigt ned, er manglen på de aktive sikkerhedssystemer som eksempelvis automatisk nødbremse, Blind Spot Warning og manglende selealarmer på bagsæderne.

Dacia Jogger er en budgetvenlig og driftsikker 7 personers bil. 

Familiebil med plads til 7 personer
Renault Grand Scenic

Renault Med 7 Sæder
7 Personers Bil Renault Grand Scenic
7 Sæders Familiebil Fra Renault
Interiør I 7 Personers Renault
Renault 7 Personers Bil
7 Sæders Renault

 
Renault Grand Scenic er en af de mere ikoniske familiebiler med 7 sæder. Den seneste version er 4. generation af Grand Scenic, som i sin tid var den første MPV på markedet.

Modellen er desværre udgået fra det danske marked, men vi har ofte brugte og lettere brugte Renault Grand Scenic på lager.

Renault Grand Scenic er en 7 personers bil i mellemklassen, og da den seneste version blev lanceret i 2016, fik den 5 stjerner i Euro NCAPS sikkerhedstest.

Har du midlertidigt kun brug for 5 sæder og et større bagagerum, kan den bageste sæderække lægges ned, så  sæderne skjules i gulvet. Dette harmonerer godt med konceptet 'Easy Life', som Renault laver deres biler ud fra.

Renault Grand Scenic er den ikoniske 7 personers bil, som definerede MPV-kategorien.

Er du interesseret i en af vores 7 personers biler?

Her kan du bestille et tilbud, en prøvetur, eller blot stille spørgsmål. Valget er dit!

.

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Brugte Dacia med 7 sæder

Har en 7 personers bil altid 7 sæder?

Ja og nej!

Når man snakker om en 7 personers bil, så har mange en opfattelse af, at man "næsten" har droppet bagagerummet for at give plads til en sæderække ekstra. Det er ofte også tilfældet, da man i mange biler ikke har mulighed for at anvende bagagerummet, fordi  de 2 bagerste sæder er fast inventar. Men det er de ikke altid i moderne biler.

  • I Volvo XC90, har man eksempelvis mulighed for at slå bagsæderne ned, så de praktisk talt fungerer som bagagerumsgulv, da de bliver helt plan med resten af bagagerummet.
  • I Dacia Jogger kan man folde sæderne sammen og skubbe/rejse dem op ad 2. sæderække, så du stadig har et bagagerum af en fornuftig størrelse. Alternativt kan de nemt tages ud af bilen midlertidigt (eller permanent)

Fælles for både Dacia Jogger og for Volvo XC90 er, at de 2 bagerste sæder kan foldes/nedlægges individuelt. Har du kun brug for 6 sæder, kan du lægge det ene sæde ned, og stadig have god plads til bagage.

7 personers biler med høj siddeposition

SUV & MPV

De seneste år interessen og efterspørgslen på højere biler steget. Med en 7 personers bil med en høj siddeposition har du et bedre overblik over trafikken, samtidig med, at du får en bil du sætter dig ind/op i.

I denne kategori har vi SUV'er og MPV'er. SUV'er er som udgangspunkt designet efter at skulle kunne begå sig offroad, hvor MPV'er er designet efter at skulle kunne transportere mange personer.

  • SUV - Sports Utility Vehicle
    • Volvo XC90
  • MPV - Multi Person Vehicle
    • Dacia Jogger

Dermed er det ikke sagt, at den ene bil er bedre end den anden, men dette var i sin tid tanken bag de 2 forskellige typer af biler, hvor de i dag mere eller mindre falder under samme kategori. Dog er en MPV typisk ikke første valget, hvis bilen også skal bruges off road, da de typisk ikke har 4-hjuls træk.

Hvorfor skal du købe din 7 personers bil hos Dahl Pedersen A/S ?

Troværdig Bilforhandler
.
Høj kundetilfredshed

Hos Dahl Pedersen har vi en vision der hedder, at vi vil have Danmarks mest tilfredse kunder. På Trustpilot scorer vi 4,8 i gennemsnit på mere end 1.500 anmeldelser, hvilket vi er utroligt stolte over. Vi tager også glædeligt i mod kritik, da det kan hjælpe os med at blive endnu bedre.

 

Erfaren Personale
.
Erfaren personale

Kompetencer, uddannelse og videreuddannelse blandt vore medarbejdere vægtes utroligt højt. Derfor er både sælgere og mekanikere løbende på kurser og bliver uddannet i nye modeller fra både Renault, Dacia og Volvo.

For både Volvo og Renault gælder det, at flere af vore medarbejdere har mere end 25 års erfaring.

God Bilforhandler
.
Årets forhandler

Målt på kundetilfredshed, har vi gennem årene altid ligget blandt de bedste Volvo og Renault forhandlere i Danmark. Vi er bl.a. blevet kåret som Årets Renault værksted i 2011 og 2013, og Årets Renault forhandler i 2012, 2014, 2016, 2018 og 2020, samt Årets Dacia forhandler i 2022.