Volvo XC90
Volvo XC90 2020

Volvo XC90

En luksuriøs SUV ned til selv de mindste detaljer

Volvo XC90 - Plug-in hybrid

Priserne starter fra:  939.000,-

 

Drivmiddel
Benzin + El
310 hk + 145 hk

Elektrisk rækkevidde:
67 - 69 km

Opladning
6A: 12 timer
10A: 5 timer
16A: 3 timer

Forbrug:
29 - 32 gram CO2/km
71,4 - 76,9 km/l

Volvo XC90 er en premium SUV på alle punkter

Et stykke håndværk udover det sædvanlige. Alle materialer og detaljerne er udvalgt og skabt med nøje omhu, og sammen arbejder de i perfekt harmoni. Volvo XC90 er en bil, der udstråler selvtillid, men uden at have et arrogant udtryk. Elementerne er fremstillet af de fineste og mest raffinerede materialer for at gøre XC90 endnu mere luksuriøs end hidtil. Som kendetegnet ved det skandinaviske design er linjerne rene og gennemførte.

Sikkerheden i XC90 er i særklasse

Dette blev også bekræftet i en femstjernet bedømmelse i sin Euro NCAP-test (2015), og dette var endda med standardudstyr. Der er altså på ingen måde gået på kompromis med sikkerheden. Derfor er alle sikkerhedsteknologierne standard på Volvo XC90. Med 'City Safety' får du bl.a. automatisk nødopbremsing og steering support, der om nødvendigt hjælper med at undgå objekter ved at bremse bilen eller styre udenom dem. Med 'IntelliSafe', som også er standard, får du adaptiv fartpilot, som letter din kørsel ved at assistere dig med hastighedsjustering i trafikken og 'Pilot Assist', som hjælper med at holde dig inden for vejstriberne.

City Safety

 • Cross Traffic Alert, som hjælper med at spotte de blinde vinkler, når du eksempelvis skal bakke ud fra en parkeringsplads. Om nødvendigt kan den også bremse bilen for dig.
   
 • Steering Support, der eksempelvis, hvis man er uopmærksom, kan overtage styringen og styre udenom objekter for at undgå kollision.
   
 • Meget mere

IntelliSafe

 • Adaptiv fartpilot, der holder afstanden til forankørende. Denne kan også stoppe bilen helt og sætte igang igen, hvis du eksempelvis holder i kø.
   
 • Pilot Assist, der giver en hjælpende hånd med at holde dig inden for vejstriberne. Denne funktion taler sammen med navigationsanlægget for at give en blødere og mere behagelig kørsel i sving mm.
   
 • Meget mere
Volvo XC90 Sikkerhed
Volvo XC60 City Safety

Fantastiske køreegenskaber og højt niveau af sikkerhed

Tilpasser sig til din kørsel
Der hersker ingen tvivl om, at Volvo XC90 er en luksuriøs bil med raffinerede detaljer, men med det sagt indeholder den også alle de gode egenskaber, der kendetegner Volvos SUV-serie. XC90 er en bil, der lader dig opleve verden på helt nye måder. Du kan få luftaffjedring, der omfatter et meget avanceret elektronisk system, som lader dig vælge køremåde alt efter dit humør. 

Sikkerhed i særklasse
Med intelligente aktive og passive sikkerhedsteknologier sætter Volvo helt nye standarder, hvad angår sikkerhed i biler. Alle disse teknologier og systemer er standard i Volvo XC90.

Volvo XC90 bliver dit nye fristed

Læn dig tilbage, slap af og nyd hvert øjeblik af din køretur, for den kan næsten ikke blive bedre, end når du sidder bag rattet i en XC90. Med Volvos anerkendte teknologier og sikkerhedssystemer får du en køretur ud over det sædvanlige. Med systemer som City Safety skærpes dine sanser, og du kommer let gennem tæt myldretrafik. Systemet hjælper også med at holde øje med trafikken og bremser, hvis det skulle blive nødvendigt.

Volvo XC90 er også lig førsteklasses komfort. Kabinen er stor og rummelig uden at være mørk og mangle belysning, men tilvælger du soltag, får du mulighed for at lukke endnu mere lys ind. Du får altså en bil, der sikrer køreglæde under selv de længste køreture.

Bowers & Wilkins eller Harman Kardon
-valget er dit

Bowers & Wilkins
Hvis fantastisk ikke er godt nok, kan du vælge et lydsysten fra Bowers & Wilkins, der er noget af det ypperste, du kan få til din bil. Med dette lydsystem kommer musikken helt tæt på dig takket være innovativ lydbehandlingsteknologi, så du i din Volvo kan genskabe akustikken fra forskellige rum. De 19 højttalere spiller perfekt sammen, og du kan få følelsen af at sidde til en livekoncert, når du sidder i din XC90 fra Volvo.

Harman Kardon
Et lydsystem fra Harman Kardon er lig med en lydoplevelse udover det sædvanlige. Klare, rene toner er det, der kendetegner Harman Kardon, og det er også det, du kommer til at opleve i XC90, hvis du vælger dette lydsystem. Sammen med hi-fi-specialister fra Harman Kardon er de 14 højttalere nøje udvalgt og placeret, så både du og dine passagerer kan nyde den fantastiske lyd.

Volvo XC90 Bowers & Wilkins
Lyd I Volvo XC90
Bowers & Wilkins i din Volvo XC90
Harman Kardon i din Volvo XC90

Book en prøvetur, få et tilbud eller stil dine spørgsmål her

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver