Dacia Værksted

Autoriseret Dacia Værksted

Skive | Viborg | Holstebro

DIT AUTORISEREDE DACIA VÆRKSTED I MIDTJYLLAND

SKIVE  |  VIBORG  |  HOLSTEBRO

 

Når du får serviceret din Dacia på autoriseret Dacia værksted i Holstebro, Viborg eller Skive, så kan du være helt sikker på, at områdets bedste Dacia-mekanikere servicerer din bil.

Som Dacia mekaniker på et autoriseret Dacia værksted arbejder man ikke med 15 forskellige bilmærker. Det betyder, at de uddannelsesmæssigt altid er fuldt opdaterede på din Dacia. De har adgang til alle de specialværktøjer, der er nødvendige for at kunne udføre arbejdet hurtigt og effektivt, så du undgår at betale for flere timer end nødvendigt. Desuden har flere af mekanikerne hos Dahl Pedersen A/S vunder titler som ’Danmarks bedste mekaniker’ inden for deres respektive bilmærker.

Da vi er et autoriseret Dacia værksted, kan du være sikker på, at vi altid anvender originale reservedele og følger fabrikkens forskrifter. Det gør, at du kan være sikker på, at garantien opretholdes på din bil, samt at din Dacia forbliver en Dacia. Det er kun autoriserede Dacia værksteder, der kan udføre garantiarbejde på din Dacia, hvor garantiarbejdet betales af producenten. Vi er din garanti for, at du ikke selv kommer til at betale for reparationer, som egentlig ville være betalt af producenten. Vi prioriterer vores faste og loyale kunder, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din Dacia længere end nødvendigt.

Book service dacia

 
BOOK SERVICE ONLINE

Skal din Dacia til service? Spar tid ved at booke dit service online. Vi kontakter dig og bekræfter den valgte tid.
 

Dacia Serviceaftale

 
DACIA SERVICEAFTALE

Med en serviceaftale på din Dacia, slipper du for bekymringer. Serviceaftaler kan tegnes på din bil, indtil den er 1 år gammel.
 

Kontakt Dacia Værksted

 
KONTAKT OS

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt du bare skal have lavet et almindeligt service, eller ved du i forvejen, at der er noget galt med bilen? Så kontakt værkstedet på telefon.

FORDELE VED AT BRUGE AUTORISERET VÆRKSTED

Når du besøger vores autoriserede Dacia værksted, tjekker vi altid, om der er fabrikskampagner på din bil. Med fabrikskampagner er der typisk tale om små tjek eller forbedringer, som du ikke betaler for. Disse er med til at sikre, at der ikke senere opstår problemer med din Dacia.

Dacia indsamler løbende data om biler fra hele verden. Disse data bruges i deres kvalitetsarbejde, hvorfra vi løbende modtager informationer om forbedringer til din Dacia. Disse udfører vi på din bil, næste gang du besøger et af vores autoriserede Dacia værksteder.

Loyale kunder på vores autoriserede Dacia værksted har gode muligheder for at søge kulance, selv efter garantien på din Dacia er udløbet. Men benytter du et andet værksted til din Dacia, så bortfalder muligheden for at søge kulance hos os, og du skal derfor søge kulance hos dit nye værksted.

Dacia Mekaniker
Dacia Service
Autoriseret Dacia Værksted

PRISSIKRING / PRISGARANTI OG GRATIS LÅNEBIL VED AFDÆKNING AF SELVRISIKO

Vi har prissikring/prisgaranti på værkstedet. Det betyder at vi matcher tilbud du har fået andre steder. Vores prissikring gælder på alle serviceeftersyn og reparationstilbud, hvis du kommer med et billigere tilbud, der opfylder nedenstående krav:

  • Tilbuddet må ikke være mere end 3 uger gammelt.
  • Værkstedet må ikke ligge mere end 20 km væk fra vores værksted.
  • Tilbuddet skal indeholde det samme samt være med brug af originale reservedele.
  • Alle væsker og olier skal leve op til den kvalitet, som Dacia foreskriver anvendt.

Da vi er dit autoriserede Dacia værksted, stiller vi selvfølgelig en lånebil til rådighed, mens vi kigger på din Dacia. Du betaler ikke for selve lejen af lånebilen, men det er obligatorisk at betale for afdækning af selvrisiko (100 kr. pr dag). Det betyder dog også, at hvis du får en skade på lånebilen, så er der ingen selvrisiko på efterfølgende reparationer.

Inkluderet i lejeaftalen har du 150 km dagligt, så du også er dækket ind, hvis dit arbejde ikke ligger lige i nærheden vores Dacia værksted. Husk dog at bestille lånebilen i god tid.

  • Lånebil: 0,-
  • Inkluderede km: 150 km
  • Afdækning af selvrisiko: 100,-

KONTAKT DIT LOKALE DACIA VÆRKSTED