Frisk Luft I Bilen

RENS OG SERVICE PÅ DIN DACIAS AIRCONDITION

RENS AF DIN DACIAS AIRCONDITION

Din aircondition er som et drivhus for bakterier. Her samles støv og fugt, hvilket giver en fantastisk grobund for mug og mikrober, som udvikler lugt og et usundt miljø. Ved Aircondition-rens vaskes og desinficeres hele dit aircondition-anlæg. For at luften skal forblive ren og frisk anbefaler Renault rengøring af air-condition-anlægget én gang om året.

.
Rens af aircondition

Pris: kr. 610,-
.

SERVICEEFTERSYN PÅ DIN DACIAS AIRCONDITION

Vi anbefaler, at der udføres serviceeftersyn på bilens aircondition- eller klimaanlæg mindst hvert andet år for at sikre, at anlæggets kølefunktion fungerer optimalt. Et Aircondition-anlæg mister typisk 10-20 % kølemiddel årligt, og det forringer også køleevnen væsentligt.

Vi tilbyder service på bilens airconditionanlæg inkl. alle materialer, herunder olie, spore- og kølemiddel

.
Aircondition-service med R134A kølemiddel:

Pris: kr. 1.080,- kr.

(OBS! Inklusiv væske)
.

Typisk ældre biler

.
Aircondition-service med 1234YF kølemiddel

Pris: kr. 1.725,- kr.

(OBS! Inklusiv væske)
.

Typisk nyere biler

UNDGÅ DÅRLIG LUGT OG SKIMMELSVAMPE VED AT RENSE DIN DACIAS AIRCONDITION

De fleste nye biler er i dag monteret med aircondition. Gennem tiden samles kondensvand i bilens aircondition anlæg, og når kondensvandet varmes op og ned mange gange, kan der udvikles svampe, bakterier, vira og dårlige lugte. Test fra almindelige bilers aircondition anlæg viser, at bakterieindholdet ofte er meget stort og direkte sundhedsskadeligt.

For at minimere risikoen for spredning af bakterier og dårlig lugt i bilen anbefaler vi ligeledes, at du jævnligt og mindst hvert 2. år får renset dit aircondition anlæg. Vi tilbyder Aircondition-rens, som omfatter rengøring og desinficering af bilens aircondition anlæg og fjernelse dårlig lugt fra dyserne i hele systemet.

Book service eller rens af din bils aircondition

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her