Ny Volvo EX90
Volvo EX90 Interiør
Volvo EX90

Volvo EX90

En luksuriøs og 100% elektrisk SUV

Op til 585 km rækkevidde

Volvo EX90 er ikke bare en elektrisk SUV

Volvo EX90 er Volvos senest lancerede model. Den fuldelektriske SUV bliver udstyret med helt ny teknologi, som Volvo længe har arbejdet op. De nye aktive sikkerhedsteknologier forventes at formindske antallet af ulykker med op til 20%.

Volvo har en vision om, at lave så sikre biler, at de helt kan undgå dødsfald og alvorlige kvæstelser ved ulykker i deres biler. Volvo EX90 er Volvos næste skridt mod dette med det nyeste og hidtil usete høje niveau af aktive sikkerhedsteknologier. Volvo anvender i bilen nogle af de mest avancerede sensorsystemer, der består af 8 kameraer, 5 raderer, 16 ultralydssensorer og en intelligent LiDAR-sensor.

Det nye LiDAR system hjælper dig med at være opmærksom på trafikken, også når det kan være svært at se i tusmørke eller i regnvejr. Modsat mennesker bliver Volvos sensorer ikke trætte, og de kan hjælpe med at reagere, selv hvis du skulle være uopmærksom et øjeblik. Systemet kan registrere trafik og vej både nat og dag og i høj fart på motorvejen. LiDAR-sensoren kan registrere objekter flere hundrede meter forud og informerer dig i god tid, så du kan nå at reagere.

Bilen har også sensorer indvendigt, som kan holde øje med, om du bliver træt og ukoncentreret. Hvis det utænkelige sker, at du falder i søvn eller besvimer under kørslen., kan det intelligente system sørge for at stoppe bilen sikkert og tilkalde hjælp.

Pris, ydelse og rækkevidde

Volvo EX90 fås i 2 forskellige drivlinjer. Fælles for begge er det samme 111 kWh batteri samt muligheden for lynopladning på op til 250 kWh.
Det vil sige at den kan oplade fra 10% til 80% på ca. 30 minutter. Ved normal opladning ved 11 kWh og 16A er ladetiden 11 timer.

Twin Engine

Batteristørrelse: 111 kWh

Ydelse: 300 kW / 408 HK / 770 NM

Rækkevidde: 585 km

Priser fra: 955.002,-

Beskatning fra: 896.900,-

Twin Engine Performance

Batteristørrelse: 111 kWh

Ydelse: 380 kW / 517 HK / 910 NM

Rækkevidde: Endnu ukendt

Priser fra: 1.012.749,-

Beskatning fra: 951.900,-

Nyt og forbedret Bowers & Wilkins anlæg

Volvo EX90 kan forbindes til 5G-netværket, hvilket gør det nemmere og hurtigere at installere apps og opdatere kort og software til bilen. Den hurtige forbindelse gør også, at du uden ophold kan afspille musik via eksempelvis Spotify på bilens lydanlæg.

Bowers & Wilkins
Er du typen der ikke kan nøjes med det næstbedste, så kan du vælge det nye og forbedrede Bowers & Wilkins anlæg. I Volvo EX90 er lydanlægget udstyret med Dolby Atmos og har 25 højtalere fordelt rundt omkring i kabinen. For at give en endnu bedre lydoplevelse og for at give en dybere lyd er der integreret højtalere i nakkestøtterne.

7 sæders Premium SUV
Skal du have plads til hele familien, så er Volvo EX90 det oplagte valg, hvis du også ønsker en elektrisk SUV. Med Volvo EX90 er der i den grad tale om en Premium SUV med masser af plads. Infotainmentsystemet styres fra den centrale 14,5" touchskærm. Systemet er bygget på Google Automotive og giver dig adgang til en lang række apps, navigation samt trådløs Apple CarPlay.

Volvo EX90 Bowers Og Wilkins
Bowers Og Wilkins I Volvo EX90
Interiør I Volvo EX90

Volvo EX90
-den store og avancerede powerbank

OBS! Det vides endnu ikke, om denne mulighed bliver tilgængelig i Danmark!
Med Volvo EX90 er den første Volvo der er tilgængelig med 2-vejs opladning. Det betyder, at er det muligt at sende energi / strøm videre til andre ting. Det kan være opladning af din elcykel, tilslutning af køkkenudstyr hvis du camperer, eller endda at forsyne din husstand med strøm i de timer, hvor energipriserne er på sit højeste. Se den som din ekstra powerbank, som også kan spare dig penge på elregningen derhjemme.

Sidst men ikke mindst, så kan Volvo EX90 også give en hjælpende hånd til en anden kompatibel Volvo, ved at videregive en del af strømmen, hvis den anden bil eksempelvis skulle være løbet tør for strøm. 

Volvo EX90 Forlygter Og Fælge
Volvo EX90 Baglygter
Volvo EX90 Frunk
Volvo EX90 Med Lidar System

Volvo EX90 med omtanke for miljøet

Volvo EX90s interiør er designet i naturlige materialer. Dette går i god tråd med Volvos ambition om at blive klimaneutral i 2040.

Med Volvo EX90 har Volvo forsøgt at genanvende så meget som muligt for at skåne miljøet. Bilen indeholder både genanvendt stål, genanvendt aluminium og genanvendt plastik og bio-materialer. Volvo EX90 er den Volvo der har den højeste procentdel genanvendt plastik til dato.

 • 15% genanvendt stål
 • 25% genanvendt aluminium
 • 48 kg genanvendt plastik (15 %)
Interiør i Elektrisk Volvo EX90
Volvo EX90 Bagsæder
Volvo EX90 Display
Volvo EX90 Infotainment
 • Priserne på Volvo EX90 starter fra 955.002 kr. Her får du en 408 HK motor og en rækkevidde på op til 585 km. Ønsker du lidt flere hestekræfter fås Volvo EX90 også med en 517 HK motor, hvor priserne starter fra 1.012.749 kr.

 • Rækkevidden for Volvo EX90 er op til 585 km, hvis du vælger varianten med 408 HK. Vil du have varianten med 517 HK er rækkevidden desværre endnu ukendt.

 • Volvo EX90 er en smule længere end Volvo XC90, som hidtil har være Volvos største bil.

  • Længde: 503 cm
  • Akselafstand: 298,5 cm
  • Bredde: 196,3 cm
  • Højde: 174,8 cm
  • Vægt: 2.818 kg
  • Bagagerum bag 2. sæderække: 1.011 liter
  • Bagagerum bag 3. sæderække: 365 liter
  • Frunk: 37 liter
 • Lynladehastigheden på Volvo EX90 er op til 250 kWh, så den kan oplade fra 10% til 80% på ca. 30 minutter. Normal ladetid ved 11 kWh og 16A er 11 timer.

 • Volvo EX90 kommer i første omgang med 2 motorer, som begge er sat til et 111 kWh batteri.

  • 408 HK  / 770 NM
  • 517 HK  /  910 NM
 • LiDAR står for "Light Detection And Ranging". Det er en teledetektionsmetode som bruger lys/laser til at måle afstande med stor præcision og pålidelighed. Volvos seneste forskning viser, at man med LiDAR kan reducere antallet af alvorlige ulykker med op til 20%. Derudover kan kollisionsundgåelse forbedres med op til 9% 

  Vores nyeste forskning viser, at man ved at udstyre en bil med LiDAR kan reducere antallet af alvorlige ulykker med op til 20 procent, og den samlede kollisionsundgåelse kan forbedres med op til 9 procent*.

  Selv ved motorvejshastigheder kan den registrere fodgængere på op til 250 meters afstand og et sort dæk på en mørk vej kan registreres 120 meter foran bilen. Forskellen på et kamera og en LiDAR sensor er at LiDAR ikke er afhængig af lys og derfor også fungerer om natten.  

Vil du vide mere om Volvo EX90, kan du skrive dig op her

Når der kommer vigtig information, samt når vi ved, hvornår vi kan præsentere den nye Volvo EX90 kontakter vi jer via mail.
Skriver du dig op her, accepterer du, at vi må kontakte dig på mail angående Volvo EX90.

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver