.

Plug-in Hybrid biler | Hybrid & Elbiler
Renault E-TECH har det hele

Plug In Hybrid Renault E Tech

Renault har lanceret Renault E-Tech, som er deres hybrid og elbils produkter. Blandt andet har man tilføjet hybridteknologier til flere af de eksisterende og mest populære modeller. 

De har allerede lanceret følgende modeller med hybridteknologier eller som elbiler:

Renault Clio Hybrid 2022
Renault Captur Hybrid 2022
Renault Arkana Hybrid
Renault Zoe Elbil

Renaults hybrider, plug-in hybrider og elbiler i Danmark

Renault Clio
Hybrid (HEV)
Plug In Hybrid Danmark

Hybrid-versionen fås ikke
længere som ny i Danmark

Renault Captur
Plug-in Hybrid (PHEV)
Plug In Hybrid Suv

Udgår snart fra det danske marked.
Prøv den hos Dahl Pedersen

Renault Zoe
100% Elektrisk (EV)
Plug In Hybrid Og Elbiler

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Megane Hatchback
Plug-in Hybrid (PHEV)
Renault Megane Plug In

Udgår snart fra det danske marked.
Prøv den hos Dahl Pedersen

Megane Stationcar
Plug-in Hybrid (PHEV)
Plug In Hybrid 2022

Hybrid-versionen fås ikke
længere som ny i Danmark

Renault Megane Electric
100% Elektrisk (EV)
Megane

Prøv den hos
Dahl Pedersen A/S

Renault Arkana
Hybrid (HEV)
Renault Arkana Hybrid

Hybrid-versionen fås ikke
længere som ny i Danmark

Hvad er en Hybrid Bil

Hvad er en Hybrid (HEV)

Med en hybrid har du en bil med en brændstofdreven motor, som under kørsel oplader et batteri, der hjælper med fremdrift af bilen. Ofte vil du i disse biler kunne starte bilen og forlade indkørslen på ren el. Når hastigheden stiger, vil motoren på et tidspunkt tænde og hjælpe med fremdriften. Under opbremsning og ved motorbremsning vil bilen genoplade batteriet.

Med Renault Clio og Renault Arkana som hybrid vil du kunne starte bilen på el. Du vil under acceleration få glæde af både el- og brændstofmotoren, så du får et bedre moment. Når du holder en konstant hastighed, vil den brændstofdrevne motor arbejde alene, men elmotoren er klar, så snart du trykker på speederen og gør klar til en overhaling. Som de fleste andre hybridbiler genoplader Renault Clio E-TECH og Renault Arkana E-TECH batteriet under opbremsning og motorbremsning.

Hvad er en Plug-in Hybrid (PHEV)

I teorien er en Plug-in hybrid motor lidt det samme som den milde hybrid. Dog har Plug-in hybriden typisk et større batteri, og så er den kendetegnet ved, at du kan genoplade batteriet med et ladestik, når bilen holder hjemme i indkørslen eller på offentlige ladestationer. Et andet kendetegn ved Plug-in Hybrider er, at man typisk kan vælge udelukkende at køre på el.

Med Renault Captur Plug-in Hybrid og Renault Megane Stationcar Plug-in Hybrid vil du kunne køre 45 km på ren el (WLTP). Du kan køre på ren el op til 135 km/t, så du behøver heller ikke anvende brændstofmotoren, bare fordi du skal på motorvejen. Renault Plug-in Hybriderne kommer i første omgang med 160 hk og automatgear.

Hvad er en Mild Hybrid (MHEV)

Med en mild hybrid er der tale om en brændstofdreven bil, som får hjælp af en mindre elektrisk motor. Dette giver en smule hjælp under acceleration og hjælper bilen med at trille bedre, når du motorbremser. Ulempen ved denne hybrid-teknologi er, at en mild hybrid ikke kan køre på ren el. Det vil sige, at brændstofmotoren altid skal være tændt for, at bilen kan køre. Men det kan spare en smule brændstof under eksempelvis acceleration i forhold til en traditionel brændstofdreven bil.

Hvad er en Elbil (EV)

Med en elbil forstås det, at en bil udelukkende kører på el. Først her er det tilladt at kalde bilen for en EV. Her har Renault længe været på markedet med Renault Zoe, som længe har været den bedst sælgende elbil i Europa. Renault har solgt elbiler på det europæiske marked i mere end 10 år, og de er pionerer inden for denne teknologi, hvor de nu også har lanceret Renault Megane Electric.

Bestil din prøvetur i en elbil, hybrid eller plug-in hybrid

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her