Dahl Pedersen forventer at fortsætte som Renault og Dacia forhandler

Alle Renault og Dacia forhandlere i Danmark er opsagt, og det gælder selvfølgelig også Dahl Pedersen.

"Det nye Renault og Dacia forhandlernetværk vil formentlig tage udgangspunkt i de nuværende forhandlere, og med udgangspunkt i vores resultater, så vi føler os overbeviste om, at vi også bliver en del af det nye netværk", siger Jørgen Dahl Pedersen.

Jørgen uddyber at, "Dahl Pedersen var i 2022 Danmarks 3. største Renault og Dacia forhandler. Vi har de seneste år vundet adskillige titler som Årets Renault og Årets Dacia forhandler. Det er titler, som bl.a. tager udgangspunkt i kundetilfredshed, salg og markedsandele, og endeligt er vi finansielt stærke. Vi har derfor også taget opsigelsen med sindsro.

Jørgen Dahl Pedersen forklarer ydermere, at virksomheden allerede i starten af april informerede personalet om opsigelsen, og meddelte dem, at han forventer, at Dahl Pedersen bliver en del af det nye netværk.

Hvis man kun har læst overskrifterne i især aviserne den forløbne uge, kunne man få det umiddelbare indtryk, at Renault og Dacia i Danmark er ved at trække sig ud af det danske marked - det forholder sig stik modsat.

Importen af Renault og Dacia i Danmark blev i maj 2022 overtaget af et joint venture-selskab (50/50) bestående af svenske Hedin Mobility Group og Portugisiske Salvadore Caetano. Begge store internationale spillere indenfor bilbranchen med store ambitioner for det danske marked.

Målsætningen i Danmark er både at øge antallet af solgte Renault og Dacia, samt sikre, at såvel de autoriserede forhandlere som importøren bliver endnu mere profitable.

Jørgen Dahl Pedersen

Jørgen Dahl Pedersen
Direktør