Car of the Year & World Car of the Year

Marts 2018, var en stolt måned for Volvo Cars. For første gang nogensinde har Volvo Cars vundet Car of the Year i Europa. Prisen har de vundet med Volvo XC40, som er Volvos første kompakte SUV. Platformen, som Volvo XC40 bliver bygget på, vil på et senere tidspunkt danne baggrund for flere af Volvos mindre modeller.

Kun et par uger senere blev det så Volvo XC60, som løb med en flot titel, der blev uddelt i New York. Volvo XC60 blev her kåret til World Car of the Year. Med flere nye modeller på vej, herunder Volvo V60, ser fremtiden lys ud for Volvo Cars.

Volvo XC40

Car of the Year 2018

For første gang nogensinde har Volvo Cars vundet Car of the Year i Europa. Prisen har de vundet med Volvo XC40, som er Volvos første kompakte SUV. Platformen, som Volvo XC40 bliver bygget på, vil på et senere tidspunkt danne baggrund for flere af Volvos mindre modeller.

 Volvo XC40 er en Premium SUV, med et robust udseende og et luksuriøst interiør i en afdæmpet atmosfære. Sikkerheden er som altid med Volvo helt i top. Volvo XC40 er udstyrret med de nyeste teknologier inden for både aktive og passive sikkerhedssystemer.

Adaptiv fartpilot og Pilot Assist, er en del af Volvos semi-autonome teknologier, som øger sikkerheden i bilen markant. Foruden at forøge sikkerheden, gør disse teknologier det også meget mere afslappet at køre bil. Adaptiv fartpilot holder afstanden til den forankørende, mens Pilot Assist holder dig i vognbanen. Så kan du slappe helt af, slev om du kører i den tætte morgentrafik.

Volvo XC60

World Car of the Year 2018

Volvo XC60 er netop blevet kåret til World Car of the Year 2018. Prisen blev uddelt i New York, hvor den blandt andet vandt over Range Rover Velar. Dette er et bevis på, at Volvo for alvor har fået etableret sig i Premium segmentet.

Det har de formået at gøre, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Da Volvo XC60 blev lanceret i efteråret, 2017, blev den som alle andre biler testet af Euro NCAP. Men Volvo XC60 var ikke som alle andre biler. Da testen var slut, lå det fast, at Volvo XC60 var den sikreste bil, der nogensinde var blevet testet i Euro NCAP, hvilket egentlig betød, at det var den sikreste bil nogensinde.

Ligesom på Volvo XC40, fås Volvo XC60 også Adaptiv fartpilot og Pilot Assist, der hjælper med at forebygge kollisioner, samtidig med at det bliver mere afslappet at køre bil. 

Volvo XC60 er Volvos mest soglte model nogensinde. Med den nye og forbedrede udgave, forventer vi, at Volvo XC60 for alvor kan erobre markedet for Premium SUV'er.

Volvo XC60 | Læs mere

 

Nye modeller fra Volvo

Ny Volvo S60

Den nye Volvo S60 er seneste model, der er præsenteret af Volvo. En luksuriøs Sports Sedan med moderne design og teknologi. Hvis du sætter køreegenskaber i første række, så er den nye Volvo S60 helt sikkert noget for dig.

Den nye Volvo S60 er lavere og mere aerodynamisk end den forrige Volvo S60, som er en af Volvos bedste modeller, hvad angår køreegenskaber. Alligevel er der blevet bedre plads på 2. sæderække, samt i bagagerummet.

Den nye Volvo S60, er Volvos første men store skridt mod målet om et forbedret miljø. Den nye Volvo S60 vil kun blive produceret med benzin motorer og benzin/hybrid motorer. I første omgang vil den blive lanceret med en T5 (250 hk - trækker på forhjulene), samt en T6 AWD (310 hk - trækker på 4 hjul).

På sigt bliver det også muligt med Plug-In-Hybrid motorerne T6 AWD Hybrid og T8 AWD Hybrid. T8 AWD Hybrid yder sammenlagt 400 hk, men har en fornuftig brændstoføkonomi til trods for den høje ydeevne.

 

Volvo S60 | Læs mere

Volvo V60

Den nye Volvo V60 er en fornyet version af den traditionelle herregårdsvogn / stationcar fra Volvo. Alligevel er den ikke helt traditionel, men den har god plads, et luksuriøst interiør, høj sikkerhed og moderne design. Da den først for nyligt er blevet præsenteret, kan vi desværre endnu ikke fremvise den i Danmark.

Når den i sensommeren, 2018, kommer til Danmark, kan du bestille din prøvetur her nå hjemmesiden. Den vil i første omgang blive lanceret med en D4 diesel-motor med 190 hk, hvor du frit kan vælge mellem manuel- og automatgear. Derudover lanceres den også med en T6 AWD benzin-motor der yder hele 310 hk, fordelt på alle 4 

Den vil være tilgængelig i 3 forskellige udstyrsvarianter: Momentum, som er en veludstyret "standard-version", hvor du selvfølgelig får den store sikkerhedspakke med City Safety (Pedestian Detection, Cyclist Detection, Collission Warning og meget mere). Derudover får du alufælge, klimaanlæg, sædevarme, Sensus Connect med 9,3" touch screen mm.

Men har du spørgsmål om bilen eller ønsker du at se priserne på den nye Volvo V60, så se mere ved at klikke på nedenstående link.

 

Volvo V60 | Læs mere

Beskatningspriser

Mange af vore kunder efterspørger beskatningspriser på flere af vore modeller. Derfor har vi nu oprettet et afsnit på vores hjemmeside, hvor du kan finde informationer og priser om dette emne.

Du vil både finde information om udstyr, beskatningsgrundlag og anden generel information om modellerne. Du vil også kunne bestille en prøvetur online, hvis du kunne have interesse i at komme ud og mærke/opleve en af vore modeller.

Dette er specielt relevant for personer der gennem virksomheden for tilbudt en firmabil, eller for personer med et CVR-nummer, som køber bilen gennem firmaet. Volvo tilbyder nogle specielle VBL-modeller, som indeholder nogle bestemte udstyrspakker. Disse modeller har nogle yderst interessante priser, som du vil kunne se mere om på nedenstående link.

 

Beskatningsgrundlag | Alle modeller

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo S90