Volvo S60
Volvo S60 2020

Volvo S60

Elegant og sporty Sedan

Er du på udkig efter en sporty, men samtidig og elegant bil? Så er den nye Volvo S60 helt sikkert noget for dig. Den nye Volvo S60 erstatter den eller utroligt velkørende Volvo S60, som vi kender i dag. Som et skridt på vejen mod et renere miljø, fås Volvo S60 udelukkende med benzin-motorer og som hybrid. Den nye Volvo S60 udkommer altså ikke med diesel-motor.

Designet taler for sig selv! Samme luksuriøse stil som Volvo S90 - dog lidt mere sporty. Den nye Volvo S60 er sænket en smule, hvilket giver mere dynamiske køreegenskaber. Volvos eksperter og forskere har udtalt, at de aldrig har produceret en bil, der er så godt afstemt i affjedring og styrtøj som det, de har formået med Volvo S60. Så hvis du vil have en bil med power, og som er sjov at køre i, så er den nye Volvo S60 et godt bud på din nye bil. Er du på udkig efter en ny firmabil, så se vores siden om beskatning for Volvo S60

Foruden de gode køreegenskaber kan Volvo S60 også lette din kørsel og dit stress-niveau i hverdagen. Med de semi-autonome teknologier, Adaptiv fartpilot og Pilot Assist hjælper Volvo S60 dig med at holde afstand til den forankørende, samtidig med at den holder dig i vognbanen. Specielt i myldretrafikken kan du nye godt af disse teknologier, da de også kan stoppe bilen helt og sætte i gang. Lettere og mere afstresset bliver kø-kørsel aldrig.

Volvo S60 - Plug-in hybrid

Drivmiddel
Benzin + El

Elektrisk rækkevidde:
83 - 90 km

Opladning
6A: 12 timer
10A: 5 timer
16A: 3 timer

Forbrug:
17 - 20 gram CO2/km
111,1 - 142,8 km/l

Volvo S60 R Design

 
Plug-in Hybrid

T8 - Plus - 398 HK

Fra: 614.005,-

Beskatning Volvo S60

 
Plug-in Hybrid

Polestar Engineered - 455 HK

Fra: 746.003,-

Volvo S60 Plug In Hybrid

 
Firmabil  |  Beskatning

Vejl. beskatning: Se her

Sports Sedan med massere af udstyr

De dynamiske linjer på Volvo S60 giver et råt, luksuriøst look, hvilket kendetegner de nyere modeller fra Volvo. Volvo S60 afviger ikke meget fra denne designlinje, som har haft stor succes i S90, V90, V90 CC, XC90, XC60, og nu i XC40 og V60.

Derfor er udstyrsmulighederne i Volvo S60 lige så store som i eksempelvis Volvo S90 eller Volvo XC90. Herunder gælder eksempelvis de elektrisk indstillelige sæder med optioner som massage og ventilation samt de velkendte "Thors Hammer" LED-lygter og Full LED-lygter med AHB (Active High Beam) & ABL (Active Bending Lights).

Den nye og opdaterede Pilot Assist snakker sammen med navigationen for at give en mere afbalanceret styring, så du komfortabelt kan slappe af i selv den tætteste trafik.

Volvo S60 Sikkerhed
Bowers & Wilkins Volvo S60

Sports Sedan med Premium lyd

Bowers & Wilkins
Skal du have det ypperste, er der mulighed for at tilkøbe Bowers & Wilkins lydanlæg til Volvo S60. Intet mindre end 1.100 watt fordeles blandt bilens 14 højtalere og den luftventilerede subwoofer. Alle højtalere indstilles individuelt i kabinen for at optimere akustikken. Dette leverer en exceptionel lydoplevelse, som du kan indstille afhængigt af dit humør og/eller musiksmag.

Harman Kardon
Da Volvo udviklede Volvo XC40 etablerede de et samarbejde med Harman Kardon, som er en af verdens førende producenter af premium højtalere. Vælger du Harman Kardon i din Volvo S60, får du 14 højtalere, der sammen med en 12-kanals forstærker kan fordele hele 600 watt i kabinen. Med 'Automatic Level Adjustment' justerer højtaleren selv lydstyrke og intensitet, afhængigt af støjniveauet i kabinen.

Bliv inspireret af

Volvo S60

Volvo S60  |  Inscription
Volvo S60  |  R-Design
Volvo S60  |  Interiør
Volvo S60  |  Gennemgang

Bestil en prøvetur i en Volvo S60, få et tilbud eller stil dine spørgsmål

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver