Volvo S90
Volvo S90 Inscription

Volvo S90

En luksuriøs sedan med fantastisk komfort

Volvo XC90 - Plug-in hybrid

Priserne starter fra:  701.005,-

 

Drivmiddel
Benzin + El

Elektrisk rækkevidde:
87 km

Opladning
6A: 12 timer
10A: 5 timer
16A: 3 timer

Forbrug:
19 gram CO2/km
125 km/l

Sætter du pris på høj sikkerhed og gode køreegenskaber? Men vil ikke gå på kompromis med designet? 

Volvo S90 er en stilfuld og komfortabel sedan, som samtidig er en af de sikreste biler på markedet. Med den store akselafstand er der utroligt god plads på 2. sæderække, så du uden problemer kan have 2 voksne på de to yderste pladser. Bagagerummet er utroligt stort for en Sedan, så du kan uden problemer køre på ferie med hele familien. Vi har testet med 5 voksne menneskers bagage til 9 dages aktiv ferie. Det kunne være der, selvom nogle af os havde 3 par sko med. Nok var bagagerummet fyldt, men det var ikke nødvendigt at tage tasker med ind i bilen.

Volvo S90 deler platform og DNA med Volvo V90, som er stationcar udgaven.

Instrumentpanelet og midterkonsollen er præcist vinklet mod dig og giver et perfekt overblik, så du hele tiden har fokus på vejen. Dertil er der yderligere mulighed for at fastholde blikket på vejen ved hjælp af Head-up display, som ved gengivelse i forruden giver dig informationer om fart, navigation og skiltning.

Hvis vi har brugte Volvo S90 på lager, kan du se dem her

En luksuriøs "cruiser" med sans for detaljerne

Volvo S90 er en rigtig cruiser, hvor du føler, at bilen er i ét med vejen. Interiøret er luksuriøst, og de mange komfortable teknologier gør det til en fornøjelse at køre bil. Massage, ventilerede sæder, siddehynde-forlængelse og de velformede sæder holder dig frisk og udhvilet selv efter flere timer bag rattet. 

Der er kvalitet og sans for detaljer overalt i den nye Volvo S90. Fra de nøje udvalgte trædetaljer til den diskrete konturlinje på motorhjelmen. Hver eneste detalje demonstrerer et suverænt håndværk.

”S90 har taget et stort skridt fremad, hvad angår køredynamik, ydelse og håndtering. Vi har fuldstændig nydesignet Volvo-køreoplevelsen for at kunne give kunderne en følelse af præcision, kontrol og komfort,” siger Dr. Peter Mertens, chef i Volvo Car Groups afdeling for forskning og udvikling.

Volvo S90 Sikkerhed
Volvo S90 Sikker
Sikkerhed og komfort

City Safety
Som nævnt er Volvo S90 en af de sikreste biler på markedet. Volvo S90 registrerer automatisk biler, fodgængere, cyklister og dyr, der er i fare for at blive kørt ned. Bilen vil advare dig, og hvis du ikke bremser, gør bilen det for dig - også i mørke. Med de avancerede radar- og kamerateknologier kan du slappe helt af, når du kører bil, og du er med garanti afslappet og afstresset, når du når rem til din destination.

Volvo Cars Run-Off Mitigation er en teknologi, der benytter de samme radar- og kamerateknologier som City Safety. Den registrerer vejkanterne, og hvis du er ved at køre af vejen, kan systemet træde ind og styre bilen tilbage i sikkerhed. I de tilfælde, hvor den ikke kan nå at styre tilbage på vejen, aktiveres bremserne for at mindske eventuelle kollisioner og skader.

Få fantastisk lyd i din Premium Sedan

Bowers & Wilkins
Volvo har et fantastisk samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere - herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind udefra, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere er indstillet individuelt for at optimere akustikken

Harman Kardon
Volvo etablerede et samarbejde med Harman Kardon i forbindelse med udviklingen af Volvo XC40. Dette er efterfølgende blevet en mulighed i flere af Volvos andre modeller, herunder Volvo S90. Med et Harman Kardon lydanlæg får du et system, der fordeler 600 watt på 14 højttalere. Lyden er krystalklar, og bassen er fint balanceret. Systemet er koblet sammen med en 12-kanals forstærker, som optimerer lydkvaliteten fra hver højtaler. Samtidig justerer systemet selv lydstyrke og intensitet afhængigt af hvor meget støj, der er i bilen.

 

Volvo S90 Bowers & Wilkins
Volvo S90 Højtalere

Volvo S90

"Nogle gange er de øjeblikke der aldrig sker,

de øjeblikke der betyder mest"

Bowers & Wilkins lydanlæg
Harman Kardon lydanlæg

Book en prøvetur i en Volvo S90, få et tilbud, eller stil os dine spørgsmål

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver