Den moderne rummelige firmabil

Renault Megane Stationcar
Beskatning af firmabil

Nu som Plug-in Hybrid

Kontakt os for at få et tilbud

Firmabil
med plads til alle hele familien

Med Renault Megane Stationcar har du masser af plads. Et stort bagagerum samt god plads på 2. sæderække betyder, at du har plads til hele familien, selv med voksne børn eller med en barnevogn i bagagerummet. Renault Megane Stationcar er derfor den oplagte firmabil til familier med børn i alle aldre.

Bor du et sted, hvor du har mulighed for at få installeret en ladestander, så er Plug-in Hybriden det helt rigtige valg. Den smarte E-TECH teknologi gør, at bilen aldrig løber helt tør for strøm. Derfor kan du altid få lidt elektrisk hjælp under acceleration og dermed forbedre brændstoføkonomien.

Firmabil
med masser af udstyr

Vil du have en firmabil med masser af udstyr og til en fornuftig beskatning, er Renault Megane Stationcar et fornuftigt valg. Som standard får du eksempelvis R-Link multimediesystem, fartpilot, automatisk klimaanlæg, Full LED-lygter samt 'Multi-Sense', hvor du selv kan indstille speeder- og styre respons, gearskifte, motorlyd og meget mere

Derudover er det muligt at tilvælge ekstraudstyr, som normalt kun er tilgængeligt i større og dyrere biler. Her tæller eksempelvis Bose Surround- Sound system, adaptiv fartpilot samt motorvejs- og trafikassistent, som holder dig i midten af vejbanen og starter/stopper/bremser afhængigt af trafikken.

Renault Megane Stationcar Firmabil
Renault Megane Stationcar Beskatning
Renalt Megane Stationcar Interiør
Renault Megane St Som Firmabil

Video
Renault Megane Sport Tourer

Detaljer
Interiør

Bestil en prøvetur i en Renault Megane St.

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her