Renault ESPACE

Renault ESPACE - Moderne og komfortabel
Alt er anderledes med den nye Renault Espace. Bilen revolutionerer køreoplevelserne med sit Renault Multi-Sense®-system, hvor du kan indstille bilens temperament, så det passer til dit humør her og nu. Alt er i harmoni, fra dynamik og køreegenskaber til lyd- og lysmiljø i kabinen. Vælg en stemning og får en endnu mere intens oplevelse.

Renault Espace har masser af standardudstyr, som bl.a. 7 sæder (3 seperate sæder på 2. sæderække), parkeringssensorer (for, bag og side), automatisk klimaanlæg (dobbelt-zonet), læderrat med varme, R-Link 2 multimediesystem med navigation og 3 års opdatering af kort, Apple CarPlay, Pure Vision® LED forlygter med lyssensor samt automatisk op-/nedblænding, aut. nedblændende bakspejl, atermisk forrude samt Renault Multi-Sense®: Individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift, motorlyd, instrumentpanel og kabinebelysning.

Firmabil
(Beskatningsgrundlag)

Model:
Renault ESPACE Zen - 200hk Diesel
(Med EDC-automatgear)

Beskatningsgrundlag: 380.799,-

Renault ESPACE priser

Udstyrsvariant: ESPACE Zen

Motor: 160hk (diesel)

Gear: Automatgear

Lagerbiler fra: 471.900,-

 

Bliv kontaktet

Er du interesseret, ønsker du at prøve bilen, eller har du brug for mere information? Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet af en af vore salgsrådgivere.

Loading...

Energiklasse B   |   Brændstofforbrug 15,4 km/l   |   CO2-udledning 170 - 171 g/km   |   Bilen er vist med ekstraudstyr

Se de andre Renault-modeller

Knæk Cancer