Dacia Spring Elbil
Dacia Spring Interiør

DACIA SPRING

MODELLEN ER UDGÅET FRA DET DANSKE MARKED

ELBILER SKAL VÆRE TILGÆNGELIGE FOR ALLE

Dacia Spring gør det muligt for alle at eje en elbil. Det er en bybil, som formår at kombinere mærkets værdier med en 100% elektrisk bil. Med Dacia Spring får du gode køreegenskaber, støjsvag kørsel og god komfort, uanset om du kører i byen eller på landevejen.

Du får ikke branchens største batteri eller kraftigste motor. Men det behøver du heller ikke. Den korte opladningstid gør Dacia Spring til den oplagte elbil for dig, der bor i byen og ikke kører alverdens lange ture.

  • Op til 305 km rækkevidde (ved bykørsel)
  • Op til 230 km rækkevidde (ved kombineret kørsel)
  • Oplad op til 80% strøm på 50 minutter (med DC-oplader)

Med Dacia Spring kan du få udstyr som:

  • Navigation med Apple CarPlay og Android Auto
  • Bakkamera
  • DC-kabel til hurtig opladning
  • Automatisk nødopkald ved uheld

Med Dacia Spring er der en fabriksgaranti på 3 år eller 100.000 km (alt efter hvad der indtræffer først).
Hvad angår batterigarantien lyder den på 8 år eller 120.000 km og en minimums batterikapacitet på 75% (alt efter hvad der indtræffer først).

UDVIKLET I PARIS

Selvom Dacia er rumænsk, så er Dacia Spring udviklet i Paris, hvor man tidligere har udviklet elbiler som Renault ZOE. Derfor er ekspertisen i top, og Dacia Spring skuffer på ingen måde. Man har testet Dacia spring på mere end 1 million testkilometer, inden den kommer til Danmark.

Dacia Spring er en kompakt bil tiltænkt til byen. Den er 3,7 m lang, 1,8 m bred og har en venderadius på kun 4.8 m. Dacia Spring vejer kun 970 kg, men alligevel har man fået plads til 290 liter bagage. Lægger man bagsæderne ned, så er der plads til ikke mindre end 620 liter bagage. Så selvom det er en lille, kompakt bybil, så er pladsen i bilen fornuftig.

Dacia elbil
Dacia Spring med digital display
Billig Elbil
Dacia Spring bagsæder