Volvo Polestar effektoptimering

-for nyere modeller

Volvo Polestar Effektoptimering

-for ældre modeller

Volvo Polestar Effektoptimering

En Polestar effektoptimering optimerer og forbedrer nedenstående punkter

Speederrespons

Off-Throttle Response

Gearvalg og -interval

Præcision i gearskifte

Effekt (HK og moment)
(afhænger af model - se mere her)

Forespørg på en værkstedstid til Polestar Effektoptimering

Obs! Det tager kun ca. 30 minutter

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Vil du have en ny bil uden at skulle betale for en ny? Så er en Polestar effektoptimering måske lige, hvad du leder efter.

Volvo Cars er partner i motorsport, hvorfra man har analyseret et hav af racerløb. Derfor kan vi tilbyde en autoriseret effektoptimering, der helt sikkert vil give dig en stærkere køreoplevelse. Efter download af ny software udført af din Volvo-forhandler, øges bilens drejningsmoment og effekt (afhænger af model). Optimeringen giver endvidere din Volvo en større gensalgsværdi. Du kan derfor gå sommeren i møde med en masse fantastiske køreoplevelser.

Du kan se frem til en mere harmonisk køreoplevelse. Volvo Polestar effektoptimeringen er for dig, der nyder en bil med gode køreegenskaber. Du får en forbedret køreroplevelse med de velafstemte gearskift og det velbalancerede styrtøj.

Ønsker du at blive trykket dybt ind i sædet, når du accelererer, så er det ikke en Polestar effektoptimering, der er svaret. Hvis du søger dette, kunne du måske overveje Polestar Engineered modellerne, hvor du får en toptunet plug-in hybrid med stort overskud på både kræfter og udstyr.

Kan min bil Polestar-optimeres og hvad giver det?

De fleste modeller fra Volvo kan få foretaget en Polestar effektoptimering. Forbedringer og effektøgning afhænger dog af, hvilken model du har. Det varierer fra modelår til modelår. På nedenstående link kan du undersøge, om din bil også kan optimeres og hvad du får ud af det..

Vil du vide mere om Polestar?

Polestar har hidtil fokuseret på Volvo Racing samt tuning/effektoptimering af Volvos modelprogram. Indtil for nyligt... Polestar er stadig ansvarlig for effektoptimering af Volvos modelprogram, men de har også startet produktion af egne eldrevne biler.