Volvo Polestar effektoptimering

-for nyere modeller

Volvo Polestar Effektoptimering

-for ældre modeller

Volvo Polestar Effektoptimering

En Polestar effektoptimering optimerer og forbedrer nedenstående punkter

Speederrespons

Off-Throttle Response

Gearvalg og -interval

Præcision i gearskifte

Effekt (HK og moment)

Bestil Polestar Effektoptimering til din bil lige her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Vil du have en ny bil uden at skulle betale for en ny? Så er en Polestar effektoptimering måske lige, hvad du leder efter.

Volvo Cars er partner i motorsport, hvorfra man har analyseret et hav af racerløb. Derfor kan vi tilbyde en autoriseret effektoptimering, der helt sikkert vil give dig en stærkere køreoplevelse. Efter download af ny software udført af din Volvo-forhandler, øges bilens drejningsmoment og effekt. Optimeringen giver endvidere din Volvo en større gensalgsværdi og fås nu til en reduceret pris. Du kan derfor gå sommeren i møde med en masse fantastiske køreoplevelser.

Du kan se frem til en motor med større effekt. Volvo Polestar effektoptimeringen er for dig, der nyder en bil med gode køreegenskaber. Du får et større moment, lidt flere heste og i særdeleshed en forbedret køreroplevelse med de velafstemte gearskift og det velbalancerede styrtøj.

Ønsker du at blive trykket dybt ind i sædet, når du accelererer, så er det ikke en Polestar effektoptimering, der er svaret. Hvis du søger dette, kunne du måske overveje Polestar Engineered modellerne, hvor du får en toptunet plug-in hybrid med stort overskud på både kræfter og udstyr.

Kan min bil Polestar-optimeres?

De fleste modeller fra Volvo kan få foretaget en Polestar effektoptimering. Dog er der forskel på nye og ældre modeller. På nedenstående link kan du undersøge, om din bil også kan optimeres..

Vil du vide mere om Polestar?

Polestar har hidtil fokuseret på Volvo Racing samt tuning/effektoptimering af Volvos modelprogram. Indtil for nyligt... Polestar er stadig ansvarlig for effektoptimering af Volvos modelprogram, men de har også startet produktion af egne eldrevne biler.