Volvo Værksted

Autoriseret Volvo værksted i Midtjylland

Skive  |  Viborg  |  Holstebro

Når din Volvo serviceres på et autoriseret Volvo værksted, er du helt sikker på, at nogle af landets bedste Volvo mekanikere tager hånd om din bil. Ved at vælge et autoriseret værksted er du sikker på, at din bil bliver repareret med originale Volvo reservedele, samtidig med at mekanikerne ved, hvad de har med at gøre.

Du finder vores autoriserede Volvo værksteder i Viborg, Skive og Holstebro. Vi er blandt de bedste Volvo værksteder i Danmark, og flere af vores mekanikere har vundet titler som ”Danmarks bedste Volvo mekaniker” – både individuelt og som team.

Hvert værksted har naturligvis deres egne mekanikere og faste kunder, men uanset om du besøger os i Skive, Holstebro eller Viborg, kan du være sikker på en service, der er helt i top samt reparationer, der er udført helt efter bogen.

Book Service Volvo

 
Bestil til til service

Er det snart tid til, at din Volvo skal til service? Book dit serviceeftersyn eller hjulskifte online, så kontakter vi dig og bekræfter den valgte tid.

Volvo Original Service

 
Volvo Car Service

Med Volvo Car Service får du meget mere end bare end serviceeftersyn. Du får en masse fordele, og du får tilknyttet en Personlig Service Tekniker.

Kontakt Volvo Værksted

 
Kontakt dit Volvo værksted

Skal din Volvo ikke kun have lavet almindeligt service, eller har du en mistanke om, at den fejler noget? - så kontakt os på mail eller tlf.

Volvo hele vejen

En Volvo mekaniker hos Dahl Pedersen arbejder udelukkende med Volvo, hvilket betyder, at mekanikeren altid er opdateret på netop din Volvo model. En Volvo mekaniker har adgang til et hav af specialværktøjer, hvilket gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt, så du undgår at betale for flere arbejdstimer end nødvendigt.

Vi følger altid fabrikkens forskrifter og bruger kun originale Volvo reservedele. Når vi anvender originale Volvo reservedele,  kan du være sikker på, at garantien på din bil bevares, og at din Volvo forbliver en Volvo fra inderst til yderst. Det er kun os som autoriseret Volvo værksted, der kan udføre garantiarbejde betalt af producenten. Vi garanterer derfor også, at du ikke selv kommer til at betale for reparationer, som Volvo ellers ville have betalt. Som fast kunde på vores Volvo værksted bliver du prioriteret, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din Volvo længere end nødvendigt.

Volvo - 'Kampagner' og softwareopdatering

Når du besøger vores autoriserede Volvo værksted, tjekker vi, om der er fabrikskampagner på din bil. Det kan være små tjek, forbedringer eller softwareopdateringer, der udføres uden beregning for dig, og som sikrer, at der ikke senere opstår problemer med din bil.

Volvo indsamler løbende data om biler fra hele verden. Disse data bruges i deres kvalitetsarbejde, og vi modtager ligeledes løbende informationer om små forbedringer, som vi skal udføre på din Volvo næste gang, den kommer på vores autoriserede Volvo værksted.

Fordele for loyale Volvo kunder

Volvo laver jævnligt opdateringer i bilernes software. Indtil din bil fylder 10 år, opdaterer vi uden beregning softwaren på din bil ved hvert serviceeftersyn. Efter hvert serviceeftersyn forlænges Volvo Assistance med yderligere et år, indtil bilen fylder 10 år.

Som loyal kunde hos et af vores autoriserede Volvo værksteder har du desuden mulighed for at søge kulance – selv når der ikke længere er garanti på bilen. Kulance betyder kort fortalt, at du kan få dækket hele eller dele af et beløb til reparationer, selvom din bil ikke længere er dækket af garantien. Har du valgt at benytte et andet værksted, mister du muligheden for at søge kulance hos os, og du skal derfor søge hos det værksted, du har anvendt i stedet.

Autoriseret Volvo Værksted
Volvo Mekaniker

Volvo Personlig Service | VPS

Volvo har introduceret en ny tilgang til, hvordan service og reparationer udføres på et Volvo værksted. Dette har resulteret i en mere fejlfri og effektiv service for Volvo ejere. Konceptet kaldes Volvo Personlig Service (VPS).

Konceptet er baseret på teorien ”lean”, hvor der fokuseres på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Konceptet har betydet, at vores Volvo mekanikere til tider arbejder i teams for at reducere tidsforbruget på den enkelte bil.

På vores Volvo værksted får du tildelt din egen Personlige Service Tekniker (PST). Det betyder, at du har direkte kontakt til den mekaniker, der arbejder på din bil:

  • Det er hos denne mekaniker, du bestiller service
  • Det er denne mekaniker, du møder, når du afleverer bilen
  • Det er denne mekaniker, der afleverer bilen til dig og forklarer hvilke reparationer og/eller kontroller, der er blevet udført

Prisgaranti

Som autoriseret Volvo værksted har vi prisgaranti på alle reparationer og serviceeftersyn. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud hos et andet værksted. Betingelserne for vores prisgaranti er dog, at du kan fremvise et skriftligt tilbud, der opfylder følgende krav:

  • Det andet værksted må ikke være placeret mere end 20 km fra vores Volvo værksted
  • Det andet tilbud skal indeholde samme stykke arbejde og skal benytte originale Volvo reservedele
  • Alle olier og væsker skal være af samme kvalitet, som Volvo forskriver anvendt
  • Det andet tilbud må ikke være ældre end tre uger

Lånebil når din egen er på vores Volvo værksted

Når du er på værksted med din Volvo, skal du selvfølgelig have mulighed for at leje en bil i mellemtiden. Alle priserne inkluderer afdækning af selvrisiko. For dig betyder det, at hvis du får en skade på lejebilen, så er der ingen selvrisiko på efterfølgende reparationer.

Priserne inkluderer også 100 km dagligt. Så du er også dækket ind, selvom din arbejdsplads ikke ligger lige i nærheden af vores Volvo værksted. Vi anbefaler dog, at du bestiller lejebilen i god tid, så du kan være sikker på, at der er en bil til rådighed.

Standardpriser på leje af bil pr. dag kan du se herunder.

 
Standardbil
Renault Clio, Dacia Sandero

Pris: 200 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 2,00 kr/km.

 
Mellem bil
Renault Captur, Megane, Scenic etc.

Pris: 350 kr./dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 2,50 kr/km

 
Stor bil
Alle Volvo og Renault Austral

Pris: 450 kr/dag inkl. 100 km
Overkørte kilometer 3,00 kr/km

Book dit serviceeftersyn online

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

Prisen inkluderer 100 km/dag. Overkørte kilometer faktureres efterfølgende, og prisen afhænger af bilens størrelse (varierer fra 2-3 kr./km).
Husk at trykke "Hent"

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Kontakt dit lokale Volvo værksted

Volvo Værksted

Volvo Original Service

-meget mere end bare et serviceeftersyn

For at forenkle din hverdag har Volvo genopfundet den traditionelle tilgang til service på værkstedet. Vi har en målsætning om at gøre dit serviceeftersyn mere personligt, samtidig med, at vi øger effektiviteten.

Derfor får du tilknyttet en Personlig Service Tekniker, når du anvender vores Volvo Værksted. Du bestiller serviceeftersyn direkte hos mekanikeren, som også servicerer din bil samt fakturerer og afleverer bilen igen, når du kommer for at hente den. På denne måde får du en tættere relation til mekanikeren, og du ved altid, hvor du skal henvende dig, hvis du mod forventning skulle have problemer med bilen.

Foruden det almindelige serviceeftersyn tilbyder vi som autoriseret Volvo værksted lidt udover det sædvanlige. Herunder kan du se lidt af, hvad du får ud af Volvo Original Service:

Volvo Assistance

Volvo Assistance forlænges

Når du holder service hos os, forlænges Volvo Assistance med 1 år. Med Volvo Assistance har du international vejhjælp. Du kan få det i op til 10 år, så længe du holder Original Volvo Service. Volvo Assistance hjælper eksempelvis, hvis bilen svigter, du punkterer eller løber tør for brændstof.

Volvo Værksted Kundeservice

24-timers telefonservice - Volvo Assistance

Når du har brug for hjælp, kan du altid komme i kontakt med en servicemedarbejder. I åbningstiderne kan du kontakte din personlige servicetekniker. Ellers kan du altid kontakte Volvo Assistance på +45 79 42 42 47. Det kan du gøre 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året!

Volvo Cars App

Volvo Cars App - adgang forlænges

Når du holder service hos dit autoriserede Volvo værksted forlænges din adgang til Volvo Cars App'en indtil næste serviceeftersyn. I denne app har du adgang til fjernstart, sende informationer til navigationsanlægget, se brændstofniveau, låsning og oplåsning af bil, information om service og eventuelle fejl, mulighed for at bestille service og meget mere.

Volvo Softwareopdatering

Opdatering af software

Din Volvo er sammensat af højteknologiske komponenter. Når vi servicerer din Volvo, opdaterer vi den gratis med den nyeste software. Der findes software-opdateringer til alle Volvo-modeller fra 1999 og frem. Alle opdateringerne er en del af Volvo Service 2.0