Dit autoriserede Volvo værksted

Skive | Viborg | Holstebro

Autoriseret Volvo værksted i Midtjylland

Skive  |  Viborg  |  Holstebro

Når din Volvo serviceres på et autoriseret Volvo værksted, er du helt sikker på, at nogle af landets bedste Volvo mekanikere tager hånd om din bil. Ved at vælge et autoriseret værksted er du sikker på, at din bil bliver repareret med originale Volvo reservedele, samtidig med at mekanikerne ved, hvad de har med at gøre.

Du finder vores autoriserede Volvo værksteder i Viborg, Skive og Holstebro. Vi er blandt de bedste Volvo værksteder i Danmark, og flere af vores mekanikere har vundet titler som ”Danmarks bedste Volvo mekaniker” – både individuelt og som team.

Hvert værksted har naturligvis deres egne mekanikere og faste kunder, men uanset om du besøger os i Skive, Holstebro eller Viborg, kan du være sikker på en service, der er helt i top samt reparationer, der er udført helt efter bogen.

 
Bestil til til service

Er det snart tid til, at din Volvo skal til service? Book dit serviceeftersyn eller hjulskifte online, så kontakter vi dig og bekræfter den valgte tid.

 
Volvo Service 2.0

Dette er en service udover det almindelige? Få en masse fordele med Volvo Service 2.0 og gør dit besøg mere personligt med Volvo PST.

 
Kontakt dit Volvo værksted

Skal din Volvo ikke bare have lavet almindeligt service, eller har du en mistanke om, at den fejler noget? - så kontakt os på mail eller tlf.

Volvo hele vejen

En Volvo mekaniker hos Dahl Pedersen arbejder udelukkende med Volvo, hvilket betyder, at mekanikeren altid er opdateret på netop din Volvo model. En Volvo mekaniker har adgang til et hav af specialværktøjer, hvilket gør det muligt at arbejde hurtigt og effektivt, så du undgår at betale for flere arbejdstimer end nødvendigt.

Vi følger altid fabrikkens forskrifter og bruger kun originale Volvo reservedele. Når vi anvender originale Volvo reservedele,  kan du være sikker på, at garantien på din bil bevares, og at din Volvo forbliver en Volvo fra inderst til yderst. Det er kun os som autoriseret Volvo værksted, der kan udføre garantiarbejde betalt af producenten. Vi garanterer derfor også, at du ikke selv kommer til at betale for reparationer, som Volvo ellers ville have betalt. Som fast kunde på vores Volvo værksted bliver du prioriteret, og vi forsøger så vidt muligt at udføre garantireparationer med det samme, så du ikke skal undvære din Volvo for længe.

Volvo Originale Reservedele

Når du besøger vores autoriserede Volvo værksted, tjekker vi, om der er fabrikskampagner på din bil. Det kan være små tjek, forbedringer eller softwareopdateringer, der udføres uden beregning for dig, og som sikrer, at der ikke senere opstår problemer med din bil.

Volvo indsamler løbende data om biler fra hele verden. Disse data bruges i deres kvalitetsarbejde, og vi modtager ligeledes løbende informationer om små forbedringer, som vi skal udføre på din Volvo næste gang, den kommer på vores autoriserede Volvo værksted.

Fordele for loyale Volvo kunder

Volvo laver jævnligt opdateringer i bilernes software, og indtil din bil fylder 10 år, opdaterer vi uden beregning softwaren på din bil ved hvert eftersyn. Efter hvert serviceeftersyn forlænges Volvo Assistance med yderligere et år, indtil bilen fylder 10 år.

Som loyal kunde hos et af vores autoriserede Volvo værksteder har du desuden mulighed for at søge kulance – selv når der ikke længere er garanti på bilen. Kulance betyder kort fortalt, at du kan få dækket hele eller dele af et beløb til reparationer, selvom din bil ikke længere er dækket af garantien. Har du valgt at benytte et andet værksted, mister du muligheden for at søge kulance hos os, og du skal derfor søge hos det værksted, du har anvendt i stedet.

1/1

Volvo Personlig Service | VPS

Volvo har introduceret en ny tilgang til, hvordan service og reparationer udføres på et Volvo værksted. Dette har resulteret i en mere fejlfri og effektiv service for Volvo ejere. Konceptet kaldes Volvo Personlig Service (VPS).

Konceptet er baseret på teorien ”lean”, hvor der fokuseres på at øge effektiviteten og eliminere fejl. Konceptet har betydet, at vores Volvo mekanikere nu arbejder i teams for at reducere tidsforbruget på den enkelte bil.

På vores Volvo værksted får du tildelt din egen Personlige Service Tekniker (PST). Det betyder, at du har direkte kontakt til den mekaniker, der arbejder på din bil:

  • Det er hos denne mekaniker, du bestiller service
  • Det er denne mekaniker, du møder, når du afleverer bilen
  • Det er denne mekaniker, der afleverer bilen til dig og forklarer hvilke reparationer og/eller kontroller, der er blevet udført

Prisgaranti

Som autoriseret Volvo værksted har vi prisgaranti på alle reparationer og serviceeftersyn. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud hos et andet værksted. Betingelserne for vores prisgaranti er dog, at du kan fremvise et skriftligt tilbud, der opfylder følgende krav:

  • Det andet værksted må ikke være placeret mere end 20 km fra vores Volvo værksted
  • Det andet tilbud skal indeholde samme stykke arbejde og skal benytte originale Volvo reservedele
  • Alle olier og væsker skal være af samme kvalitet, som Volvo forskriver anvendt
  • Det andet tilbud må ikke være ældre end tre uger

Lånebil når din egen er på vores Volvo værksted


Når du afleverer din bil på vores Volvo værksted, skal det selvfølgelig ikke give unødige gener i hverdagen. Derfor stiller vi en lånebil til rådighed, så du stadig kan køre på arbejde osv., mens din egen bil er på værkstedet. Vær dog opmærksom på, at du skal bestille lånebilen i god tid.

Du skal ikke betale for at låne bilen, men der er krav om betaling af selvrisiko (100 kr. om dagen). Hvis uheldet er ude, og lånebilen får en bule eller andet, slipper du for bekymringer, da du har afdækket selvrisikoen, og vores forsikring dækker skaden.

Lånebil: 0,-

Afdækning af selvrisiko: 100,-

Inkluderede kilometer: 150 km

Book dit serviceeftersyn online

Ønsker du at booke tid til hjulskifte? Kryds det af i bunden

Kontakt dit lokale Volvo værksted

Volvo Service 2.0

-en service ud over det almindelige.

Volvo Service 2.0

-en service ud over det almindelige.

For at forenkle din hverdag har Volvo genopfundet den traditionelle tilgang til servicering på værkstedet. Vi har en målsætning om at gøre dit serviceeftersyn mere personligt, samtidig med, at vi øger effektiviteten. Dette formår vi samtidig med, at vi tager os af dit velvære, som vi tager os af din bils velvære. Det skal være simpelt at eje en Volvo. Vi gør det nemt og gnidningsfrit. Derfor har Volvo skabt en ny og unik tilgang til service, der inkluderer alt, hvad din bil behøver. På denne måde kan du få mere ud af hverdagen. Det er det, vi kalder for Volvo Service 2.0. Vores udgangspunkt er at gøre din hverdag så ukompliceret som muligt, så du får mest muligt ud af din Volvo. Derfor tilbyder vi Volvo Service 2.0. Herunder kan du se lidt af, hvad Volvo Service 2.0 indeholder:

Volvo Assistance forlænges

Når du holder service hos os, forlænges Volvo Assistance med 1 år. Med Volvo Assistance har du international vejhjælp. Du kan få det i op til 10 år, så længe du holder Original Volvo Service. Volvo Assistance hjælper eksempelvis, hvis bilen svigter, du punkterer eller løber tør for brændstof.

Opdatering af software (Gratis)

Din Volvo er sammensat af højteknologiske komponenter. Når vi servicerer din Volvo, opdaterer vi den gratis med den nyeste software. Der findes software-opdateringer til alle Volvo-modeller fra 1999 og frem. Alle opdateringerne er en del af Volvo Service 2.0

Lejebil ved service

Vi gør det nemt for dig at leje en anden Volvo, når din bil skal til service, da det kan være svært at undvære en bil. Du kan reservere den til en rimelig pris, når du bestiller service.

24-timers telefonservice

Når du har brug for hjælp, kan du altid komme i kontakt med en servicemedarbejder. I åbningstiderne kan du kontakte din personlige servicetekniker. Ellers kan du altid kontakte Volvo's telefonservice på +45 79 42 42 47. Det kan du gøre 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen og 365 dage om året!

Dækopbevaring

Det kan være besværligt og tidskrævende at opbevare og skifte mellem vinter- og sommerhjul. Vi tilbyder at opbevare dem for dig udenfor sæsonen. Inden vi monterer dækkene, tjekker vi tilstanden og afbalancerer hjulene.

Glas: Reparation af stenslag

Hvis der opstår en mindre skade - såsom et stenskag - kan det ofte repareres. Jo før det bliver gjort, jo bedre bliver resultatet. Selv med Volvo's høje sikkerhedsstandarder tager det under en halv time at reparere et stenslag.

Check af aircondition

Lad os tjekke klimaanlægget regelmæssigt, så du undgår unødvendige problemer, samtidig med at du kan nyde et perfekt indeklima. Mikrobakterier trives i A/C-systemet, hvilket kan give en muggen og ubehagelig lugt. Vi renser luftkanaler m.v. på under 20 minutter.