Volvo V60 Cross Country Som Firmabil
Beskatning V60 Cross Country

Volvo V60 Cross Country - Beskatning af firmabil

Fås ikke længere som ny på det danske marked

Volvo V60 Cross Country er en moderne Crossover til den aktive livsstil. Med den ekstra frihøjde på 6 cm og den velafstemte undervogn får du en ekstremt behagelig køreoplevelse. Den egner sig til både bykørsel, landevej og terrænkørsel, og med det store bagagerum, masser af plads på bagsædet samt integrerede tagrælinger er Volvo V60 Cross Country perfekt til aktive familieferier.

Volvo V60 Cross Country er en bil i en klasse for sig. Gennem sit dristige og moderne design lægger den op til eventyr, og passer derfor til en aktiv livsstil. Volvo V60 Cross Country er hårdfør, og med sin AWD-teknologi (firehjulstræk) giver den dig styringen i alt slags vejr. Du skal derfor ikke bekymre dig om cyklen eller kajakken på taget, når du kører rundt i terrænet, for Volvo V60 Cross Country sørger for, at alt og alle kommer sikkert frem.

Alsidig og sikker
Volvo V60 Cross Country bringer dig ikke kun sikkert frem, når du kører på andet end asfalt. Når du kører i byer og på landeveje, sørger den også for, at du uden bekymringer kan bevæge dig rundt. Bilen kommer med mange forskellige sikkerhedssystemer, der både værner om dig og dine passagerer, men også sørger for at beskytte dem udenfor bilen.

Den kommer nemlig med det anerkendte IntelliSafe, der inkluderer mange sikkerhedsfunktioner, der gør hverdagskørslen lettere og mere behagelig. Den hjælper dig med at holde afstand til forankørende, med at parkere og så kommer den også med City Safety, der blandt andet fungerer som en hjælpende hånd, når trafikken pludselig standser, eller hvis en cyklist pludselig kører ud foran dig. Volvo V60 Cross Countrys IntelliSafe består af endnu flere funktioner end de nævnte, og du kan derfor være sikker på, at Volvo igen sørger for, at sikkerheden er i top.

Beskatningvolvo V60 Cross Country 2020

Beskatningsgrundlag
Benzin (mild hybrid)

Kontakt for mere info

.

Volvo V60 CC

"Der er ting, der er vigtigere i livet end en Volvo.
Det er derfor du kører i en
"

.

Volvo V60 Cross Country Awd Som Firmabil

Beskatningsgrundlag
Diesel (mild hybrid)

Kontakt for mere info

Volvo V60 CC som firmabil
- den alsidige firmabil

Volvo V60 CC er en oplevelse. Den bringer dig sikkert frem til din destination uanset vejens underlag. Med sin ekstra frihøjde får bilen et mere råt og robust look, mens du beholder det elegante design fra Volvo V60 firmabilen. Den ekstra frihøjde giver også en blødere affjedring, så du får mere komfort på ujævne veje og eventuelt grus eller græs.

Volvo V60 Cross Country kommer med de nyeste sikkerhedsfunktioner, der både værner om passagerer, fodgængere, cyklister og andre trafikanter. Den er som standard udstyret med IntelliSafe og City Safety.

Med IntelliSafe får du bl.a. adaptiv fartpilot, Pilot Assist, Cross Trafic Aleart og Blind Spot Warning. Den adaptive fartpilot holder afstand til forankørende, mens Pilot Assist hjælper med at holde dig inde for vejbanen.

CitySafety fungerer som en hjælpende hånd, hvis trafikken pludselig standser, eller hvis en cyklist eksempelvis kører ud foran bilen. Her vil bilen så vidt muligt selv forsøge at bremse eller undvige objektet.

Firmabil Med 4 Hjulstraek
Sikker Firmabil
Firmabil med plads til den aktive livsstil

Terrænkørsel
Med Volvo V60 CC får du mulighed for at opleve verden på nye måder og nyt terræn. Den robuste opbygning og den ekstra frihøjde på hele 6 cm (i forhold til den traditionelle Volvo V60 firmabil) gør Volvo V60 CC ekstemt alsidig, så du ikke skal bekymre dig, fordi terrænet bliver lidt ujævnt.

Intelligent firehjulstræk
Volvo V60 Cross Country opfordrer dig til at udforske mere end bare de danske landeveje. Bilen er udstyret med en intelligent AWD-teknologi, hvor den altid sørger for, at du har fuld kontrol over bilen uanset terræn. Det intelligente ved teknologien er, at Volvo V60 CC selv er i stand til at fordele trækkraften til forhjul og-/eller baghjul alt afhængigt af behovet.

Fantastisk lyd i din Volvo V60 CC firmabil

Harman Kardon
Med dette lydsystem får du uden tvivl en ekstraordinær lydoplevelse. Harman Kardon er kendt for sine klare og rene toner, og ved at bringe disse elementer ind i Volvo V60 Cross Country, får du altid en fantastisk lydoplevelse. Dette lydsystem består af 14 højtalere og en subwoofer, der alle er tilpasset akustikken i bilen, så både du og dine passagerer kan nyde den fantastiske lyd fra Harman Kardon.

Bowers & Wilkins
Når det kommer til lyd og lydoplevelser er Bowers & Wilkins noget af det ypperste, du kan få i din bil, og med Volvo V60 Cross Country får du derfor også en lydoplevelse i første klasse. Gennem sit samarbejde med britiske Bowers & Wilkins sørger Volvo for, at du altid får en lydoplevelse, der er behagelig og naturlig. I Volvo V60 Cross Country findes intet mindre end 18 højtalere samt en subwoofer, der er luftventileret. De mange højtalere spiller perfekt sammen og i en sådan grad, at du i din bil kan få følelsen af at sidde midt i en koncertsal, mens du lytter til din yndlingsmusik.

Firmabil Med Bowers Wilkins
Firmabil Med Harman Kardon
Bowers & Wilkins i din firmabil
Harman Kardon i din firmabil

Bestil en prøvetur, få et tilbud eller stil dine spørgsmål her

 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Viborg

Steffen Fruergaard Petersen

Salgsrådgiver