Volvo C40
Volvo C40 Bagfra
Volvo C40 Elbil

VOLVO C40

Den fuldelektriske Crossover

Priser fra: 402.080,-

Volvo C40 er den første 100% elektriske Crossover fra Volvo. Volvo C40 er aggressiv i sit udtryk og minder lidt om en SUV/Coupé. Designet er gennemtænkt og går hverken på kompromis med komfort, køreroplevelse, sikkerhed eller kvalitet. C40 er udstyret med alle de seneste aktive sikkerhedssystemer, der aktivt arbejder på at forhindre kollisioner eller minimere effekten heraf.

100% Elektrisk - rækkevidde og opladning

Volvo C40 fås med 2 forskellige størrelse batterier, hvor det storer batteri har en rækkevidde på 441 km (WLTP), når batteriet er fuldt opladet. Dette er godt 20 km længere end den fuldelektriske SUV - Volvo XC40 (422 km).

Der er mange faktorer, der påvirker rækkevidden på en elektrisk bil som Volvo C40. Her tæller bl.a. vejr, kørestil, vejforhold (terræn), hastighed og meget mere.

Volvo C40 har mulighed for hurtigopladning ved en DC-station, hvor du vil kunne oplade bilen fra 10% - 80% på bare 37 minutter.

Det integrerede infotainmentsystem, der er udviklet i samarbejde med Google,  hjælper dig med informationer, der er nyttige for dig som ejer af en elbil. Du kan se det forventede batteri-niveau ved ankomst, finde ladestationer undervejs og meget mere.

Batteriet har 8 års garanti (eller 160.000 km), forudsat at bilen og batteriet vedligeholdes og kun benyttes i overenstemmelse med Volvos anbefalinger.

.

Volvo C40 Opladning
Volvo C40 Priser
Volvo C40 Elbil
Volvo C40 Lyssignatur
Volvo C40 Recharge
Volvo C40 Interiør
Volvo C40 Midterkonsol
Volvo C40 Harman Kardon
Volvo C40 Indvendigt

Er du interesseret og vil høre mere om eller prøve den nye Volvo C40?

Som på alle andre biler er der i øjeblikket meget lang leveringstid. Så er du interesseret og vil gerne have din nye bil hurtigst muligt, så kontakt os her. 

Har du noget at tilføje eller en sidste bemærkning, kan du skrive det her

Vil du vide mere om vores behandling af personoplysninger, kan du læse vores privatlivspolitik her

Ofte stillede spørgsmål

 • Volvo C40 er mere aerodynamisk end Volvo XC40, som den eller er baseret på. Dette kan man også se på rækkevidden, hvor Volvo C40 med det store batteri (78 kWh) kan køre 442 km, hvilket er godt 30 km længere end Volvo XC40, som kører med samme batteri og motor. Batteriet i Volvo C40 er indbygget, så det ikke mindsker benpladsen ved hverken forsæder, bagsæder eller bagagerum.

 • Opladningstiderne varierer alt efter hvilken type ladestik og ladeboks der anvendes.

  • På farten - DC-hurtigopladning (150 kW)
   • 78 kWh batteri
    • 10% - 80% på 37 minutter
   • 69 kWh batteri
    •  10% - 80% på 32 minutter
  • I hjemmet - Wallbox (11 kW)
   • 0% - 100% på 8 timer
     
  • I hjemmet - Standard ladekabel (stikkontakt)
   • 0% - 100% på 40-72 timer
 • Volvo C40 fås med 2 forskellige batteristørrelser og med forskellige elmotorer.

  Varianten med det store batteri (78 kWh) har 2 elmotorer der tilsammen yder 408 hk. Den accelererer fra 0 - 100 km/t på kun 4,7 sekunder, hvilket gør den til den hurtigste Volvo til dato. Hvis du træder speederen i bund, bliver du trykket godt tilbage i sædet - men den kan også køres "stille og roligt".

  Varianten med det mindre batteri (69 kWh) har én motor der yder 231 hk. Du vil stadig opleve den som "kvik" og du kan også blive trykket godt tilbage i sædet.

  Volvo C40 ligger godt på vejen, har et godt afstemt styrtøj, en komfortabel affjedring og et lavt støjniveau. Volvo C40 er en bil der for alvor har kombineret elbiler med komfort og fantastisk køredynamik.

 • Volvo C40 bygges på Volvos fabrik i byen Gent i Belgien, hvor Volvo har produceret biler siden 1965. Fabrikken er topmoderne i dag og på samme fabrik produceres både Volvo XC40 og Volvo V60. Gennem tiderne er der på fabrikken produceret nogle af de største successer i Volvos historie, og fabrikken i Gent har vundet titlen "The European Quality Award". Eksempelvis blev både Volvo Amazon, og Volvo XC60 produceret i Gent.

 • Priserne på Volvo C40 starter fra 402.080 kr. Her får du et 69 kWh batteri med en 231 hk elmotor.

 • Volvos garanti for batteriet hedder 8 år eller 160.000 kilometer. Her afhænger det af, hvad der indtræffer først. Det vil sige, at hvis du efter 5 år har kørt 160.000 km så udløber garantien på batteriet. Men har du efter 7 år og 11 måneder kun kørt 150.000 km er der stadig garanti på batteriet.

  Garantien er forudsat at bil og batteri vedligeholdes og bruges i overensstemmelse med Volvo Cars anbefalinger.

 • Ja - navigation er standard i Volvo C40. Desuden er du sikker på, at kortet altid er opdateret, da systemet er baseret på Google og opdateres løbende via skyen. Du får trafikmeldinger i realtid og navigationsanlægget foreslår selv ruteændringer, hvis der eksempelvis er opstået et uheld eller der er kø på den planlagte rute. Du kan desuden bruge bilens Google Maps til at finde ladestationer på din rute.

  Disse "Digital Services" er gratis de første 4 år, hvorefter nye vilkår er gældende.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Kontakt en af vore salgskonsulenter for at høre mere

Viborg

Viborg

Palle Thaagaard - Sælger Viborg

Palle Thaagaard

Salgsrådgiver

Holstebro

Thomas Skovsgaard - Salgschef Holstebro

Thomas Skovsgaard

Salgschef

Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen - Sælger Holstebro

Andreas Fuursted Poulsen

Salgsrådgiver