Volvo V90

Privat

Priser fra: 612.580,-

Erhverv

Beskatning fra: 474.201,-

Volvo V90

- en Premium Stationcar til hele familien

Volvo V90 er en stilfuld og alsidig statiocar, hvor der ikke er sparret på sikkerheden. Er du på udkig efter en sikker bil, hvor der er plads til hele familien, men hvor du ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet, så er Volvo V90 det oplagte valg. Volvo har mere end 60 års erfaring med udvikling og produktion af stationcars eller herregårdsvogne, som de er blevet kaldt i mange år.

Med semiautonome teknologier som adaptiv fartpilot og Pilot Assist kan du slappe helt af når du kører, uanset om det er på længere ture, hvor du cruiser på motorvejen, eller om det er i myldretrafikken. Den adaptive fartpilot hjælper dig med at holde afstand til den forankørende. Med avancerede radar- og kamerateknologier kan Volvo V90 registrere og tilpasse sig ændringer i den forankørendes hastighed. Samtidig holder Pilot Assist dig i vognbanen, ved hjælp af de samme radar- og kamerateknologier.

FDM Motors journalist var den første danske journalist som prøvekørte bilen Malaga d. 1. juni 2016. Af de fine ord blev der eksempelvis sagt; "Det var en oplevelse af de helt store".

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores Volvo V90 er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

Du finder det store motorudvalg på prislisten længere oppe på denne side. Volvo V90 fås med alt fra en mindre men økonomisk dieselmotor til den store T8 Twin Engine Hybrid med mere end 400 hk.

Se flere billeder af den nye Volvo V90

Udstyr og køreegenskaber

Volvo V90 er udstyrret med de seneste teknologier inden for sikkerhed og komfort.

Sikkerhed
Den nye Volvo V90 er udstyret med markedets mest avancerede og standardmonterede sikkerhedspakke, City Safety, med Large Animal Detection og et system, der er med til at forhindre, at bilen forlader vejbanen utilsigtet. Samtidig har den eksempelvis integration med iPhone via Apple CarPlay.

Køreegenskaber
Volvo har igen forbedret køredynamikken med Volvo V90. Når du kører i Volvo V90 mærker du tydeligt, at den er godt afstemt i affjedringen, hvilket giver dig en behagelig og komfortabel køreoplevelse, hvor du kan nyde dine omgivelser, samtidig med at du er i fuld kontrol. Den seneste Power Pulse teknologi giver dieselmotoren en utrolig hurtig respons ved tråd på speederen.

Lyd og Multimedier

I VolvoV90 kan du tilkøbe High-End lydanlægget fra Bowers & Wilkins, som er en af de mest anerkendte højtaler-producenter i verden.

Bowers & Wilkins
Volvo har siden Volvo XC90 udkom haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind uden for bilen, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Sensus
Musikken, bilens mange sikkerhedssystemer, hjælpesystemer, samt navigation og telefoni kan alt sammen styres fra den integrerede 9,3" touchscreen. Hovedprincippet bag Sensus har været, at gøre dit liv lettere og mere fornøjeligt, hvad end det gælder komfort, underholdning, navigation og connectivity.

Vi fokuserer på dine behov

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo V90

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Jesper Brændgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 84
Email: jb@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk