Volvo V90

- en Premium Stationcar med sans for detaljerne

Volvo V90 er en stilfuld og alsidig stationcar. Den deler platform og DNA med Volvo S90 som er en Premium Sedan.

Volvo har over 60 års erfaring med udvikling og produktion af stationcars eller herregårdsvogne, som de er blevet kaldt i mange år. Volvo V90 er endnu et skridt fremad, når det angår æstetik, materialer og finish. Samtidig har den de praktiske egenskaber, der forbindes med stationcars, når de er allerbedst.

FDM Motors journalist var den første danske journalist som prøvekørte bilen Malaga d. 1. juni 2016. Af de fine ord blev der eksempelvis sagt; "Det var en oplevelse af de helt store". Læs anmeldelsen her.

En moderne stationcar kombinerer den luksuriøse oplevelse med praktiske egenskaber og elegant udseende. Interiøret i vores Volvo V90 er sofistikeret og der er rigelig plads til bagage. Modellen er funktionel på alle fronter – også hvad tilslutningssystemer angår.

Du finder det store motorudvalg på prislisterne længere oppe på denne side. Volvo V90 fås med alt fra en mindre men økonomisk dieselmotor til den store T8 Twin Engine Hybrid med mere end 400 hk.

Se flere billeder af den nye Volvo V90

Vi fokuserer på dine behov

Udstyr og køreegenskaber

Volvo V90 er udstyrret med de seneste teknologier inden for sikkerhed og komfort.

Sikkerhed
Den nye Volvo V90 er udstyret med Volvo’s semi-autonome Pilot Assist teknologi, markedets mest avancerede, standardmonterede sikkerhedspakke med Large Animal Detection og et system, der er med til at forhindre, at bilen forlader vejbanen utilsigtet. Samtidig har den tilslutningsmuligheder, der er førende i klassen. De inkluderer bl.a. smartphone integrering med Apple CarPlay.

Køreegenskaber
Volvo har igen forbedret køredynamikken i den nye model, og resultatet er en køreoplevelse, der er kendetegnet af forudsigelighed og fornemmelsen af at have kontrol over tingene. Power Pulse teknologien giver dieselmotoren en vitaminindsprøjtning, og T8 Twin Engine benzin plug-in hybrid yder 407 hk og klarer ca. 45 km på ren el, oplyser Volvo.

Lyd og Multimedier

I VolvoV90 kan du tilkøbe High-End lydanlægget fra Bowers & Wilkins, som er en af de mest anerkendte højtaler-producenter i verden.

Bowers & Wilkins
Volvo har siden Volvo XC90 udkom haft et samarbejde med Bowers & Wilkins. Her får du et system med 19 højtalere, herunder den luftventilerede subwoofer, som giver dig en helt exceptionel lydoplevelse ved at trække luft ind uden for bilen, så den kan føre mere luft gennem højtaleren. Alle højtalere indstilles individuelt for at optimere akustikken.

Sensus
Musikken, bilens mange sikkerhedssystemer, hjælpesystemer, samt navigation og telefoni kan alt sammen styres fra den integrerede 9,3" touchscreen. Hovedprincippet bag Sensus har været, at gøre dit liv lettere og mere fornøjeligt, hvad end det gælder komfort, underholdning, navigation og connectivity.

Book prøvetur

Loading...

Fandt du ikke hvad du søgte?

Kontakt os hvis du har yderligere spørgsmål om Volvo V90

Thomas Skovsgaard

Volvo - Salg

Holstebro

Tlf: +45 96 10 13 75
Email: thos@dahlpedersen.dk

Palle Thaagaard

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 09
Email: pt@dahlpedersen.dk

Thomas Islin Sørensen

Volvo - Salg

Viborg

Tlf: +45 96 15 38 01
Email: thois@dahlpedersen.dk

Jens Peder Laursen

Volvo - Salg

Skive

Tlf: +45 96 15 39 24
Email: jp@dahlpedersen.dk