Tillykke med din nye Dacia

Stort tillykke med din nye Dacia

Vi er utroligt taknemmelige for, at du har valgt at købe din nye Dacia hos os. Vi har tænkt os at gøre alt, hvad vi er i stand til, for at du får en god oplevelse med din nye bil.

Det hele starter, når du afhenter din nye Dacia. Vi hjælper dig med at oprette forbindelse mellem din telefon og din bil, så du har mulighed for at benytte alle de services og features, som er tilgængelige.

Her på siden har vi lavet en lille guide til installation af appen, som du skal bruge for at op for alle features. Har du oprettet et Dacia ID og installeret denne, så bliver leveringen af bilen noget nemmere. Har du problemer undervejs, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os - og ellers kigger vi på det sammen, når du afhenter din nye Dacia

My Dacia App

Download My Dacia App og opret Dacia ID

Har du en smartphone, kan du med fordel hente My Dacia Appen, som er giver dig alle fordelene ved din Dacia. Skal du have en Dacia Spring, kan du eksempelvis forvarme bilen med denne app og styre opladning og se strømniveau.

Når du har downloaded app'en får du mulighed for at registrere dig og oprette din profil. Sørg for at have denne telefon med den dag I henter bilen, så vi kan hjælpe dig med at forbinde appen med bilen.

Vi glæder os til at aflevere din nye Dacia til dig

Den dag du afhenter din nye Dacia, vil vi gerne gennemgå alle bilens smarte features og generelle funktioner. Vi gør os umage med, at du bliver godt klædt på til at komme ud og køre i din nye Dacia. Vi viser dig også rundt i forretningen, så du præsenteres for de medarbejdere og afdelinger, som du formentlig vil møde i fremtiden.

Vi gør opmærksom på, at vi ved betaling af bilen ikke kan tage imod Mastercard, da der er høje gebyrer. Vi ser helst, at betalingen sker ved en kontooverførsel, men det er også muligt at betale med Dankort. Kontakt gerne din bank inden du afhenter bilen, så de er klar til at foretage en straksoverførsel.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hos Dahl Pedersen A/S og vi håber, at du bliver glad for din nye Dacia.

De bedste hilsner
Salgspersonalet

Dahl Pedersen A/S