.
FÅ MEGET FAMILIEBIL FOR PENGENE MED

.

DACIA LODGY

.

7 SÆDER I EN RUMMELIG FAMILIEBIL - KUN PRISEN ER LILLE!

.
FÅ MEGET FAMILIEBIL FOR PENGENE MED

.

DACIA LODGY

.

7 SÆDER I EN RUMMELIG FAMILIEBIL - KUN PRISEN ER LILLE!

DACIA LODGY LEVER OP TIL DE FORVENTNINGER, ENHVER FAMILIE HAR I DAG!

Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig. Høj komfort med rigtig god plads på alle 3 rækker (2 eller 3 rækker afhængig af model), et stilrent designet interiør, udstyr, der både er moderne og praktisk, og et bagagerum, som hører til blandt de bedste i klassen.

DACIA - 3 ÅRS GARANTI

Dacia Lodgy har alt, der kendes fra Dacia, og alle de kvaliteter, der kræves med hensyn til stabilitet og robusthed. Takket være dieselmotoren dCi 90 med turbo og direkte indsprøjtning er den desuden brændstoføkonomisk. Med komfort, god plads til alle, praktisk udstyr, økonomisk motor samt 3 års garanti eller 100.000 km (afhængigt af hvad der kommer først) er Lodgy stor på alle måder... Kun prisen er lille!

Dacia Lodgy Ambiance

 
DACIA LODGY
STREETWAY

Effekt: 100hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse (6-trin)

Fra: 170.990,-

Dacia Lodgy

 
DACIA LODGY
STEPWAY

Effekt: 130hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse (6-trin)

Fra: 200.990,-

Dacia Lodgy Familie

 
PRIVATLEASING
LODGY STREETWAY

Model: 100hk - Benzin
Udbetaling: 4.995,-
Kilometer: 15.000 årligt

Månedlig ydelse: 2.895,-

 
DACIAS SUCCES I EUROPA

Dacia har haft stor succes i hele Europa de senere år, hvor det i 2019 kulminerede med både den mest- og næstmest solgte bil til private. Dacia Sandero og Dacia Duster indtog de øverste placeringer på podiet. Succesen skyldes det fantastiske koncept, hvor Dacia anvender teknik, viden og dele fra Renault. Dette sikrer pålidelige biler til fantastisk lave priser.

EN PÅLIDELIG FAMILIEBIL MED PLADS TIL ALLE

Den succes, som man har opnået på Duster og Sandero, smitter selvfølgelig også af på Dacia Lodgy. Hele konceptet med pålidelige motorer og slidstærke dele går igen. Derfor får du med en Dacia Lodgy en fantastisk familiebil, der er klar til de lange familieture både i indland og udland. Med Dacia Assistance er du under garantiperioden (3 år eller 100.000 km) sikret med vejhjælp, assistance og endda om nødvendigt med en lånebil ved pludselige nedbrud, hvor problemet ikke kan udbedres inden for kort tid.

Dacia Lodgy Interiør

BOOK EN PRØVETUR I EN DACIA LODGY