EN STOR SUV TIL SMÅ PENGE

.

DACIA DUSTER

.

EN SUV SKABT TIL EVENTYR

EN ÆGTE SUV DER IKKE BEKYMRER SIG OM TERRÆNET

Uanset underlaget får du alt, hvad du har brug for med den nye Dacia Duster. Her får du en komfortabel køretur, uanset om det er off-road, landevej eller motorvej. Du får hele 21 cm i frihøjde, et robust chassis samt mulighed for firehjulstræk. Den nye Dacia Duster sætter nye standarder for Dacia modellerne med et råt look og et moderne interiør. Med den rummelige kabine og en bagagerumsvolumen på hele 478 liter er der rigeligt med plads til hele familien. 

Vi garanterer, at du bliver overrasket, da den nye Dacia Duster er både større og har fået et helt nyt interiør, som virkelig lever op til nutidens design-standarder. Kig forbi eller book en prøvetur i den nye Dacia Duster.

Var du i øvrigt klar over, at Dacia Duster var den 2. mest solgte bil til private i Europa i 2019? Kun overgået af Dacia Sandero!

Dacia Duster Tilbud
 
DACIA DUSTER
ESSENTIAL

Effekt: 90hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse (5-trin)

Fra: 189.990,-

Dacia Duster 2020
 
DACIA DUSTER
Prestige

Effekt: 90hk
Brændstof: Benzin
Manuel gearkasse (5-trin)

Fra: 205.490,-

Dacia Duster Danmark
 
PRIVATLEASING
DUSTER ESSENTIAL

Model: 90hk - benzin
Udbetaling: 4.995,-
Kilometer: 15.000 årligt

Månedlig ydelse: 2.795,-

 
EUROPAS 2. MEST SOLGTE BIL TIL PRIVATE I 2019

I Europa har Dacia opnået stor succes gennem de seneste år. Dacia Duster er en vigtig brik, hvad dette angår, da den i 2019 var den næstmest solgte bil til private i Europa. Sammen med Sandero (den mest solgte bil til private i Europa i 2018 og 2019) udgør disse biler et stærkt makkerpar. Den store succes skyldes bl.a. konceptet, hvor Dacia benytter sig af teknik og dele fra Renault.

PÅLIDELIGE BILER FRA DACIA
Motorprogrammet kender vi fra vores Renault-modeller, hvor de samme motorer anvendes i dag. Gearkasser kender vi fra Renault. Det samme gælder kobling og meget mere. Så hvis du ønsker en pålidelig bil, så er Dacia Duster det sikre valg. Med de fantastiske priser behøver du heller ikke at bruge alle dine penge på din nye bil. De penge, du sparer, kunne evt. bruges på den rejse du drømmer om eller på aktiviteter sammen med kæreste eller familie.

BOOK EN PRØVETUR I EN DACIA DUSTER